שרשור לילה
מצ'עמם

KEEK

Member
בן "אני רוצה להעיף את חן"

יוני מתפלא ומתעניין למה התשובה שלו "היא יצאה עליי היא עפה עליי" איזה ילד טמבל אלוהים.... היא יצאה עליו אז זאת סיבה להדחה

adiyon2

New member
בושה איך שגברים בגילם מדברים

בן שלוח סמס לאורן: תביא תחברה החדשה שלך, אני רוצה לאשר אותה. לא מתאים לבחורים בני 17 עד 20. פאתטי ומביך

שן22

New member
חס וחלילה מביך לבן יש פאסון! ובגלל זה הוא

בשליטה והוא לא נכנס לחוויות מסוכנות.....לשיחות מביכות ולקשר מעיק

KEEK

Member
אני שומע את השיחה שלהם

וזאת שיחה שאני הייתי מקיים עם החברים שלי בתקופת התיכון מזעזע אותי לחשוב שדברים בגיל 34-35 עדיין מדברים ככה מרחם עליהם קצת..

klapim

New member
קייק אולי תפסיק כבר לרחם על אנשים

ישבפרקי אבות משפט שבטח אתה מכיר כל המרחםאכזריים סופו להתאכזר לצדיקים אף אחד מדיירי הבית לא אכזר תפסיק לרחם עליהם כל הזמן.

לונדרון

New member
זאת ועוד..

איתן ויוני הזכירו לבן שהוא יצא גם עליה...ואז מה הוא עונה? שהוא (בן) יצא עליה (חן) בטוב, והיא יצאה עליו בלא טוב איזה שיפוט ערכי מעורר הערכה יש לבחור הזה

adiyon2

New member
מילא זה

יוני אמר שהתחיל משהו בינו ובין ונינה, אבל התחיל לדבר איתה והבין שלא מושך אותו לדבר איתה. אני חוזרת: אותו לא מושך לדבר איתה. יאללה, שמישהו יכניס מראה לוילה. איזה פאתטיםם חסרי מודעות עצמית.

שן22

New member
קלטתם.. כל הבנים נמצאים בחצות במיטה מכוסים

חוץ מגב שבטח בורח מחן או שהוא נרדם על השולחן סנוקר....חחח

פונפון32

New member
אני לא רוצה לדעת איך הם ישמעו עוד 20 שנה

ידוע ששחקני כדור מים הם כמו ג'לי... מבחוץ הם אולי חזקים אבל מבפנים הם רכים... המים מרככים את השרירים...

goodpink

New member
יוני רוצה להגן על חן ודנה בן: חן לא באה לי

טוב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצורה שהוא אמר את זה. ויוני מה? חן? איך אתה אומר דבר כזה חן ממי. בן לא יודע לא מתחבר אליה.היא גם יצאה עלי. יוני:גם אתה יצאת עליה בן:אבל אני יצאתי בטוב והיא ברע. היא אמרה לי שמדבר לריק איתן: צוחק ואומר אז היית אומר לה חבל שהיא חושבת שהיא ריק בן:זה מה שאמרתי לה יוני איתן אני מבקש שתשמור על חן ודנה תיקח את זה בשיקולים שלך בן מאבד עניין מתחיל להגיד ולצחוק האם צריך לתאם עם אורן את חצר הבנים איתן מחוץ לעניין מאחר והולך לישון מוקדם.

פונפון32

New member
חחחחחח יוני לבן: קודם התלוננת שאף פעם לא

מצלמים אותך, עכשיו שמצלמים אותך אתה לא מפסיק להתלונן

שן22

New member
כמו שאמרתי עמוק בפנים הם ילדים לא מפותחים

כלפי חוץ קשישים מבית מוגן בבת ים ..... כאלה ניגודים תבינו שבן מוטרד מאישה (חן) שמראה לו קצת אופי פחחח איפה הוא חי עד היום?

שן22

New member
איזה שיחה משעממת למה הם לא נרדמים כבר!

שיעברו מצלמה לכיוון חן אתי אורטל משהו מעניין... לפחות

goodpink

New member
זה מזכיר שכעס על ענת כי אמרה לו שהיא רוצה

פיפי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא ממש התעצבן על זה וענת שהם ניהלו שיחה והוא אמר את זה החזיקה את עצמה לא לצחוק.

goodpink

New member
מה העניין עם הפריזורה החדשה של יוני?

נראה כמו?????????????. האם העובדה שמראים לנו אותם אומר שחן וגב בשיחה?

למעלה