שרשור לילה
לשרשר הכל לכאן

goodpink

New member
מתי? באיזה שיחה היה לו את המבט הזה...אמפטי

אליה הוא לפעמים כן בגלל הנידיונות שלה אליו. אבל מתי היה לו את המבט הזה מאחר וחלק מהשיחות היו בלייב והם לא כמו שהעריכה היתה.

adiyon2

New member
ראית את הקטע שהוא התנצל

על שהשפיל אותה. זה נראה היה כנה.

easternstar

New member
הם הרי צינזרו את רוב השיחות בלייב בין גב לקרן

במשדר המרכזי הראו אותם בשיחות והראו את המבט שגב הביט בקרן. כמעט בכל מה שהראו היה לו מבט רך ומעוניין. הם הציגו את הכל כמו זוג שמתחיל להתאהב. או ששניהם שחקנים מעולים (ובמיוחד גב) והצליחו לעבוד עלינו..
או שהם באמת מחבבים זה את זו.

noaxxx

New member
בדיוק אתמול כתבתי כאן שיש מצב שהכל הפוך

ממה שמראים לנו בשידור הישיר. בדיוק כפי שערכו את הדייט 24 של קרן ואיתן, כשבפועל בשידור הישיר הראו לנו בעיקר חוסר זרימה ביניהם

goodpink

New member
לפי מה ששמתי לב מה שמראים במרכזי מראים קצת

בלייב אבל מצנזרים בלייב את החלק שנוגע לנגיעות וכו'. את הריקוד לא ראיתי בלייב ככה שלא יכולה לשפוט. את זה עשו טוב מאוד אבל זה טלויזיה. אישית כיודעת מי קרן לא עשה עלי כלום אבל טלוזיונית יודעת מה הם עשו מזכיר שבאחד הכי טובים באח הגדול ששמו להם את השיר של U2 נראה לי ביום אהבה או משהו במשימה של החתן והכלה הקטע הכי מרגש ויפה היה של אלין נראה לי אלירז ועוד מישהו מתחבקים...אבל גם ערכו את זה נהדר לסער ואיילה ולא סבלתי אותם אבל ערכו את זה נהדר בשבילם... בכל מקרה בנוגע לשיחה שהוא התנצל זה לא היה ככה בלייב בכלל בכוונה הם עשו תקריב של גב לתת תחושה של אינטמיות. גב התנצל בתחילת השיחה...בנונשלטיות כזו...אחרי זה קרן התחילה לברבר כל מיני שטויות ...אחרי זה חזר עוד פעם על הנושא והיא אמרה על הפריחה נגמר מהר ואז הוא התחיל להירדם ושוב בירברה שטויות ואז העבירו....לא יודעת אפילו עם הקטע שהוא אומר לה על הדייט היה באותה שיחה...הוא היה בדרך להירדם אבל הקטע היחיד שלא הראו זה שהוא אומר לה על הדייט. בכל מקרה גב מחובר לצד האמפטי שלו וקרן עושה הכל כדי לעורר את הצד הזה שלו היא עושה את עצמה מסכנה היא ניידי ותלותית אבל הוא גם התחבר באופן חברי לפחות אליה נראה לפחות בוילה... בגלל זה יש לי בעיה איתו לא מקובל עלי שמישהו שראה את כל הרוע של קרן המניפולטיביות הרוע היחס לבנות אחרות השקרים בכל זאת התחבר לרוע הזה ...מבחינתי איבד את המיליון בנקודה הזו...כי הרוע עדין שם היא מראה אותו כל הזמן שההפקה לא נה אותה או שהיא שוכחת את המסכות זה כל הזמן שם מראה את זה כמו שהיא סיפרה שיש בעיה עם הפרעות אכילה ושיקרה במצח נחושה שהיא הרימה בנות בוילה בנושא שקר וכזב זו הבחורה שצחקה וליכלכה על ענת בנושא והסתכלה על הירקות שענת אוכלת גועל של בחורה. זו הבחורה שהתנהגה בגועל לבחורות החדשות שאומרת לאיתן שמפריעה לה שהוא סימפטי ומדבר עם חן. שיוצאה כל מיני הערות מגעילות על החדשות כל הזמן.

easternstar

New member
את רואהpink הם ממש עורכים את המשדר

כדי להראות מה שהם רוצים. התקריה הזה היה ממש רגיש. יוצא שהקהל בחוץ יצביע לפי העריכה. קרן התנהגה איום ונורא בתחילת התוכנית. היחס לענת היה במיוחד גרוע, אבל לא רק לענת.. גב בעצמו אמר שמזלה של ענת שהיא לא שם והיא איכותית מידי וראתה יותר מידי. עכשיו אתי קיבלה בטחון והתחילה שוב לקבל התקפות עצבים.
הפעם על אורטל. ראיתי אותה בשידור הישיר הולכת לאיתן ומבקשת אותו לעזור לה להיות בגמר כי זה חשוב לבטחון העצמי שלה. היא סיפרה שבקשה גם מגב. לחדשות היא שיקרה שבקשה מגב שיתייחס אליהן ושאלה איך הוא לא מנסה להכיר אותן. ממש שיקרה.

goodpink

New member
עריכה תמיד יכולה להשפיע ...ראיתי בלייב זה לא

היה רגיש בכלל הוא נרדם כמעט כל השיחה אחרי שהוא התנצל וגם מה שהראו בפרק לא נראה לי רגיש. הקטע הטוב ביותר שלהם בפרק היה הריקוד. ובנוגע לעריכה היה לי זוג פייבורטים שהיו זוג במציאות מסיבות כאלה ואחרות הם הסתירו את זה כי הם לא היו זוג בתוכנית שלהם והמעריצות שלהם עם הבני זוג הטלוזיונים שלהם היו מאוד מאוד קנאיות...התמונות והקטעים שהראו שלהם מהתוכנית הופעות הופעות פומביות וכו אם לא הייתי יודעת אחרת ואם לא היה ידוע לפני ואחרי שהפייבורטים שלי היו זוג והזוגות הטלוזינוים לא היה ולא נברא והם לפעמים גם לא הכי חיבבו אחד השני מהעריכה ומהתמונות וכו' הייתי חושבת שהזוגות הטלוזיונים הם באמת זוגות...ידעתי אחרת ועדין פיקפקתי... קל וחומר שמאוד קשה לקרוא את גב. אם הוא באמת חש משהו מעבר לחברי ואמפטי אליה הוא שיצטרך לסבול מעיד הרבה עליו שהולך עם בחורה כזו בחורה פשוט רעה שהרוע יוצא ממנה כל הזמן ולא סובלת בחורות מניפולטביות ריגשיות החוצפה שיש להם להגיד דברים מסויימים. הוא יצטרך לסבול את זה בסופו של יום. ומבחינתי הוא איבד את המיליון. בסוף ואולי רק אחרי מספר שבועות סיום התוכנית נדע מי קרא אותו נכון ומי פחות ומה באמת הרגיש ומה לא אם בכלל. מבחינתי אם הוא גבר והוא בחר שיגיד לחן וישא בתוצאות של להיות הבן זוג המוצהר של קרן בויילה עם כל המשתמע מכך גם בעיני הצופים

easternstar

New member
נצטרך לחכות ולראות

ברור שאני לא מסמס לקרן.
אני זוכר לה את ההתנהגות בתחילת התוכנית. השאלה איך קהל שרואה רק את המשדר המרכזי יגיב. הרושם שלי שגם אתי בגמר
ההפקה עוד יכולה לתת סיפור סוחט דמעות על האמא ולא לספר שהם מחליפים את כל הריהוט כל שנתיים וזורקים הכל או שאתי קונה בגדים באלפי ש"ח..אני מקווה שאתי לא תזכה במיליון.

goodpink

New member
לא מסמסת מאחר וההפקה דאגה שהפייבורטיות שלי

לא יהיו בתוכנית מהסיבות שהפריעו לפייבורטיות של ההפקה. כך שעם כל הסימפטיה לחן עדין לא אוהבת את האופי שלה היא מצחיקה אותי ומסכימה עם התנהגות שלה לגבי גב אבל עדין לא מספיק כדי לסמס לא לה ולא לאף אחד ההפקה איבדה את הסמס שלי שאיילת וענת יצאו מהתוכנית. שהבנתי שהכל מכור שלהפקה יש פייבורטיות וכל העריכה מכוונת לפייבורטיות שלהם ולאינטרסים שלהם. השארתה של עדי היתה החלטה של הפקה. הריצו את ליהיא בשבוע היחיד שלא היתה מועמדת. אפילו ההדחה של ענבר היתה תוצאה של עריכה כי היום מכניסים את הקטע שענבר בכתה וגב ניחם אותי ענבר לא היתה מודחת בכוונה לא הכניסו את הקטע הזה כי מאסו בענבר היא סיימה את תפקידה מבחינתם אחרי שליכלכה עליהם. כמו כן ההדחה של בחוסר זמן מסך והחלטה של הפקה להשאיר את עדי כמו שאמרתי ההדחה של ענת היתה כתוצאה מחוסר זמן מסך והסתרה של מה שקרה עם ענבר בפרק ההדחה של איילת ושל ענת....וכו וכו וכו' שרואים שהם מסתירים דברים כמו מה שאתי עשתה ללירון ... מה שעשתה לענת...כל השקרים אם היו מראים אתי לא היתה עדין בתוכנית...פתאום מתאים להם להראות את השקרים של אתי לפני לא התאים להם...ההגנה על ציר הרוע שלא היו מראים כל מה שהם עשו...העריכה לטובת קרן הזמן מסך הלא מוסבר לליהי וכו וכו וכו לא שווה להצביע להם ולתת להם סמס...שהמערצים של הדמויות שנשארו ידאגו שהרע במיעוטו יזכה ולא הרוע ציר הרוע אתי קרן וליהי. זה גם נותן לי אינדקציה על יושר חדות של קהל הצופים ...כמובן בערבון מוגבל שיודעת על הרצה ואפשרות קניית המליון בהשקעה מינמליות של לא יותר מ100K

easternstar

New member
בינתיים לפי אגוז יש מעט סמסים. הגבוה ביותר

פחות מ 20000. בגמר יהיו קצת יותר אבל בכמה עשרות אלפי ש"ח יכולים לקבל מיליון. גם אני לא מסמס יותר. לדעתי הותיקות פרט לליהיא בגמר (יש שם 5 בנות). אולי בגמר אסמס ב10 ש"ח. לילה טוב, pink

noaxxx

New member
3 דברים:

1. אל תשכח שלהסיטואציה עם חבר שלו והכלבה, היתה השפעה מכרעת על מצב רוחו, ריככה אותו קצת, ואולי זה חלחל גם למבט בעיניו. 2. נטלי כבסה לא עזבה את החבר הרציני שלה בשביל גב אלא הפוך. הוא נפרד ממנה אחרי שראה מה הלך על האי. (זה לפחות מה שאני שמעתי). 3. לגבי איתן אתה צודק. ולמרות שאת איתן אנחנו חוקרים כבר חודשיים וחצי, גם בהתחלה זה היה די ברור שהוא לא שחקן. לגבי גב, אין לי מושג, אני לא מצליחה לקרוא אותו בשיט. או שהוא שחקן מעולה או שמשהו לא מחובר שם...

easternstar

New member
המשדר המרכזי הצליח לבלבל אותי לגבי גב../images/Emo13.gif

העניין הוא שבכל השיחות עם קרן היה לו מבט מעוניין ורך. אולי הוא מחבב את קרן ובאמת נוח לו איתה? גב מסוגל להוציא שפנים מהכובע.

adiyon2

New member
מכאן אנחנו צריכים ללמוד

לא לבזבז אגורה אחת על התוכנית. לא לשלוח סמס כי זה לא באמת משנה. יזכה מי שההפקה תחליט.

easternstar

New member
כן.../images/Emo4.gif אני אצביע רק בגמר. במילא כעת החדשות

מודחות אחת אחרי השניה (פרט לחן שגב ישאיר בעצמו.). אין בכלל טעם לסמס.

noaxxx

New member
אגב, יש מעריצים של קרן שחושבים בדיוק ככה.

אז מה זה אומר?
תחשבו על זה שניה...

adiyon2

New member
שחבל על הכסף, תנו להפקה להחליט

ואנחנו נהנה או שלא. להם ממילא לא אכפת

למעלה