שרשור צהריים
והלאה

../images/Emo45.gifמסכימה איתך סוז...

אני מאוד מקווה שאורטל תזכה לראות את אמא שלה.... וגם דניאל... תכל'ס לכולן מגיע...זאת משימה אכזרית!

adiyon2

New member
עכשיו עדכנו את אורטל שאחותה מגיעה

אורטל מספרת למור שבטח אמא שלה לא רוצה לבוא כי היא בתוכנית. עצוב.

SSSSS33

New member
דניאל הרסה להם את התוכנית

כול מי שנכנסת נקראת ישר לסדר ולשיחת הבהרה ואם היא לא מתנהגת כמו שדניאל רוצה אז ישר היא מועמדת ללכת בגללה הביאו עוד רווק עלתה להם רק כסף למה הם צריכים לצפר אותה????

הבנתי שאיתן שאל אותן והן כבר הגיעו להחלטה...

אני לא יודעת אם הן העבירו להפקה כבר, אבל בכל מקרה נראה לי שזה אמור להתחיל בקרוב כי הבנתי רק עכשיו שהאמהות של כולם מגיעות, כמובן שאלה של החדשות יפגשו עם הבנים בלבד...בכל מקרה מסכנים- תשעה דייטים עם אמהות...יקח להם כמעט יום שלם....

webguy

New member
הבכי של להיאי הסיבה ..?

חוץ מחוסר בגרות הנחתי שיש לה בעיה עצמית עם הזוגיות הדי מאולצת שלה עם בן לצורך השרדות שלה בווילה ועוד עם הצבעת הציבור נגדה שמוסיף לחוסר הבטחון שלה במהלכיה עצמה בווילה ...!! היא זקוקה לחיזוק ולהסכמה ואמירת חיובית מצד הבית שלה ... וזו הסיבה להתפרקות שלה לדעתי ..!!

לפי מה שאני זוכרת אורטל אמרה שהיא לא בקשר

טוב עם אמא שלה.. עוד מישהו זוכר את זה? יש מצב שהיא לא בלחץ על המפגש.

JasPoint

New member
אני לא זוכר את זה, אבל אז שהיא הייתה אמורה

לקבל שיחת טלפון היא התכוונה לשוחח עם אחותה. יכול להיות גם שאמא שלה לא רוצה להיחשף בטלוויזיה.

webguy

New member
הנה היא מדברת על זה ...

אמא לא מגיעה .... אורטל חוששת שהיא פגעה באמא שלה בכניסה לווילה

adiyon2

New member
זה יצא כל כך אותנטי

הבכי של אורטל היה כל כך נקי, היא מרגישה שהיא מאכזבת את המשפחה שלה מעצם היותה. אמרה שאמא שלה לוקחת את האחריות על המעשים שלה על עצמה. שאסור לה לבכות. זה היה מרגש.

לונדרון

New member
הקטע של אורטל עם ההורים שלה - עמום

מתחילת התוכנית היא אמרה דברים מאוד לא נעימים לאוזן על המשפחה שלה, אז בסופו של דבר אחותה מגיעה במקום אמא.

דיי3

New member
ההורים שלה מאוד מבוגרים. אמא שלה גם שמרנית

היא בת זקונים, גרה איתם והאמא מאוד תלויה בה.

sivan513

New member
דווקא לא

היא לא מדברת בכלל על המשפחה שלה, למעט זה שהם מאד חשובים לה והם פרימיטיביים אולי בגלל זה היא לא מרבה לדבר עליהם, לא רוצה לפגוע בהם ע"י חשיפה

קשקשה9

New member
בתחילת התוכנית היא דיברה עליהם הרבה

לא סיפקה מידע ופרטים אבל תחושות בהחלט כן -וזה מספיק ,לא צריך יותר

לונדרון

New member
אורטל דיברה גם דיברה בהתחלה

שלא היה מי שיקשיב לה, כי היא היתה הכי קטנה וניסו להגביל אותה. היא סיפרה שהיא הייתה תמיד מורדת. שהלידה שלה לא היתה מתוכננת (רמיזה אולי שהיא לא היתה רצויה). ועוד כל מיני תבלינים קטנים שלא מן הראוי לחשוף בפני קהל.

למעלה