שרשור לילה
לשרשר הכל לכאן

meytula

New member
תודה מיצי../images/Emo24.gif

אמן אמן אמן שזה יעבור בשלום והכל יהיה בסדר

שוב היה שידור פרו קרן....

הראו כמה היא טובה ונחמדה ומנחמת ומתוקה ושחקנית סייף מקצועית..(אל תשאלי) ובאופן כללי, היא הבחורה שכל גבר היה רוצה להביא הביתה..

zo ani1

New member
מה חדש?ההפקה מריצה את קרן לגמר מהפרק הראשון

וזאת גם הסיבה שההפקה (ולא האסמסים שלנו) העמידה את חן להדחה ולא את קרן,כי אז גב היה חושב שעם חן יש לו סיכוי והיה זונח את קרן יקירת ההפקה

meytula

New member
טוב שלא ראיתי.כצפוי היה פרק על קרן אה??

הראו בכלל את האימהות וכו??

meytula

New member
../images/Emo240.gifאיתן ודניאל בגיא פינס,ההורים מרוצים../images/Emo240.gif

וואו אני בשוק מאימא של איתן,איזה אישה מתוקההה ואיך היא נראית מתלהבת מדניאל,גם אבא של איתן שאגב לא ידעתי שהוא כזה מבוגר http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=826981 נראה שהם התלהבו מדניאל

השגת אותי ../images/Emo13.gif והנה משהו שאולי פספסת בצהריים

לדעתי ההורים מאוד שמחים על הבחירה ומה שיהיה בחוץ הוא ממילא נתון לשיקוליו והחלטתו של איתן ולא של ההורים, כמו כולנו.

meytula

New member
איזה תמונות../images/Emo178.gif

אין אין דברים כאלה כמו דניאל,לדעתי איתן זכה בעיקר ולא דניאל,עם כל הכבוד לאיתן,דניאל מכניסה אותו בכיס הקטן שלה בכל המובנים ולפי מה שראיתי בגיא פינס ההורים שלו נראים מרוצים,תאכלס דניאל היא בחורה עצמאית,חכמה,מלאה בשימחת חיים,בעלת יכולת הבנה מדהימה,יודעת להתפשר,יודעת להתנהג.היא הדמות הכי מדהימה שראיתי בריאלטי.מאוד אהבתי את אלין באח הגדול אבל דניאל כרגע עברה אותה מבחינה אחת ועיקרית,לדניאל יש ראיית עולם מאוד חכמה ומאוד נבונה,משהו נדיר הבחורה הזאת בא לי להיפגש איתה

מסכימה איתך לחלוטין

איתן בחור נחמד והכל, אבל בלעדיה הוא יבשוש, הוא ממש מפיחה בו רוח חיים, כשהיא על ידו הוא פתאום נראה סקסי ולא סתם בחורה יפה..... היא בחורה משכמה ומעלה, פשוט מהממת מכל בחינה אפשרית.

meytula

New member
בדיוק!!!!

תאכלס איתן זה שמפחד לבטא את הרגש שלו ולהגיד שהוא מאוהב,כי הוא חושש מהבחוץ,חושש שלא יעמוד עם בחורה כל כך בוגרת ובשלה שהוא עדיין הרבה מאחורה למרות גילו. אני מקווה בשבילו שישכיל ולא יתן לה ללכת בחוץ שישמור עליה טוב טוב

אני לא דואגת לה, אם הוא לא ישכיל לשמור עליה

יהיו המון קופצים אבל יש לי הרגשה שזה סיפור לטווח ארוך

meytula

New member
גם לי../images/Emo23.gif מקווה בשבילו

לאיתן יש בעיה להודות במה שהוא מרגיש בגלל התוכנית אני מחכה לעוד חודש כשיצאו ונראה איך יתנהג ואם יחזיקו מעמד.לדעתי כן אבל אי אפשר לדעת

andy181

New member
תודה על הלינק!

אמא של איתן נראית מקסימה, וזה נראה שגם אבא שלו חיבב את דני (למרות שהעריכה הראתה לנו בדיוק ההפך).

andy181

New member
הראו את הדייט שלהם, אמנם קרן מככבת

ב-90% מהפרק אבל עדיין חש 10% שצריך לחלק בין היתר.

הראו את אמא של דניאל בדייט עם איתן

כשרואים את האמא מבינים מאיפה דניאל קיבלה את הגנים, אישה אסרטיבית , נעימה ויפה. הראו גם את הדייט עם ההורים, קצת יותר ממה שהראו בגיא פינס, הראו כמה אמא שלו מאוהבת בה, חיבוקים חמים ונשיקות ופשוט אהבה בעיניים.......אני חושבת שאמא שלו תשאר חברה שלה חחחח

למעלה