ל לונדרון New member 31/8/11 #141 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo254.gif
מ מת לגלוש2 New member 31/8/11 #144 אתי נכלולית גם שהיא עשתה כאילו מעשה טוב פעם ראשונה בחיים שלה, איך שהוא זה מצטייר כאילו זה מאינטרסים, כדי שהיא תראה פתאום הצדיקה שמוותקת. טוב שדניאל ויתרה. אני במקום דניאל הייתי אומר לה: "לא מדובשך ולא מעוקצך" הוויתור הזה יעלה לי אחר כך ביוקר.
אתי נכלולית גם שהיא עשתה כאילו מעשה טוב פעם ראשונה בחיים שלה, איך שהוא זה מצטייר כאילו זה מאינטרסים, כדי שהיא תראה פתאום הצדיקה שמוותקת. טוב שדניאל ויתרה. אני במקום דניאל הייתי אומר לה: "לא מדובשך ולא מעוקצך" הוויתור הזה יעלה לי אחר כך ביוקר.
צ צופהמהצד 7 New member 31/8/11 #198 אתי המפלצת סילפה את דבריה של אורטל היא אמרה לונינה ולדנה שאורטל אמרה לה "למה לא אמרת שהיית מותרת בשבילי אם לא הייתי נבחרת", שעה שאורטל אמרה לה משהו אחר לגמרי .
אתי המפלצת סילפה את דבריה של אורטל היא אמרה לונינה ולדנה שאורטל אמרה לה "למה לא אמרת שהיית מותרת בשבילי אם לא הייתי נבחרת", שעה שאורטל אמרה לה משהו אחר לגמרי .
מ מת לגלוש2 New member 31/8/11 #152 אתי: בחיים לא פגעתי באף אחד תשאלו מראש פינה ועד חיפה מי זאת אתי חזן וכולם יגידו שאף פעם לא פגעתי באף אחד. בדרנית הבחורה..
אתי: בחיים לא פגעתי באף אחד תשאלו מראש פינה ועד חיפה מי זאת אתי חזן וכולם יגידו שאף פעם לא פגעתי באף אחד. בדרנית הבחורה..
מ מיצי החתולה5 New member 31/8/11 #156 לא מראים את המפגש עם האמהות שומרים את זה למשדר המרכזי ביום ראשון
ד דינה122 New member 31/8/11 #182 נו,מה אמא של ...תגיד ליהיא תגיד?שהיא מאוכזבת מהבת השרלילה שלה???ואמא של קרן? תודה שגם הבת של שרלילה?
מ מיצי החתולה5 New member 31/8/11 #180 שומעים את אמא של ליהי על מסך הטילויזיה אבל כמובן מראים את הדיירים ושומרים את המפגשים למשדר המרכזי
מ מיצי החתולה5 New member 31/8/11 #183 אמא של ליהי אמרה שהם מאוד גאים בה שמתקשרים אליהם כל יום ראשון ושלישי. היא אמרה שבן מקסים ותשמח לפגוש אותו
אמא של ליהי אמרה שהם מאוד גאים בה שמתקשרים אליהם כל יום ראשון ושלישי. היא אמרה שבן מקסים ותשמח לפגוש אותו
ר רינתי77 Active member 31/8/11 #185 נו מה..? היא יכולה להגיד שכבר שבועות היא מתביישת לפגוש את השכגים בגלל הבת השרלילה שלה?
מ מיצי החתולה5 New member 31/8/11 #186 כל ההורים יגידו דברים חיובים על ההתנהלות של הדיירים גם אם הם יודעים שזה לא נכון.
ר רינתי77 Active member 31/8/11 #190 נראה שיש קורלציה ברורה בין מספר הפעמים שם אומרים שהם גאים לבין הבושה שהם באמת חשים...
מ מיצי החתולה5 New member 31/8/11 #191 ועכשיו בן נפגש עם אמא של ליהי היא אמרה לבן אין להם זמן להתגעגע אחד לשני ובן אומר שהוא מתגעגע אליה כל הזמן וכולם אוהבים אותה
ועכשיו בן נפגש עם אמא של ליהי היא אמרה לבן אין להם זמן להתגעגע אחד לשני ובן אומר שהוא מתגעגע אליה כל הזמן וכולם אוהבים אותה