שרשור ציפורי
לילה

didush100

New member
תגידו ההפקה בסדר?

שמישהו יסמס להם שיש 13 איש בבית!!!! מה נסגר איתם?

easternstar

New member
אצל קרן אני חושד שזה היה יותר כדי להפטר מאתי

מאשר להשאר עם ענבר.

efrat800010

New member
ברור אתי לדעתה מהווה לה

איום למיליון כי היא חושבת שאתי חזקה בחוץ(על אף שהועמדה להדחה

easternstar

New member
אתי יכולה להתחזק אם תשחק בקלפים שלה נכון

היא מצחיקה מאוד וכרגע הרכילות שלה נראית מצחיקה כי כולן יודעות שהיא משקרת לכולן.

EvilStarFish

New member
אתי היא בכלל לא איום אלא

שהיא פשוט מעצבנת. כל צעד שהיא עושה היא משקרת בין אם לעצמה או לאנשים אחרים ונמאס לשמוע אותה כבר שתצא אף אחד לא יבחר בה לקבל את המיליון לבד גם אלפיים חברים שלה מאיפה שהיא לא באה לא יעזרו לה והבנים משאירים אותה כי היא לפחות מנקה. שמעתם את גב. אני משאיר את זאת שסידרה לי את התחתונים והגרביים!!!

merilue

Well-known member
לקרן אין חברות בבית,כולן הן כלים שיעזרו לה

להגיע לגמר,ולגרום לגבר להתאהב בה,ברגע שיסתיים התפקיד שלהן,היא תזרוק אותן לפח כמו פחית משומשת יש את זו שמעבירה לה אינפורמציה מהבנים-ליהי יש את זו שמולה משחקת לקהל את מריה הבתולה-עינבר יש את זו שנלחמת את מלחמותיה בבית-אתי יש את זו שבזכותה איתן שומר עליה בבית-דניאל יש את זו שבזכותה,קרן השתנתה ועברה "תיקון" -ליז(והיא אפילו לא בבית!!!!!!!!!) ויש את אלה האהבלים שקונים את החוזק שלה בכאילו אל מול התלאות שהיא עוברת ובזכותם היא עדיין תקועה לנו כמו עצם בגרון---הבנים
ויש כמובן את הפסיכולוגית הכי גרועה בעיר שמיחצנת,ומנווטת את ה"תהליך" של קרן-לעבוד על הקהל בבית,ולמכור לנו את תדמית "הקורבן" איפ ובנוסף המאירי החמוד,שיתן לה על תפקיד חייה,מיליון שקלים כולם משחקים תפקיד בסרט שקרן שכתבה,ביימה ומשחקת בו-איזה סוף עצוב

easternstar

New member
להערכתי אין לקרן סיכוי למיליון

להערכתי ההפקה משמשת בקרן לעלילה של חן וגב כמו שהשתמשו בה מול איתן ודניאל. קרן חושבת שהיא משתמשת באנשים אבל לאמיתו של דבר ההפקה משתמשת בה.

meytula

New member
חחחחחחחחחחחח ממש מעניין אותה

היא אפילו לא מדברת על זה או משהו ישר חזרה להיות קרובה לליהי איך איך מקדמים אותה בהפקה??מה ניסגר איתםם

meytula

New member
עשית בשכל.ממחר אני מפסיקה לצפות

גם ככה מראים רק את קרן ולא את קרן האמיתית,אז סלאמת קבלתי החלטה היום שאין טעם לצפות בשידור יותר

efrat800010

New member
מראש ידעתי שזה מה

שיהי רציתי לראות דברים מצחיקים ,אינטראקציות ותיארתי לעצמי שזה יחזור על עצמו הפקה מגמתית מאוד עד שקופה נמאס לי לראות אותה בלייב בכיעורה אז בשידור עם כל העיוותים? זה עוד יותר מעצבן.... מקווה שתודח רגע לפני הגמר למרות שהם לא יתנו לזה לקרות ואין ואני חושבת שהצליחו אותה בהדחה האחרונה והיא היתה אמורה לעמוד במקום ענבר\אתי

meytula

New member
כנראה חשבו שהיא תתפוס תאוצה כשראו שהיא ממש לא

הם החליטו להפוך את זה במקום 24/7 ל47/קרן זהו הסבלנות שלי הסתיימה ואני מפסיקה לצפות.את הסצינות הטובות (כמו זו
)אני כבר רואה בשידור החי אז..

efrat800010

New member
../images/Emo6.gifשתגמר כבר העונה הזאת

דניאל תצא עם איתן גב עם חן ואורטל עם המיליון עונה נוראית

../images/Emo6.gif

בסוף החודש זה אמור להגמר, בטח הגמר יהיה ב 26 או ב 27 לספטמבר. כי יום אחרי ה 27 בספטמבר יוצא ערב ראש השנה

למעלה