שרשור לילה
לשרשר הכל לכאן

היא חושבת שמגיע לה הכול

היא גם סיפרה לדניאל על השיחה שלה עם איתן, ואמרה לה שהיא ביקשה לשמור על כל הותיקות.

didush100

New member
היוש פונפונית../images/Emo24.gif

ראית על מה נפלנו? השם יעזור!!!

ela501

New member
היוש דידוש ופונופנית ! לאן נעלמתם לי, נשארתי

דיי לבד פה

פונפון32

New member
התפספסנו בשעות.. גם לא הייתי פה ביומיים

האחרונים. נראה לי שאני היחידה פה שצופה באדישות יחסית. כל השאר עוד שניה מבעירים את הוילה

didush100

New member
למה לעזאזל מראים לי את חן המטרופה הזאת

היא לא מעניינת די טיפשה וחיה בסרט שגב חייב לה משהו.

פונפון32

New member
זה בדיוק מה שאמרתי. שמעת איך אתי טינפה

על גב? אפשר לחשוב מיהו...מה את צריכה אחד שרק יוצא למועדונים כל הזמן... כזאת שקרנית, ידוע שגב הכי אוהב להיות בבית... נמאס מהג'ורה שלה כבר

didush100

New member
אתי מטנפת על כולם כל הזמן

וזה פשוט הזוי שאף אחד שם לא פותח עליה פה ומעמיד אותה במקום

דקל69

New member
מסכימה איתך, מקומה של אתי לא בתוכנית. מעבר

לזה שהיא לא זוגית (וזאת בעצם מטרת התוכנית9, היא סכסכנית, בעלת שפה מלוכלכת, מפיצה רוע ושקרים, רכלנית איומה ופשוט רודה ומסיתה במי שלא כפוף לה. היא הבחורה הנוראיה ביותר בתוכנית (את ענבר לא חיבבתי כי היא הוכיחה שיש לה נפש בוגדנית ואינטרסטנטית), אין רעה כמו אתי ואפילו החום והאהבה שהיא מרעיפה זה בצביעות ובאינטרס, וברגע אחד היא מתהפכת על אותו אדם שפרשה עליו חסותו ומתעללת בו. אתי חייבת לעוף מהתוכנית, הקללות שקיללה את קרן לא מקומן בתוכנית הזאת (ולא קללות לאף אחת אחרת9. היא יכלה לטעון נגדה שהיא רעה, אסטרטגית, מובילה את כולם באף אך לא לקלל ולהתבטא כפי שהיא התבטה. אתי חייבת לעוף מהתוכנית, ובקשר לזה שאף אחד לא מעמיד אותה במקום - אורטל ניסתה וענתה לה, אך אין לה גיבוי מאף אחת כי אף אחת לא רוצה להכנס לפה ולשקרים של אתי, להסתה ולעליהומים שתוביל עליה.

ela501

New member
הכי יפה שחן אמרה שנכנסה למצוא חתן

לא היא אמיתית?

דקל69

New member
למה את בשוק? אני אומנם לא אוהבת את קרן ולא

מאמינה לליהיא וגם לא מקבלת את מה שהיא עושה עם בן בשביל להשאר, אבל שתיהן עדיפות במליון אחוז על אתי, אין מקום להשוואה אפילו. אני לא מחבבת אותן באשיות אבל מבחינת אדם הן עולות על אתי בהמון פרמטרים, הריחוק שלהן מימנה גורם להן להפסיק הרבה דברים רעים שעשו בהתחלה ואין להשוות את ההתנהגות שלהן שהיו איתה ובלעדיה. היא הדמות הכי מבחילה ודוחה בתוכנית, מעבר לזה שהשטיק שלה מיצה מזמן ממש לא נעים לצפותבה, בשקרים שלה, בסוציומטיות שלה, בערבוב שלה את כולן, בחנופה שלה ובכל דבר שקשור בה. מקומה לא בתוכנית, אף אחת לא משתווה לרמת הגועל שלה ולרוע שלה ובעיקר לליהומים ולשטנה שהיא מסוגלת לייצר ולהפיץ, זה כבר לא טלוויזיוני, לא הומני ולא מוסרי לצפות בה ובזה שאנשים תומכים בה.

חני 57

New member
אורטל העזה אבל כולן

פוחדות רצח ,לא מוכנות להתעמת אתה!!!אוך לא יכולה לסבול את הטינופת הזו אתי!!!!

למעלה