שרשור לילה
לשרשר הכל לכאן

easternstar

New member
../images/Emo13.gifברור שלא. אבל האב לא עשה לה חיים קלים

יש אנשים ששותקים בפגישת הכרות לגבי דברים לא נוחים ויש כאלה ש"פותחים" כבר בפגישת ההכרות. אני ציפיתי שלא ישאלו את דניאל שאלות קשות.
בכל זאת פגישה ראשונה ועוד מול מצלמות.

noaxxx

New member
אלו לא היו שאלות כאלו קשות,

מה רציתם שהוא ישאל אותה, איזה צבע מועדף עליה? הוא שאל שאלות לגיטימיות לגמרי, והיא ענתה עליהן יפה.

דיי3

New member
גם החבר שלו גיא שאל אותו מה זה ההימורים

שלה. כולם מצפים מאיתן שיתחתן עם פרופסורית עם פרס נובל. עכשיו אני מתחילה לחשוב שבאמת בחוץ זה לא יהיה כמו כאן.

easternstar

New member
הבעיה שלו לא נראית ההשכלה אלא דבר אחר

יש רק כמה הימורים מותרים בישראל (פייס, לוטו, טוטו והגרלות מאושרות). יש אנשים שלא מתחברים לנושא של הימורים, גם חוקיים בחו"ל. דניאל ענתה בחוכמה רבה שהיא לא עוסקת בזה ולא מכירה את הנושא. היא עוסקת בצד של המפרסמים באתר.

easternstar

New member
להיפך. היא לא התחמקה וענתה מצויין

אם אמרה שממדרים אותה והיא עוסקת רק בגיוס מפרסמים לאתר.
היא בעצם טענה שהיא לא קשורה ולא יודעת והתחום שלה הוא צר ולגיטימי מאוד.
חכמה.

sunflower11

New member
היא אכן חכמה, אבל היא אמרה את המשפט הזה

ולא הוסיפה וראו איך היא לא רוצה שימשיכו להתעמק בעניין.

sendibar0

New member
כי מי שואל בפגישה כזאת

"ספרי לי על ההורים שלך" מה זה, כבר מזמינים אולם? לאט לאט. מה זאת המתקפה הזאת? לטעמי זה היה בוטה וניבזי

sunflower11

New member
האבא רצה להכיר אותה מעבר למה שהוא רואה

בטלוויזיה. לדעת "מאיין היא באה".

goodpink

New member
אבל זה לא נכון. ובכל מקרה זה לא משנה היא עדין

עוסקת בתחום שהוא מאוד מפוקפק. היא חלק מהמוסד הזה. היא סיפרה בעבר שהיא עוסקת בגיוס אנשים לחברה לא? כלומר המהמרים. בכל מקרה מבחינתי זה לא משנה כל התחום הזה מאוד מפוקפק. ולא פלא שלאבא של איתן יש השגות בנושא.

sendibar0

New member
איזה אדם קשה ולא סימפטי

הוא חקר את דניאל על ההורים שלה
ממש מביך, לדעתי. לא ממש ירדתי לסוף דעתו, אבל נראה היה שהוא התכוון לגרום לה לחוש שלא בנח. עצוב מאוד. וכן, הוא בפרוש ניסה להותיר באיתן רושם של "אתה לא יודע מה אומרים על דניאל בחוץ" או "אתה לא יודע מה שאני יודע" איכס! לא נראה לי שגב מתכוון או התכוון להשפיל את קרן לדעתי הרגע שבו סגר את הדלת סופית על הסיכוי של חן היה, כשאמרה לו שהיא לא מעריכה גבר שיש לו קשר עם בחורה כמו קרן (מה היו המילים שלה בדיוק, שכחתי. "שעברה מה שהיא עברה" או משהו כזה שרומז על כך שקו קיימה יחסי מין עם איתן.) מזל שחן לא הביאה עימה לשיחה הזאת כמה מכשירי אינקוויציה
איכס 2!!

sendibar0

New member
"או משהו כזה שרומז על כך שקרן קיימה יחסי"

סליחה, אני מקלידה בחושך, התפקשש לי

adiyon2

New member
אל תשכחו שהיה מפגש ארוך בין איתן דניאל

וההורים, ולנו מראים רק מס' דקות.

goodpink

New member
מזה משנה חן צדקה. מראה מיהו שהוא הולך עם רוע

כמו קרן אחרי שראה את התוכנית. בחורה שהיתה שוכבת גם איתו אחרי מספר ימים. שקרנית מניפולטיבית רעה. ככה שכל זה מעיד גם עליו מאחר שהוא ראה את התוכנית ובכל זאת נכנס למשהו איתה. חן אמרה את האמת בלי כחל ושרק עם יש לגב בעיה להתמודד עם זה יש לו בעיה להתמודד עם אמת וזה בעיה שלו.

sendibar0

New member
לא ראיתי שהוא מתלבט../images/Emo6.gif

אנחנו לא במאה ה 12 ובחורה לא ממש חייבת להיות בתולה ביום חתונתה

adiyon2

New member
שוב העניין כאן הוא לא הסקס

היום לא מחכים עם הסקס. גב ציין מס' פעמים שהוא לא בוחר בקרן בגלל שהיא עברה כל כך מהר מאיתן לגב וסיבה נוספת זה הפחד לפגוע בקרן אם זה לא יעבוד. מהתבוננות בימים האחרונים נראה לי שיש עניין, אבל הוא שומר על עצמו מלהפגע ולפגוע. כמה ציני ואסטרטג שהוא לא יהיה, הוא לא ירצה ליפול על מישהי יותר צינית ואסטרטגית ממנו. קרן תזרום איתו, ויכול להיות שאיתה הוא יזכה במיליון. אני בכל אופן לא מתחברת לדמות של קרן. לא כי היא שוכבת עם 2 גברים, אלא בגלל האישיות שהיא מביאה איתה לתוכנית.

למעלה