שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

meytula

New member
המשך

''אני חש,אני מרגיש לדניאל היא בן אדם בוגר והיא הפתיעה אותי ולא חשבתי בחיים שאני אמצא משהו אמיתי כל כך בתוכנית ראליטי,אני לא יודע אם זה אהבה אבל אני מרגיש ,קשה לי להגיד שאני מאוהב בגלל הסיטואציה עצמה'' ''אני רואה את בן וליהי ואני רואה שם אהבה(היא עיוורת או מה??)והיא כבר באה אליו במקום שהוא יבוא אליה''' ''דניאל בחורה מקסימה עוד לא יצא לי לשבת איתה ברמה האישית אני רק יצא לי להזכיר לה את החברים ואת המישפחה שלה ואני נזהרת מלספר לה עליהם' ''דניאל היא בן אדם שאתה לא מסוגל לפגוע בו,בנות אחרות אני לא יודעת בודאות ,בנות מפחדות להתקרב אלייך בגלל שיש את דניאל בתמונה כדי לא לפגוע בה,היא מקסימה ,היא קוסמת'' איתן'' דניאל היחידה שהחזיקה מעמד ולמרות כל הקושי שלה היא נלחמה והרבה פעמים אמרה לי שתתן לי את המספר שלה ושאדבר איתה כשאצא במידה ולא אמצא את עצמי פה אבל בחרה להישאר מהפחד שתאבד אותי,אצלי זה מגיע ממקום עמוק מאוד הרגש שלי כלפייה''

goodpink

New member
הדנה הזו בילתי ניסבלת והבנות החדשות לא מבינות

כמעט כלום כנראה צפו בתוכנית ולא קלטו כלום לפי ההתנהגות שלהם והמעשים שלהם. דנה הזו כזו מעצבנת קוטרית הגישה שלה מעצבנת והטפיסה שלה לדברים כל כך לא נכונה. איך אומרת על ליהי ובן זו אהבה כאילו כמה לא מבינה צריכה להיות כדי להגיד את זה. מה שאמרה לחן שהיא רואה את אחד הבנים מסתכל עליה היא לא בטוחה שזה עליה ואז מסתכלת ואין אף אחד מאחוריה הבחורה באשליות כמו יוני שחושב שהבנות החדשות מסתכלות עליו. על איתן רוצה להגיד שהוא ממש מגעיל בדברים מסויימים איך הוא ודניאל מנצלים מידע פנימי שגב אומר להם כדי להדריך את קרן כיצד לפעול עם גב העובדה שאמר לה לתת אולי קצת ספייס אבל ליצור מגע כדי ליטוף מגע לא מכוון וכו גועל גועל גועל זה היה הדבר הכי מגעיל...ומצנל מה שגב אמר לו כדי להדריך אותה ומי שעושה את הסטטוסים שינקה את האוזניים טעו כל כך הרבה פעמים במה שנאמר ובמי אמר את זה ועל מי נאמר. חן היא זו שאמרה לגב שעם הוא איתה אז הוא איתה בלבד ולא עם עוד מישהי . וכל הכבוד לה זו צריכה להיות הגישה הנכונה עם הוא רוצה שיבדוק את הכימיה את האישיות של הבנות כמה שהוא רוצה אבל שזה מגיע לאינטמיות בחורה עם כבוד עצמי ונאמנה לעצמה היתה אומרת אותו הדבר את רוצה להיות איתי אז רק איתי . כל הכבוד לה. לא אומרת את סגנון הדיבור שלה הטונציה וגם הרבה באופי שלה אבל חשבתי שהיא פילפלית וחכמה יש לה חוכמת חיים מסויימת אבל מתברר שהיא לא כל כך חכמה העובדה שהיא מספרת לאתי על השיחות שלה מספרת לדנה שלא מבינה שדנה לא מפגנת גדולה...שמתחברת לדניאל מסיבה כלשהי... איך את יכולה אחרי שצפית בתוכנית גם בשידור הרציף וגם במשדר המרכזי לספר לאתי את הדברים האלה ולהתחבר לאתי איך. כנראה שהיא לא מבינה גדולה בלקרוא סיטואציות ואנשים אולי רק גברים בזה היא טובה וטוב איך שהיא החזיקה את גב כל הכבוד. חוץ מזה התגלתה כלא הכי חכמה כנראה רק מונעת בקוצנזוס ולא מבינה אמיתית. ונינה קשה לפיצוח צריכה להיפתח קצת יותר. אם קרן דניאל וליהי יהיו מועמדות זה יהיה כל כך טוב

למעלה