שרשור לילה
6/9

KEEK

Member
כתבתי על זה למטה

דניאל נכנסה למיטה עם אתי לדבר ואתי התחילה עם ה-את אהבה שלי הכפרה שלי וכו'.. אז ונינה צעקה לה "את אומרת את זה לכל אחת" אז היא צעקה לה קנאית כל זה נאמר בהומור..

KEEK

Member
לא לא הגוזמאית

דניאל באה לאתי והן נכנסו ביחד למיטה ואתי צעקה לה כמו שבוף אמר עם כל הכפרה "את הכפרה שלי את האהבה שלי את החיים שלי" ואז ונינה ברקע "דיי אתי את אומרת את זה לכל אחת"
זה נאמר בהומור כמובן.. אבל זה היה מדויק.

בוףברכה

New member
בדיוק שאלתי..למי אתי צעקה קנאית...../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

.עכשיו יש לה מצב רוח לאתי...היא..עם החדשות...,..העיקר..שעבר..עם..המגש.. ליד..הבנים..

פונפון32

New member
יש מספיק גברים שיתאימו לדניאל, מה היא צריכה

את הפוץ הזקן הזה. שתיקח חצי מיליון ותזרוק אותו

ela501

New member
אני לא קונה את האהבה שלה לפוץ

היא רואה דולארים מול העיניים

izmeral1

New member
אצי קונה רק אמת ורק אמת .

יחצנות לקרן לא הולך קשה לעשות זאת. פעם תמכנו בה לגבי איתן. והיא צחקה לנו בפרוף. עוד פעם רוצה תמיכה על גב מס 2 או שהוא ללא כזה0000000000000000000000000 שעושה לקרן גם וגם כזה00000000000000000000 הרבה הצגות של אפס ללא טעם. כיף לי יש לי מהיום פייבוריט מקסימה. והיא דניאל. מאמינה לה הרבה יותר מאתמול. למה גי כול מי שנגע בקרן פשוט נשרף.

בוףברכה

New member
איך..אתי הייתה מבסוטה..שדניאל..הגיעה..

..היתבלבלו לה..המילים.., "איזה כיף שבאת...אני מתה..,אה..שבי...,עלייך...מתה עלייך...(העיקר שתספר לה..

noaxxx

New member
היי בוף לילה טוב../images/Emo140.gif שתספר לה מה? יכול לפרט?

בוףברכה

New member
לא..יודע מה תספר..לה,..לא עקבתי..אבל..

..אני סומךעל אתי..,..תחת..ה
פוך.במיטהעם אתי....אין לדניאל סיכוי....מ..לא לשתף..

adiyon2

New member
../images/Emo41.gifלא, כאילו מישהו יכול להסביר לי

איך זה שדניאל עוד פעם נופלת למלכודת של אתי. מכל האנשים בוילה, היא מסתודדת עם אתי ומספרת לה את הסודות שלה. אתי כמובן מסובבת אוןתה עם את יפה, יש לך משפחה בחוץ וכו'. דניאל, דניאל, אני מופתעת ממך.

goodpink

New member
היא לא יכולה לעשות לה הרבה נשק הפעם והיא

צריכה את דניאל כדי שיגנו עליה להישאר במשחק. למי היא תספר גם לא נשאר מישהו בוילה שכל כך אכפת לו איתן. אולי תספר למישהי חדשה ומה היא תעשה עם זה? לא כל כך אפכת להם את יגידו מילה שתיים וזהו. היא צריכה את דניאל ורוצה את איתן לצידה כדי שיגן עליה בהדחה.

adiyon2

New member
את זה אני מבינה

אבל אני לא מבינה את דניאל. מה היא צריכה את אתי?

למעלה