שרשור בוקר
יום שני 5/9

אורקנט

New member
לדעתי איתן יודע שאורטל מועמדת למיליון ולכן

בכל שיחה עם אורן הוא מנסה להקטין אותה ולערער לאורן את הביטחון ברגשות שלו כלפיה מרסיסי השיחות שמאפשרים לנו לראות אורן ממש הודף אותו ואיתן די לא מרפה ואולי זה מסביר את ההתנהגות המגעילה של איתן כלפי אורטל אתמול בסנוקר הוא ממש מקנא באורטל ומפחד ממנה גם גב יודע שאורטל מאימת עליו וזאת אפשר ללמוד מהמבט הבוהה שהוא תולה בה כשהיא עוברת על פניו הוא עדיין חושב מה לעשות עם הבעיה הזו

sendibar0

New member
זאת ועוד

אורטל פגעה לצנון באגו. היא אמרה לו שלא מתאים לה הסגנון, ונישארה באמירתה (שלא כמו קרן המסכנה, שנדפקה תרתי משמע... )

klapim

New member
זהו החלטתי סופית גב בחור טיפש

ובטח לא חכם. גבמנס גב מנסה כמעט בכל צורהלהראות שהוא בחור איטלגנטי אבל הוא לא כל השפוני על סרטים וערי בירה לא עושות עלי שום רושם ובנוסף אולי בהשרדות יש מקום לאסטרטגיה ואפילו חייבים כי זה מהות המשחק אבל כאן? כאן צריך לבחור בחורה שמוצאת חן בעניך ולפתח איתה מערכת יחסים זוגית זה ככ פשוט לא צריך יותר מזה וגב מנסה בכל צורה ובכל דרך במקום ללכת בצורה טבעית אזי הוא הולך בצורה מלכותית ואתם מפרשים זאת כאסטרטגייה אני לא רואהזאת כך משחק פשוט וגב עושה אותו מסובך ומיותר אהה נזכרתי במשהו חשוב לפני כמה ימים אמרו שגבהלך לתת הרצאה על סמים בים המלך זה שלא צלמו אותו בתוכנית נניח אבל גם לא כתבו על זהבשום מדור רכילות וזה קצת יותר מתמוה בעני

sendibar0

New member
והיכן ההוכחה שגב טיפש?../images/Emo242.gif

ההוכחה ה יחידה שקיבלתי היא שאת לא סובלת אותו, מסיבותייך שלך

klapim

New member
חחח אני זה אתה

את רגילהה ככ לבנות שאוטומטית כל מי שכותב פה היא כותבת.

meytula

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

נראה לי הולך להיות יום משעמם היום.. קצת תמונות מאתמול,כמובן של דניאל&איתן

meytula

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

meytula

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

meytula

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

לא יכולתי לפספס רגעים כאלה
האמת שהיה ערב נחמד ,הם שיחקו במשחק הפנטומימה והיה ממש נחמד ,אולי בגלל זה שרדתי ולא נרדמתי בשניה

למעלה