שרשור לילה
לשרשר הכל לכאן

meytula

New member
יוווו מחר אני אשלים את הפרק

אני מתה לראות את אימא של דניאל,בטח מדהימה כמו הבת

lantora

New member
איזה גועל לראות אותו עם קרן..../images/Emo153.gif../images/Emo156.gif

KEEK

Member
הפקה חובבנית

אפילו לא ניסו להסתיר את גב מדבר בפלאפון בדייט אני מניח שאחרי השיחה עם אמא הגיעה השיחה עם אבא הוראות מדוייקות איך לפעול פתאום הפך ללבבי כלפי קרן בספסל....

פצקוויל

New member
אני גם חושבת שביום שישי כשהוא יצא ל"כנס" של

נגמלים מסמים הוא לא יצא לשום כנס אלא למשהו אישי. כי כשחן שאלה אותו על הכנס הוא אמר שזה היה כל כך הזוי שהוא לא זוכר שום דבר. כנראה כדי שהיא לא תשאל אותו יותר שאלות שאין לו תשובות עליהן. איך יכול להיות שהוא לא זוכר משהו שהתרחש רק יומיים לפני כן והוא היה אמור לקחת בו חלק

המשחק מכור לקרן שחם הדוחה וגב משתף פעולה

איתה למרות שהוא נמשך מאוד לחן דווקא גם היום בתכנית עיקר העריכה התמקדה בקרן ובאימא שלה ובדייט שלה עם גב גם הניחום של ונינה על ידי קרן נערך יפה מאוד ולא הראו שלפני שקרן ניגשה לנחם את ונינה למול עיני המצלמות ניגשו בנות אחרות לפניה גם להשאיר את חן אחרונה מול קרן בהקראת השמות לא נעשה סתם ההפקה רוצה להכניס לחן ולחזק לגב שקרן היא הבחירה הנכונה עבורו פשוט מגעיל מה שהם עושים שיתנו לה את הפרס וזהו גב הוא בן אדם לא צפוי אבל מנרקומן לשעבר אני לא מצפה שילך אחרי ליבו אלא אחרי הכסף והכסף אומר ללכת עם קרן והמשפחה שלה עצוב לי בשביל חן שהיא תשאב לקנוניה הזאת ויותר עצוב לי ותמוה לי איך חן לא נשארה וליהי כן אני אישית סימסתי לחן 20 סמסים גם פה אני לא סומך על ההפקה ועל הכשרות שלה

zo ani1

New member
חן מועמדת כי ככה רצתה ההפקה כדי שגב לא יחשוב

שהיא אהודה וימשיך להיות עם קרן יקירת ההפקה

adiyon2

New member
אלה, את לא מעודכנת

פרחה זה לא דבר רע, גם גב קורא לכלבה שלו פרחה בחיבה וכך גם לקרן.

ela501

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דקל69

New member
למה בדיוק היא פרחה בעינייך? אולי בגלל שהיא

הגיעה ממשפחה שקצת כבוד חשוב לה? בסה"כ המשפחה שלה לא רוצה שהיא תתבזה בתוכנית וגם חן לא רוצה לצאת מושפלת ואחת שמשתמשים בה לצרכי האינטרסים של ההפקה. היא לא קפצה לזרועות גב, דחתה חיבוק כאשר הרגישה שהוא סה"כ רוצה לפייס אותה ובאופן כללי יש לה מעט טיפה יותר פאסון משאר הבחורות למרות שהיא דלוקה עליו. אז היא קצת מיושנת ומאוד לוחצת עליו בתור מישהי שבקושי תקשרה איתו מלבד חיזור מינימלי שהפעיל עליה אבל בסה"כ היא בחורה רגישה, טובה, תמימה ואולי קצת חמומה. זה שהפורמט לא מתאים לה בעיקר בגלל שלא תזרום בכל סיטואציה כמו רוב הבנות שם לא עושה אותה פרחה, היא בחורה פשוטה ועממית ולא מתיימרת להיות יותר מזה, דורשת כבוד ולא משחקת את המשחק, היא משדרת שמי שרוצה אותה יראה לה ויפגין את זה והיא לא תחכה עד שהוא יבחר ובינתיים ישתמש בה. בטח, ליהיא וקרן יותר טובות בעינייך עם ההתנהגות הזדונית שלהן.

ORLYCOHE

New member
האיתן הזה פשוט סוציופת, ראיתם איך הוא סגר לבנ

לבנות את השולחן, כי הוא רוצה לשחק. אני פשוט בשוק ממנו!

למעלה