שרשור בוקר
יום שני 5/9

אני חושבת שבקרוב יהיה פיצוץ בין הבנים

יוני ואורן כל הזמן עוקצים אחד את השני גם בין בן ליוני ישעקיצות שכבר חורגות מאמירות חבריות... עוד כמה ימים כאלו, זה יהיה הפיצוץ שחיכינו לו

adiyon2

New member
זה לא נראה מהשיחה עכשיו

הם מתכננים חופשה לארבעתם. לא בא להם להקיא אחד על השני כבר?

כי איתן הרגיע את הרוחות

הם לא ירצו לראות אחד את השני כשהם יצאו משם, כרגע הם בונים מגדלים באויר... אחרי סיר לחץ כזה, הם יהיו חייבים חופש אחד מהשני.

easternstar

New member
../images/Emo6.gifקראתם?"בשביל גב כל הכלבות אותו דבר" וואלה

הבוקר קראתי את הציטוטים מהכתבה של וואלה שסתיו הביאה. "את יודעת איך אני קורא ללולה? פרחה. זה כינוי חיבה בשבילי". (בשביל גב כל הכלבות אותו דבר)
"איך שבאתי לפה אמרתי, וואו מי זו החולת נפש הזו" (שוב גב, פותח מרכז לאמנות הפיתוי משל עצמו) בסימן הזוגיות של גב, קרן והכלבות.
בוקר טוב לכולם.

רינתי77

Active member
מה המצב כוכב שלנו?../images/Emo13.gif

אני הבוקר הזה כל כך רוצה לחלק לחבורת הפנדחוס כמה כאפות בריאות...אתה לא מאמין כד כמה..

easternstar

New member
בוקר טוב רינתי../images/Emo24.gifעדיין לא פתחתי את השידור

בוקר נהדר, רינתי
היה משהו מעניין בשידור? לא פתחתי עדיין. כדאי לצפות?

רינתי77

Active member
כדאי לצפות רק אם בא לך להתענג על מראה

מחלקת היולדות שבטעות נקראת חדר הבנים...ואם אתה רוצה לשמוע את האפסונים הבטלנים מתווכחים מי עושה יותר עבודות בית..מי "תורם" ומי לא.

easternstar

New member
../images/Emo140.gifתודה. אני אוותר../images/Emo6.gif אני מקצץ שעות צפיה

בזמן האחרון.
אין מה לראות..

easternstar

New member
סוז../images/Emo24.gifצהריים טובים. הכל כבר ידוע וגם הגמר

אולי יהיו שינויים קטנים אבל בגדול יודעים מי 5 הבנות שבגמר. אגב, אתי ניגשה אתמול לאיתן וביקשה שידאג להשאיר אותה לגמר אם תועלה להדחה כי "היא זקוקה לזה לביטחון העצמי שלה". "לא בשביל המיליון" היא אמרה לו
אתי סיפרה לאיתן שהלכה גם לגב לצורך הבטחה כזאת. לבנות החדשות אמרה שהלכה לגב וביקשה שיתן לחדשות יחס כי זה לא הוגן.

easternstar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נו..זו אתי..../images/Emo6.gif מה אפשר לצפות ממנה?

אמרתי לכם אתמול, מור מחפשת כל הזמן

הזדמנויות להיות על יד איתן ... היא בחורה עם וייב מאוד מוזר.

עכשיו היא מדברת עם יוני שנמצא בבריכה

אבל קודם היא ישבה שם לבד עם איתו שחיכה לדניאל ושניהם פשוט שתקו דקות ארוכות...

למעלה