שרשור לילה
פוסט הדחה

רגע רק רגע

Active member
הלוואי ../images/Emo249.gif

הקהל כל שבוע אומר לה בפנים "ליהי, אנחנו לא רוצים לראות אותך על המסך". והיא, במקום להפנים... מה היא עושה? מעבירה עם בן ביקורת על כלל הבנות. חוצפה, לא?

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif אפילו תענוג גדול ../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gifנקווה שיעמידו 5

שרון-ב-

New member
זה מה שאני לא מבין ../images/Emo4.gif בן עדיין לא קלט?????

שהקהל בבית לא אוהב אותה???? הוא לא שואל למה? לא קולט את המסר? מה יש לו בראש במקום שכל?????????

שרון-ב-

New member
חחחחחח אתם קרועים.... האסימון יהפוך לטלכארד

כשתסתיים התוכנית.... היא תלך לטיפול פסיכולוגי כדי להתגבר על הטראומה שלה...

adiyon2

New member
רגע אני מבקשת

תפסיק לגרור אותי לשרשורים שימחקו. מפאת צניעות, לא מגיבה!!!!

ליאורי13

New member
גם אני שאלתי את השאלה הזאת בפורום

היום הגעתי למסקנה שהיא על תקן סיפוק הצרכים של בן, נוח לו שיש לו עם מי לה********

קשקשה9

New member
היי תעשו לי מקום יייייייייייששששששששששששששששש

יייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

רגע רק רגע

Active member
חסר לך שאת לא יושבת לידי ../images/Emo9.gif

רק בחייאת קשקש... תורידי את כמות השינים. זה מזכיר לי מישששהי מנשששנשששת

efrat800010

New member
../images/Emo140.gifלילה טוב לכולם ולאיילת נוח אם היא

קוראת פה -הנקמה המתוקה לפחות עבורי בדרכך למעלה תזכור את האנשים למטה כי ברדתך חזרה תצטרך אותם זה מה שקרה לענבר ועכשיו אני לא מאמינה שאיילת תיצור איתה קשר כל כך אהבתי את החברות של ענבר ואיילת בהתחלה ואת שתיהן ומה שענבר עשתה לה פשוט מגיע לה לצאת כך כמעט אחרונה מהוותיקות..רגע לפני... לא צפיתי בתוכנית היום מהסיבה שלא היה בא לי לראות את קרן ותיארתי לעצמי ש 90% מהפרק יהיה עליה אז אני אתעדכן פה מה היה. נראה לי שהאמהות שייבחרו להגיע הן אמא של אתי,אורטל לגבי קרן זה רק אם ההפקה תבקש זאת ותלחץ כי החדשות לא מחבבות אותה כל כך לא יודעת אם דניאל\ליהי ייזכו הבנות החדשות יתחשבו בקבלת חום ואהבה וזוגיות בוילה ואולי יחשבו שהן פחות "זקוקות לזה"

למעלה