שרשור צהריים
והלאה

24שעות1

New member
אורטל בשיחה עם מור- אמא שלי לא יודעת כלום עלי

ועל היים שלי. רק בבוקר שהייתי מוכנה עם המזוודה לצאת לתוכנית הערתי אותה מהשינה ואמרתי לה שאני נכנסת לתוכנית טלויזיה.

sunflower11

New member
היא בקשר טוב ואוהבת את אמא שלה והיא חשובה לה,

היא התכוונה שהן לא קשורות במובן הזה שהיא לא משתפת את אימא שלה בחייה הפרטיים/במה שהיא עושה.

JasPoint

New member
העורכים לא מבינים מי קהל היעד שלהם

אחרי הפרק המייגע של אתמול כבר די ברור שאין להם מושג. במקום תוכנית ריאליטי כיפית וטראשית, קיבלנו בלבולי מוח פסיכולוגיים וחפירות אינסופיות על "יחסינו לאן?"... לא פלא שהרייטינג אתמול שוב צנח. גם הבחירה לעשות כמעט פרק שלם על מתמודדת אחת הזויה. הכניסו בנות חדשות ובכל זאת 90% מהפרק על קרן. הייתה להם סצנה שיכלה להפוך לקאלט (אתי והכרוב) אבל הגאונים האלה העדיפו לייבש אותנו על ספת הפסיכולוגית.

CRAZYxNUTS

New member
אתמול הבנתי סופית שקרן מקודמת למרות שהיא יצאה

בלורה קלת דעת שרודפת בלי בושה אחרי גברים שלא רוצים אותה

ofra401

New member
כל כך נכון מה שאמרת הרי ברור למה אתי שם אז

מדוע לא מראים את הקטעים הכיפיים והמצחיקים שלה אני למשל לא הפסקתי לצחוק מהקטע של הכרוב יומיים. ההפקה הורסת במו ידיה את התוכנית...הם מכוונים לסוף ברמיזות וטחינת מוח שימי לב יש זוג אחד ברור לגמר דניאל ואיתן ואתמול אצל איריס הם הכינו אותנו לכך.יש את הזוגיות ההזויה של גב וקרן שהם מכינים אותם לקראת הגמר וגם אותנו כצופים למרות שאין ממש מה לראות שם אבל בכוח.....ויש את חביבת הקהל שההפקה לצערם הבינו שאין להם ברירה ומתחילים גם להכין אותה .בקיצור הפרק של אתמול הייה הפרק של ההכנה לגמר ברמיזות לקהל שנתחיל לאט לאט לבלוע ולהפנים מה יהייה הלאה.

יש ויכוח רציני בין איתן, דניאל ואתי בחצר

כמובן, לא מראים לנו ממנו.........כלום ובטח לא משמיעים. התחיל בזה שאיתן נכנס באתי ואמר לה שלאף אחד לא מגיע אוטומטית כלום ובטח לא לה שקיבלה בעבר שיחת טלפון. אתי התחילה להתפתל בכסא ובסוף מצאה דרך לצאת מההתקפה - אתה לא בסדר ולא ביקשת ממני סליחה..(לא הבנתי על מה) ואז העבירו את המצלמה ...

sunflower11

New member
היא גם מתה מקינאה מאורטל בגלל שהצופים

אוהבים אותה יותר והיא כל הזמן מלכלכת עליה. אתי, קרן, ליהי - שלישייה דוחה.

למעלה