דניאל נכנסה למיטה עם אתי לדבר ואתי התחילה עם ה-את אהבה שלי הכפרה שלי וכו'.. אז ונינה צעקה לה "את אומרת את זה לכל אחת" אז היא צעקה לה קנאית כל זה נאמר בהומור..
דניאל באה לאתי והן נכנסו ביחד למיטה ואתי צעקה לה כמו שבוף אמר עם כל הכפרה "את הכפרה שלי את האהבה שלי את החיים שלי" ואז ונינה ברקע "דיי אתי את אומרת את זה לכל אחת"
יחצנות לקרן לא הולך קשה לעשות זאת. פעם תמכנו בה לגבי איתן. והיא צחקה לנו בפרוף. עוד פעם רוצה תמיכה על גב מס 2 או שהוא ללא כזה0000000000000000000000000 שעושה לקרן גם וגם כזה00000000000000000000 הרבה הצגות של אפס ללא טעם. כיף לי יש לי מהיום פייבוריט מקסימה. והיא דניאל. מאמינה לה הרבה יותר מאתמול. למה גי כול מי שנגע בקרן פשוט נשרף.
איך זה שדניאל עוד פעם נופלת למלכודת של אתי. מכל האנשים בוילה, היא מסתודדת עם אתי ומספרת לה את הסודות שלה. אתי כמובן מסובבת אוןתה עם את יפה, יש לך משפחה בחוץ וכו'. דניאל, דניאל, אני מופתעת ממך.
צריכה את דניאל כדי שיגנו עליה להישאר במשחק. למי היא תספר גם לא נשאר מישהו בוילה שכל כך אכפת לו איתן. אולי תספר למישהי חדשה ומה היא תעשה עם זה? לא כל כך אפכת להם את יגידו מילה שתיים וזהו. היא צריכה את דניאל ורוצה את איתן לצידה כדי שיגן עליה בהדחה.