שרשור צהריים
והלאה

מה באמת רצית שהיא תעשה??

שתגיד לה - אתי, את רכלנית, שקרנית ואישה רעה ולכן אני לא רוצה לקחת ממך את הפרס. ?? דניאל יצאה מזה באופן הכי זהיר ונכון לכרגע, אם הייתה אומרת אחרת זה היה גורם לפיצוץ והיום זה ממש לא הזמן הנכון. אני בטוחה שהיא עוד תפתח את הסיפור הזה, אתי עשתה לדניאל המון רע, עיוותה דברים וסיפרה לה מעשיות שגרמו לה לריב עם קרן ועם אורטל, אין שום הגיון לסמוך על אדם כזה או לקבל ממנו טובות הנאה.

24שעות1

New member
דניאל ויתרה -לא תתן לאתי לצאת גדולה בתוכנית

ובצדק . דניאל היחידה בבנות שרואה כמה מהלכים קדימה. וכך אכן התנהלה לאורך התוכנית.

אתי שואלת את אורטל אם היא הייתה מוותרת.

אורטל בצדק עונה שהיא וויתרה מספיק. ואז אתי סיפרה לה שאיתן הזכיר לה את שיחת הטלפון ושאח"כ גם יוני אמר לה שהיא יכולה לוותר. אז אורטל אמרה לה שאין קשר.. ושאם היא הייתה צריכה לוותר זה רק אם נגיד היא (אורטל) לא הייתה נבחרת. צודקת, אין מה להגיד.

היא אומרת לה שלא תדאג לה

שהיא תראה את אמא שלה בטלויזיה ושלעת עתה זה יספיק לה, ושהיא ילדה חזקה ושהיא תתמודד כמו שהיא התמודדה עם הבית והדברים עד עכשיו. ושאיתן ישאל את אמא שלה בדיוק את מה שדניאל ביקשה ממנו.

klapim

New member
אתי שחקנית גדולה!!!

אני משחקת ברגשות של הבנות מור או דנה שאלה אותה אם היא מוותרת שתגיד אתי אמרה לא אני אקח עכשיו שהודיעו להשהיאזכתה עאלק העבירהתזכות לדניאל. אתי רוצה שיזכרו לה את זה בהדחות הבאות. לא מאמין לבכי של אתי.

לואיזה7

New member
למה קרן נראית חוששת לפגוש את אמא שלה?

אחרי שאתי הציעה לדניאל ללכת במקומה לפגוש את אמא שלה, ודניאל - מסיבות מובנות לא רוצה לקחת טובה זו מאתי, פתאום קרן רוצה להיראות טובה ומציעה לדניאל ללכת במקומה. לפי ההרהורים של קרן, נראה שלא בא לה לפגוש את אמא שלה ולכן היא כל כך "טובה " לדניאל.

רינתי77

Active member
אבל היא לא הציעה את זה לליהיא, חברתה

הטובה שעכשיו עושה היסטריות...

חחחח נכון היא לא הציעה לליהיא, מה שאומר

שקרן לא מפחדת מלראות את אמא. קרן מפחדת מדניאל. כי דניאל קשורה לאיתן.. קרן לא בטוחה במקום שלה עם הרווק השני, אז היא מבססת את מעמדה כהBFF החדשה של דניאל, מה שאולי יתן לה סיכוי להגנה על ידי איתן **** בת ****

לואיזה7

New member
נכון. קרן מתחברת לעמדות כוח.

הנשיקות של קרן עם דניאל בשפתיים קצת דוחות אחרי מה שאמרה עליה. דניאל לא מודעת לכל מה שהיא עשתה נגדה. דניאל הפכה להיות חברתה הטובה ביותר. בכלל - גם אורטל מתחילה להאמין שקרן בסדר. היא חושבת שאתי שיקרה בכל, ולא כך הדבר.

קשקשה9

New member
ליהי שואלת את עצמה(בלב)

עם מי צריך לשכב פה כדי לקבל פגישה עם אמא........

למעלה