שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

didush100

New member
עופרי זאת את?

חחחחחח אני ממש מתרגשת
תפרגני עלי עם בן וליהיא אל תבאסי

ofra401

New member
אין מצב אחותי, אני בכוננות עם שקית הקאה.

עכשיו נזכרת אני מתה מצחוק עם עצמי.....

didush100

New member
חולה עליך ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אפילו שאנחנו לא מסכימות איזה קטעים איתך יא קרועה
חוצמזה תחשבי על זה בקטע של ענבר זה ממש הגיוני זה לא בגלל שהם חוסכים את הכסף אבל הגיוני שיש להם איזשהי קומבינה. חוצמזה אם ערוץ 10 רוצה לשדר את ערוץ הספורט זה לא כזה פשוט אני פשוט לא מבינה איך לעזאזל היא עדיין שם.

הבנים מעדיפים להעיף אותה ומקווים שהיא תעמוד

להדחה. חוץ מלקטר, להתמרמר,לאכול כל הזמן, להגיד שהיא צריכה לעבור תהליך כדי להשאר בבית ולהדחף כל הזמן לשיחות, היא לא עושה כלום ונמאס ממנה כבר.

חחח הצחקת אותי במשפט שניא צריכה לעבור תהליך

איזה תהליך בדיוק היא רוצה. שתתחיל דיאטה זה כבר תהליך טוב.

../images/Emo6.gif

עלק צריכה לעבור תהליך, הרי הבנים לא מעוניינים בה ורוצים להדיח אותה. חושבת שהיא נמצאת בסדרה בטיפול.

didush100

New member
כל פעם לפני הדחה היא מתחילה לדבר

על התהליך ולהתמסכן. והקטע הוא שהיא כבר מיצתה א עצמה מכל הכיוונים וצריכה לעוף. ומתערבת איתך שמחר יראו את הריב שלה עם חן ויוציאו אותה שברירית ומסכנה בוכה אצל איריס

ofra401

New member
עוד מעט יהייה פה קצת אש מהחדשות הן תלחמנה

על מקומן בוילה וחן מהחדשות זו אתי המשודרגת יהייה מעניין איתה כי היא כן יכולה לעשות טיזינג לבנים היא תפיל מישהו מהם אני בטוחה בזה

didush100

New member
חן הולכת חזק על גב

ולגבי אתי אני ממש ממש מקווה שהיא תתעופף משם בקרוב מאוד

ofra401

New member
צריכה להיות משימה שתיצור לאחריה מתח בבית

2קבוצות של בנות שבקבוצה אחת חייבות להיות אתי אורטל חן דניאל ועוד מהחדשות והשאר הקבוצה השניה משימה של ליצור משהו והקבוצה שתנצח תזכה להיות עם הבנים יום כיף כולל אוכל שתייה מוסיקה וכדומה.כמובן שהמשימה הזאת תחלק את הביית אחרת הקבוצה שתפסיד לא תפסיק להוציא רעל וגם בינהם תהיינה האשמות הדדיות להפסד לדעתי כך הקלפים יתערבבו מחדש הקנאה תהייה בשמיים מצד הבנות המפסידות.מה את אומרת עדידוש?

didush100

New member
יכול להיות

כל עוד קרן וליהיא שם אני מבסוטה חחחחח לא אבל ברצינות לא נראה לי שהן במצב רוח לריב בכלל הן יריבו רק אם החדשות יילכו על מישהו מהבנים אחרת אין סיכוי למשהו

אין עוד הרבה זמן עד לסיום התוכנית, אז לא נראה

שיקרה משהו מעניין. גם אחרי ההדחה ביום שלישי, הם בטח יעשו הדחה כפולה או הדחה ביום ראשון ושלישי, ואז החדשות יודחו. הגמר הוא בחודש הבא ולכן לא נותר עוד הרבה זמן עד לסיום התוכנית.

ofra401

New member
מוש רעיון למשימה כמו קט רגל לבנות

הבנים בתור צופים מקבלים פיצוחים מידי פעם יופיע מן גזלן כזה לארטיקים ושתיה קלה. המנצחות זוכות ל24 שעות לבילוי עם הבנים מחוץ לוילה יקחו אותם למקום כמו מלון בראשית במצפה רמון מקום מבודד ומפואר כולל כל הפינוקים כשהכל מצולם חי והבנות שנשארות בוילה יכולות רק לצפות בפלזמה בסוף הלילה כל זוג שיבחרו מראש על ידי ההפקה יבלה את הלילה לבד בחדר.את הלילה. כמובן שהזוכות לא אמורות לדעת שהן מצולמות בכדי שהנותרות צופות בהן בלייף אלא שימציאו כבר סיבה. עדיפות למנצחות במשימה הקבוצה שתהינה הבנות חן דניאל אורטל אתי ועוד כמה חדשות ואם אפשר לזייף להן נצחון אז דיינו...נו ממוש מה את אומרת זה יתן קצת אקשן וקנאה לא?

סתיו7337

New member
למה קרן עושה את זה לעצמה?

השיחה הזאת עם איתן לא נותנת כלום. יש באיתן צד מאד "מחנך" ברמה כזאת שמתאימה לילדים ולא מול אנשים מבוגרים כמו האנשים בוילה. היא עכשיו נאלצת לשמוע את איתן "המורה" מרצה בפניה כמה היא התבגרה וגדלה ו....בלה בלה בלה. אני לא אוהבת שהוא מוציא את הצד הזה שלו, זה מרצה מידי ומחנך מידי. לא ברור לי מה קרן רוצה להשיג בשיחה כזאת. בעיני זה עוד סוג של "הנמכה" (לא רציתי להיות קיצונית ולכתוב השפלה) שלה מולו. חבל...... נ.ב - הדבר היחיד שקרן צריכה לקחת מהשיחה הזאת, זה את ה"טיפ" שאיתן זרק לה, לגבי היכולת לסבול להתמודד מול עוד בנות....מן הסתם בעקבות השיחות שלו עם גב

עינת 1

New member
אולי קרן, המאוכזבת מגב

מעוניינת לבדוק מה איתן מרגיש כלפיה,, אולי יש תקווה ... היא ממש לא צריכה להתייעץ עם איתן, זו שיחה של בדיקת כוונות מבחינתו של איתן קרן יודעת שמצבה כרגע עגום, והיא רוצה לזכות ותעשה הכל למען המטרה הנכספת...

סתיו7337

New member
איך בדיקת כוונות? אין תשובה ברורה מזו שקיבלה

ממנו. הוא אמר לה שהוא לא מעוניין. הוא אמר שהוא רוצה את דניאל. אין פה שום קטע של אולי, של "לא יודע", של "יש סיכוי". בקיצור, קטונתי מלהבין את הראש שלה...

קרן רוצה רק את הכסף !!!!!!

לא בוחלת בכלום,היא מנסה בכל דרך ודרך מי שאפשר להגיע למטרה,, לכן היא עושה את זה. אין שום סיבה אחרת. אילו הכסף לא היתה המטרה שלה, אני בטוחה שלא היתה מעיזה לנסות פעם שניה. כל בחורה שהיתה נמצאת במקום סגור ומצולמת ומתועדת ולא היתה לה מטרה להגיע למיליון לא היתה מבזה את עצמה לעיניי כל,,, רק דבר אחר שכחה קרן שבעוד חודש יוצאים מהוילה ואז מתחיל הסרט האמיתי במציאות.

חני156

New member
לא רק הכסף..

קרן מסוג הבחורות שצריכות וחייבות להיות במרכז העניינים אחרת מרגישות לא שוות.. עם איתן לא הלך לה דניאל גברה עליה וזה ריסק אותה להחזיר לעצמה את האגו המרוסק ולחזור להיות במרכז העניינים ולא חלק מענבר אתי אורטל שלא רלוונטיות לאהבה ותשומת לב תוך יום עברה לגב.. בשיחה עם דניאל בלילה אמרה והכניסה את עצמה לסרטים לגביי גב הכל בגלל להראות לדניאל ובעיקר לעצמה שהיא בתמונה במשחק היא כבר בנתה תסריטים שהיא מבינה את דניאל ובלה בלה בלה שגב ירגיש בנוח לצאת גם עם אחרות פחחח מה שבטוח שהיא בפור ענק על גב לגביי היחסים בינהם

למעלה