שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

לונדרון

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo41.gifשרשור חצות יום שבת והלאה27/8../images/Emo41.gif../images/Emo89.gif

בוקר טוב למשכימים כעת וצהרים טובים למשכימי קום
שיר בוקר http://www.youtube.com/watch?v=cdPqGUMXR3E מאז שפתחתי אורן מאוד פעיל ...והבנתי שהוא בהווייתו אינו חובב דרמות (חיים=שעושים מכל זבוב פיל), למרות שהוא מבין שקשה לבנות בבית...

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifצהריים טובים לשניכם ../images/Emo13.gif

די כחול כאן ... אז באתי לגוון

לונדרון

New member
../images/Emo6.gif הי נועה, צהרים טובים בסימן תחרותיות

כבר התחלתי לדאוג שאנחנו לבד כאן...בייקום

noaxxx

New member
מה שבטוח, שמבחינת דנה הם בסימן תחרותיות

אני מנסה לגבש דעה לגביה, ולא מצליחה.

לונדרון

New member
נועה את לא לבד

לא גיבשתי עדיין דיעה עליה, או על ה-3 האחרות שנכנסו. אף אחת מהן עדיין לא עוררה בי עניין של ממש

noaxxx

New member
אצלי, זה לא שהן לא עוררו עניין, אלא..

שהן עדיין לא חשופות לגמרי מול המצלמות. צריך לתת להן איזושהי תקופת חסד, עד שזה יקרה. גם עם הותיקות זה היה ככה, לקח להן זמן לשחרר את המודעות למצלמות, ולהוריד את המחסומים.

adiyon2

New member
לצערי אין להן זמן

עוד חודש הכל נגמר, ובקצב הזה הן יועפו אחת אחת ובתור שבועיים לא תשאר אף חדשה.

izmeral1

New member
ואצלי לא עניין ולא בטיח= מכוערות ברמות=

רק אחת חמודה. והגוף פשוט כמו הפיתה בתטבון. הכוונה שהוא פלטה. והכי הזוי תמיד עם השורט של בנים.זו ונינה. היא מדגמנת תחתוני בנים. אז רק הפנים בסדר.וגם נוחה? אחת לא יודעת ולא רוצה לדעת. עם עין קטנה אחת.והשנייה עם פזילה חזקה.כאן אני לא חלילה לועגת. אלה הדגשה. איך אין לה בושה לכנס למקום הזה תחרותי. טוב אולי אמרה אם יש אחת כמו ליהי עם פה פעור ושני קרסי . הכלב משנות השישים החמוד. ויש לנו את מור גם ממזרתה קטנה. חמודה רחוקה מלהיות היפה. או תחרותי. גמדה. עצם בולטת לה לפני הכתף. והיא מודעת לזה שהיא שוכבת אחורה זה נעלם. ואם היא זזה לפנים רואים זאת ........ נוטרה לנו? חן. חוץ מהחיוך הכול לזרוק. כי גוף אין משקל קל מוזר מדברת יותר מהגובה שלה. אז מה אתם פה כול כך מריעים על החדשות. הבנים רואים בהם סתם שעשוע להריג את מה שיש לפני.? צהריים טובים שבת שלום על אתי היא הרבה יותר נשית מהצורות שנכנסו. רק הבלונד לא אוהבת בגלל צבע העור שלה. היא חמודה לא לזלזל מבחינת היופי על הפה צעקנית וכולם שומעים. השאר עושות זאת בצורה השקטה.המבין יבין. שוב שבת שקטה
ושקתה.

didush100

New member
האמת שהיא ממש מגזימה עם הסרטים שלה

על גב. אני יכולה להבין אותו היא חייבת להרגע קצת

למעלה