שרשור לילה
מצ'עמם

שן22

New member
למה איתן מדבר על דניאל בכזאת עייפות? איפה

האנרגיות....! מה נסגר כן, כן, היא מתאימה לי מכל הבנות שהיו פה BY FAR בלה בלה

איתן אמר דברים יפים על דניאל../images/Emo23.gif

אמר שמבחינת צורת חשיבה , התנסחות ובכלל, דניאל הכי מתאימה לו מכל הבנות שהיו בוילה, אמר שגם אם היה ממשיך בקשרים עם בנות נוספות, היה בסוף נשאר עם דניאל כי איתה הקשר הכי חזק ועוד אמר שהרגש אליה הולך ומתגבר. כל זה אמר בנחת בתשובה לשאלות מנחות של בן. הם עייפים, כי עברה מזמן שעת השינה שלהם

פונפון32

New member
הוא צנון לקוני ופוץ זקן.. כל תנועה מחושבת

אצלו שחס וחלילה לא יסתכלו עליו כאידיוט... רואים ממי הוא ירש את זה. מאבא שלו שמעביר מסרים בקודים.

goodpink

New member
דווקא נתן לה מחמאה שהיא המתאימה לו מכל הבנות

שהיו בווילה. לא מסכימה איתו אבל זה מה שהוא חושב כרגע לפחות זה מה שהוא אומר. לא חושבת שזה מה שהוא יגיד או יחשוב בסיום התוכנית הוא כבר עמוק בזה כך שאין לו מקום להודות שאולי טעה.

שן22

New member
כן הוא אומר מתוך כל הבנות שהיו בוילה אז היא

יותר מתאימה אבל מחוץ לבית יש בנות שיותר מתאימות לו זה נשמע כמו ברירת מחדל שלו אז הוא מסתפק במה שיש

איך זה מסתדר עם העובדה שאמר שהקשר והרגש

מתחזקים? זה נשמע כמו ברירת מחדל? הוא היה מחוץ לוילה 34 שנים ולא מצא אישה , עדיין, אז אולי דניאל היא האחת? אולי לא, אבל אין לדעת.

goodpink

New member
לא שמעתי שאמר על בנות מחוץ לבית.

לא חושבת שאמר את זה בשיחה הזו. נתן לדניאל מחמאה שהיא המתאימה לו ביותר מכל הבנות בווילה והיה מסיים איתה בכל מקרה מכל הבנות בווילה. לגבי בחוץ אולי בשיחות אחרות ולפי השיחות עם הבנים אפשר להבין שהמבחן יהיה בחוץ ומתחת לפני השטח אפשר להבין שהוא לא בטוח בבחירה שלו . אבל לדעתי האישית לא נראה לי שיש לו אפשרות אחרת בשלב זה. הוא נתן לה מחמאה נטו.

הוא דיבר עם דניאל על הבחוץ

והם החליטו לקחת את זה באיזי. איתן אמר לה פרה- פרה והיא צחקה שהוא עוד יתגעגע לכביסות שלה, אחרי השיחה הוא אמר לאורן נדמה לי , שבעקבות השיחה הוא מרגיש עוד יותר קרוב אליה. הרושם שלי שהוא מאוד רוצה לנסות כי היא מעניינת אותו כבן אדם, הוא מחזיק ממנה בחורה חכמה וחזקה, אמר את זה גם להוריו וגם לבנים כשחזר מהדייט, יש ביניהם כימיה טובה ומשיכה. זה בסיס מעולה לכל קשר, גם אם הכירו בתוכנית ריאלטי.

שן22

New member
כן זה שגם אני שואלת ... זה מה שהבנתי בין

השורות של מה שהוא אמר

lilacva

New member
הוא גם אמר שהרגש הולך ומתגבר אצלו

הוא ציין אתמול בשיחה ששמעתי בצלמה בחדר של הבנים שהם רק חודש וחצי ביחד בסיטואציה שמאוד לא משקפת את המציאות. הוא מאוד חושש מזה כיוון שהוא מפחד שהרגשות נכונים לסיטואציה ולא לתחושות האמיתיות בחוץ, מאוד חשוב לו שיהיה לה טוב. לדעתי אם הם יצאו והוא יווכח שהתחושות שלו כלפיה לא ישתנו אז יש להם בסיס מאוד חזק. מה שאיתן שוכח שבשונה מהאח הגדול הוא ראה את המשפחה שלו, חברים וקיבל חיזוקים מבחוץ - לא מדובר במקום סטרילי, לדעתי הוא מרגיש אליה הרבה יותר ממה שהוא רוצה להודות, כיוון שכל הזמן הוא מודע למצלמות, בכל שיחה כשהוא מציג את דניאל הוא אומר שהיא כמו אחת מהחברים שלו (זה בדיוק מה שהוא מחפש צשהיא שתהיה קודם חברה טובה וח"כ בת זוג). בשיחה אחרת דניאל שוחחה עם יוני- כמובן גם שיחה שלא שודרה והועברה במצלמת החצר היא אמרה ליוני שהיא כבר מיצתה את כל המסיבות ומוכנה להתמסד והיא מאוד רוצה משפחה וילדים. ערוץ 10 חובבנים ולא מיצרים עניין בתוכנית וחביאים את המידע, הם חושבים שהצופים מטומטמים.

תודה על העדכון, תפסתי רק את סוף השיחה

גם אני מאמינה שהרגשות שלו כלפיה חזקים בדיוק כפי ששלה כלפיו, אלא שהסיטואציה באמת מעלה סימני שאלה האם זה אמיתי או תלוי מצב והוא (כמו גבר מצוי) מפחד לומר את זה בקול רם (ה"התאהבות" אצל איריס ממחישה את זה הכי טוב). החששות שלו מצודקים והם דוקא מעידים עליו דברים טובים, הוא רציני, הוא הגיע לשלב בחיים שהוא מעוניין בחברה לחיים שיהיה לו כייף איתה ולא רק משיכה ואני חושבת שבדניאל הוא מצא את מה שהוא חיפש.

אהבתי לקרוא את מה שכתבת. דבר אחד אני יכולה

לומר בודאות, ההפסד היחיד יהיה של איתן. דני בחורה חזקה, אסרטיבית, מאוד מאוד נותנת מעצמה בקשר , ואיתן יהיה מאושר. יש בה מהכל. היא יודעת לצחוק, יודעת להיות רצינית, אשת עסקים, עברה הרבה בחיים וזה חיזק אותה. אוהבת את העיניים הרכות והטובות שלה, אוהבת את הנאיביות שלה, אוהבת כמעט הכל בה. הרבה זמן לא אהבתי בחורה מריאלטי כמו שאני אוהבת את דני.

פונפון32

New member
הנה הצנונים מתחילים לרכל.... והנה יוני מתחיל

לעשות לאיתן ריגשי שישאיר את דנה וחן

למעלה