עאלק אמרו לי.. שיגיד סוזי!! פחדן!
ר רגע רק רגע Active member 31/8/11 #151 <שולח SMS לסוזי> כן, אני רק איתך. אבל את צריכה להבין שזה המשחק. גלינג גלינג <מקבל SMS מסוזי. עונה> בא לך סנוקר?
<שולח SMS לסוזי> כן, אני רק איתך. אבל את צריכה להבין שזה המשחק. גלינג גלינג <מקבל SMS מסוזי. עונה> בא לך סנוקר?
ק קייזר סוזי New member 31/8/11 #161 אבל תכתוב מה כתבתי לך בSMS "תמות" בשביל הפאן עאלק אני אראה לך מה זה פאן
ר רגע רק רגע Active member 31/8/11 #182 <בשיחה עם הבנים> אני - וואי.. אין לי כוח לסוזי. לא ראיתם איזה סצינה היא עשתה לי בגלל קשקש. הסברתי לה שזה המשחק... אין לי כוחות אליה. גלינג גלינג <SMS מסוזי - בוקר טוב, התגעגעתי אליך> אחד הבנים - ממי זה? אני - נו... ממי?! היא רוצה לעשות שיחה בלו-פט...
<בשיחה עם הבנים> אני - וואי.. אין לי כוח לסוזי. לא ראיתם איזה סצינה היא עשתה לי בגלל קשקש. הסברתי לה שזה המשחק... אין לי כוחות אליה. גלינג גלינג <SMS מסוזי - בוקר טוב, התגעגעתי אליך> אחד הבנים - ממי זה? אני - נו... ממי?! היא רוצה לעשות שיחה בלו-פט...
ק קשקשה9 New member 31/8/11 #216 גם לי ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ק קשקשה9 New member 31/8/11 #230 התבלבלתי באישיאויות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif