שרשור לילה
6/9

respect men

New member
כן

הפעם היחידה שהייתה מועמדת מזל שיש את הקהל שמחק אותה אחרת אורטל הייתה הולכת כי גם איתן החוצפן מלכלך עליה בלי סוף והכל בגלל התעודת זהות שלה העיקר את ליהי הוא לא רואה

זה היה שאיילת, ענת ואורטל היו מעומדות להדחה.

אז באותו היום איילת עזבה וענבר עלתה במקומה להדחה.

respect men

New member
הייתה הצבעה של דיירי הבית

כולם הצביעו והקהל בחר המועמדות היו ענת,אורטל ענבר ואיילת בדיוק הודחה על ידי ההפקה וענבר תפסה את מקומה הקהל החליט ובחר להשאיר את אורטל וענבר המפלצת ובחר להדיח את ענת

KEEK

Member
חן אומרת שלא תדבר ולא תסמס לגב יותר

שהיא מסננת אותו, ואז אולי הוא יתעורר. היא צריכה להבין שזה לא מספיק שהיא מתעלמת ממנו כי היא משדרת שעצוב לה וקשה לה כל היום והוא רואה את זה ומבין שזה בגללו, ואז ההתעלמות שלה ממנו לא שווה לכלום אם הוא רואה שקשה לה בלעדיו. היא צריכה להפסיק עם השיחות אחת על אחת בצד הוא מבין שזה עליו היא צריכה להיות עם כולם, לצחוק, לחייך ולהתנהג בדיוק ההפך מאיך שהיא מתנהגת עכשיו שתראה שבאמת לא אכפת לה..

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שיש לה בעיקר פרנציפים, עקרונות ואמוציות, ופחות חשיבה רציונאלית

בוףברכה

New member
עשתה לי סחרחורת...../images/Emo178.gif..עם..הידיים..

..."..מזה..עיניים..ירוקות??
...כמו פוסטר..לישון איתו.."..אנחנו צריכות גבר..,. .מאמי בוקר..
טוב..מאמי..ערב..טוב.
.,..כפרה איך עבר היום..
..ישלה..תנועות של רקדנית..בטן....למאמי..בוקר טוב.....

KEEK

Member
היא מהאנשים האלה שאם אתה קושר להם את הידיים

הם אילמים.

בוףברכה

New member
היא..אוהבת לנפנף..ת'../images/Emo45.gif.."יאלללללללללהההה

(היא עושה..תנועות של..
..(..עם ההשתקפות של הצל..על הקיר.., שהיא מדברת..

izmeral1

New member
נשבעת בלב נקי לא קארתי כאן=

באמת. לי נראה כאן שאת בת מזל קשת כמוני. לא קראתי הרבה ההדועות. בא לי לבדוק. ואני רואה מה מתאים לאתי על המנגל לנפנף. באמת כך גם הגבתי. אני אומרת אתי היא העמך האמיתית. -עזבו את התוכנית. בלי קשר. אוהבת אני אנשים כאלה ממלאים אותך בפננות. אז לא לזלזל. אבל צחוקים איתה ולמה לא. וכולם רואים בא את הכול. פשוט. יש כאן ובארץ הזו כאלה שלועגים למי שלא מדבר עברית יפה. או לא בסלג שלי. כאלה אני וסוג כמו אתי מנפנפים בכיף. לדוגה יש לכם שם אחת ושמה ליהי. עוגה מפסטלינה. גם בכיעור. מכירים את הסרטים עם הפסטלינה בבקשה ליהי. השאל יסלח לי. היא גם דומה לזה שמשחק במסכה. בתור הבן של שר הזמרת. שלא נדע הרבה עיוות. לא היה ולא יהיה לי האומץ להביא לעלות תמונה. קשה לצפיה. . כאלה צריכות להרים . זה על אתי והבנות שמנצולת את טוב ליבה. כן כתף לכול אלה. כמה הם. לילה טוב לך
TALIBATATA

didush100

New member
אי אפשר לשמוע יותר את אתי וחן!!!!!!

די כבר!!!!!! למה כם היום דוחפים את שתיהן שיבינו כבר שהן לא מעניינות אף אחד!!!

למעלה