היי EKE גם אני חושבת מה עושים ללא אתי=
החדשות כולם רדומות? גם מודחות וגם לא מפננות. אז אתי יוצאת התוכנית רק על מכות.מי אני יותר טוב ממך לא את. על הפרס הכוונה. אני מחברת לאתי כמעט בהכול עמך. מי היום לא רוצה ליות עמך. כאלה שננפנפים. על המנגל. ואומרים. וואלה תתפדל. גם ולא מכירים אותך. שמע זה הג'רגון של טבאריה. לא טבריה. שם הערקים . הם המקור. אין עליהם באמת. נכנס למסעדה לבקש. איזה אמנון. כועס הבעל הבית. שאולה למה כועס אדוני. את ביקשתי אמנון
על הצחלת אני אגיש לך מושט על המגש. הכול בכמיות.
באמת. כיף שם על שפת הכנרת.... זה על אתי ואיך היא היום דומה לטבריינים. חמים הם בקבלה. ועכשיו לרכלניות. שראו בא אחות דודה סוג של אימא. עצות . עידוד חום . לימדה אותם גם על הקונצים. זה היה טוב לשני הצבועות האלה ליהי וקרן. לא נורמלי מה שאנחנו רואים
למה דניאל נכנסת למיטה של אתי הלילה. היה נכון. כי רוב הבנות חשו שאתי יודעת לתת לפרגן. במובן מילים. ואדם שהוא ירוד במורל כן נזקק לזה.. ואתי עשתה זאת גם למען קרן. גם נלחמה בדניאל ואיתן.הלכה בראש בקיר.למענה. ראו איך הסוף. ליהי וקרן. מעוטות את הטסריט. אז לא רק המשפט פרגון הוא לפרגן. גם הכול בזה יש. נכון וגם וזה אשליה למשהו? זה יפה לחום. וגם חלום יכול להתגשם. אתי אמרה כן אני צבועה. ולמה התשובה כמה שורות מעל. אני נותנת לך. ואתה לא מעריך. במקום הזה צריך או לחיות ביחד.או לא? סוף...כמה שדני חזקה בבית. את חולשתה שפחה בפני אתי. כי יש לאתי משהו אותנתי.והוא שלה. אני כן מאמינה לה. מותר לשקר בתוכנית כזו. אלה שקרים של. מעבר בן הבנות מה אמרו ומה אמר. סוג של שקר לבן. נכון אסור להחמיר בו. רק המילה צבועה. על הצבועות נאמר. יש פה וכול מי שצופה. בכללית אני רומזת. אומרים על קרן רעה. למה. כי קשה לראות להבין איך בחורה עוברת מגבר לגבר. זו תוכנית של כול המשפחה כולל שלהם... וזה רע לא רק צבוע.. לילה טוב לך לכולם
זה לא פוסט קצת גלשתי. כי יש פה הרבה הפרחות על אתי שהיא לא בסדר. די מותר לה להם לנו לחיות? אגב חן מתוקה מאוד.