שרשור לילה
6/9

adiyon2

New member
ובן רשמית כוסית

עוד מעט יפול לו ה-
ויצמחו לו
אולי ככה נוכל להעמיד אותו להדחה?!

goodpink

New member
ראיתם איך הוא הסתכל על קרן חחחח ועוד היא עושה

את הפרצופים המפחידים

adiyon2

New member
והנה הוא מתאר איך שוב יצא ../images/Emo163.gif

הוא ממש טמבל סדרתי. את הדירה שגר בה רצו למכור, מתוך מחשבה שישאירו אותו בדירה ויעשה רווח הביא קונה. בסוף זרקו אותו מהדירה ולא נתנו לו גרוש.

סתיו7337

New member
בקיצור, אתם בעצם אומרים שאפשר ללכת לישון

ושגם הלילה אין שום דבר מעניין.

KEEK

Member
הלך לישון מוקדם

היום בצהריים הוא אמר ליוני (או אורן.. לא זוכר מי) שהוא לא מתכוון לנמנם בצהריים כי הוא רוצה להרדם מוקדם לדעתי זה תוצאה של אתמול בלילה. קרן רמזה לו רמז עבה שהיא רוצה לישון איתו הוא שיחק אותה לא מבין אבל היום דאג לא להרדם בצהריים שיוכל לישון מוקדם ולהמלט ממנה

dindan84

New member
לא לישון!!התחיל פורום זקני צפת באמבטיה

קרן וליהי בריכול הלילי

ela501

New member
קרן צודקת למה דניאל הייתה צריכה לרוץ לאתי

ולספר לה על אורטל, היא מוסיפה מה היא לא למדה?

andy181

New member
אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל אני

מקווה שמחר קרן באמת תזכיר לדני מי זאת אתי. (צריך לזכור שדני יודעת הרבה פחות על הרוע של אתי מאשר קרן). אני מעדיפה שדני תהיה קרובה לקרן מאשר לאתי.

adiyon2

New member
אל תדאגי

לא יקח הרבה זמן עד שאתי תזכיר לה מי זאת אתי.

lilacva

New member
גם אני בדעתך הלוואי שיצעקו לה להתרחק מאתי

דניאל במצוקה, כבר נמאס לה, כבר כמה ימים היא אומרת שנהיה לה קשה,היא עושה דיאטה במקום לא כל כך אידיאלי וגם הרצון להיות עם איתן לבד בפרטיות, היא יודעת שהוא מרגיש אליה המון ובכל זאת כמו כל בחורה רוצה לדעת שהוא מרגיש כמוה. הוא אמר לפסיכולוגית שהוא תמיד זהיר ברגשות שלו,מחפש היכן יכול להשתבש. בשיחה עם אחד הבנים הוא אמר שהיה בינהם ריחוק והם דיברו על הדברים וזה ממש קרב אותם ואין ספק שרואים את זה מאז. אתי ואורטל מחפשות זמן מסך ומנסות בכל דרך שהיא לייצר פרובוקציות, אני מקווה שדניאל וקרן ואורן לא יאפשרו להן. אורטל מתוסכלת כי היא לא מצליחה להניע מהלך עם אורן, הוא לא מעוניין בבת זוג בתוכנית, הוא יודע שהיא מנסה "לנצל" אותו כדי להבטיח את מקומה בגמר (שאיתן לא ידיח אותה),והקטע שלה עם דניאל ממש לא ברור אין סיבה להתנהגות שלה עם דניאל היא מחפשת תשומת לב.

adiyon2

New member
ליהיא:לא יאמן שהמשפחה שלי ראו אותי כזו מגוחכת

על היחסים עם אתי. ליהיא גם עכשיו את מגוחכת, וגם ההיא על ידך.

למעלה