שרשור לילה
לשרשר הכל לכאן

לונדרון

New member
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו תגובות../images/Emo243.gif

שמפירות את תקנון האתר. הנכם מתבקשים לשמור על שפה הולמת ומכובדת גם במקרים של היעדר הסכמה ולהימנע מתגובות שכל תכליתן להשמיץ ולהשחיר את פניהם של המשתתפים בתכנית.

נעמה8080

New member
מדהים איך לאישה יפה יצאה בת

מכוערת כמו קרן, אני בשוק! הן בכלל לא דומות! איזו יפה האמא ואיזו מכוערת קרן! איך?! אולי דומה לאביה?

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם האימא זורמת כמו הבת..

ela501

New member
"המכוערת" הזאת יצגה את ישראל במיס עולם

אז כנראה שיש אנשים שחושבים הפוך ממך,או שגם שם היא הייתה יקירת ההפקה

נעמה8080

New member
היא ממש מכוערת!

אומרים שיש לה קשרים בהפקה, יש מצב שהיו לה קשרים גם בבחירת מלכת היופי? חוץ מגוף ושיער אין לה כלום! היא דומה לגבר מכוער!

ela501

New member
אומרים שיש לה גם קשרים במוסד והיא אחראית למשט

ומבוקשת ע'י הטורקים, אומרים עליה שאבא שלה עובד בשטראוס ובגללה הייתה המחאה על הקוטג', גם מחאת האהלים זה בגללה,בגלל ההיא עברה לתל אביב לא נשארו דירות, היא גם קרובה של ביבי ובגלל זה הליכוד בשילטון

ela501

New member
תודה דודו../images/Emo8.gif קצת הומור לא יזיק פה כולם כבדים

ומנסים לשכנע כנראה אותי כי אני היחידה שאוהבת את קרן בפורום הזה שקרן רעה,זה פשוט מצחיק אותי

פונפון32

New member
אנשים נשמעים פה כאילו עברו שטיפת מוח - כזו

שנאה עיוורת והפיכת כל הגה וכל תנועה לאסטרטגיה... אפשר לחשוב כולה תוכנית ריאליטי עלובה עם משתתפים שלא מודעים לכמה הם משעממים.

klapim

New member
רגע קרן לא רצחה את ארלוזורוב?

עשיתן ממנה ממפלצת עם 2 ראשים

goodpink

New member
גם שם הכל מכור ואינטרסים חחחחחחח היא ממש

מכוערת ולא חסר בחורות שנבחרו הן למכלות יופי הן לנערות ישראל הן למכלות החן והיו מכורעות. היא פשוט מכוערת נראת כמו גבר. היפות היחידות שנשארו בוילה הן דניאל חן וונינה. קרן נראית כמו גבר מכוערת גם הרגלים שלה בברכים משהו שם עקום ויש לה כתפיים של BUDY BILDER

sendibar0

New member
לא באתי להעמיד אתכם עם הפנים לקיר, אבל...

חחח
יש סיכוי לשירשור פניני הלשון של גברת חן? נתתי את יריית הפתיחה

פונפון32

New member
מתי אתי תודח.. איזה עינוי.. מצאה לה עוד

ממורמרת בדמותה של חן שחושבת שגב חייב לה משהו

היי, נצטרך לסבול אותה גם בגמר

כי היא ביקשה מאיתן שישאיר אותה לגמר. פתאום היא רוצה להשאר בקשר עם דניאל, איתן ויוני. הגמר עוד 3 שבועות וכנראה יהיו 5 מעומדות בגמר, אז הסיכוי שלה בגמר להיות הוא טוב.

למעלה