קשה לישון. אני ההיתי בחתונה רק לשעה. היתי כאן קצת. פונפון.
אני כתבתי על הבחורות שהם לא יפות? החדשות על חן יש משהו אקזוטי. גם חיוך מקסים יפה כן חתיכה. יפות אין ולא היו. דנאיל יש לה הרבה יופי האף לא. וכמובן הבחורה הזו עברה הרבה שיפוצים חחחחחחחח. ואז אמרתי שהם מכוערות. נכנסה בי אחת פה והעליה בי.גם כתבה שרק מכוערת כותבת כך. הפוך אולי המכוערות מוצאים סוג של נחמה חחח בכמה שיש יתור מכוערות. ואני אסגנן? מכוערות בדיבור בכמה דברים.לא היתה לי כוונה שהם לא יפות. וכול זה הדגשה למה אין להם בושה ללכת לתחרות שכזו. בסדר חמודות . אבל צריך משהו. מצאתי מי שמבין אותי. על קרן השניים שלה הורסות לה את החיוך מדי פעם. היה צריך גשר. היא כן חתיכה. יפה לא. גם הגוף לא יפה בכלל. הגובה נומל מתשתש את הרגליים ואת החצי טוסיק השטוח. אבל יש להגם חן. והשער מאוד מרשים צבע העור. מאוד יפה עד להגיד כמו הסקנדינבים. שהיא לא מבינה מזה בכלל ארצות הוולקן.? חן הכי הכי חתיכה מהחדשות. והשאר ריק מתוכן. לילה טוב מקווה שמחר בע"ה אותה רעה אורטל תלך לאתי להגיד משהו . פעם הראשונה שאני מגיבה כך על אורטל. יש כאלה שכתבו פה שלאורטל מגיע הכסף. בגלל המצב בבית שלה. הזוי הבחורה הזו עושה? כסף טוב והרבה יותר מעורך דין. - אם וזה נכון שהיא מעבצ פנים או המטבחים.? כסף והמגיע רק ליותומים או לארגון למען החולים. רק בזה אני דוגלת. זה כאשר להגיד מגיע. ואני מאמינה אם איתן זוכה אדם כזה יעשה ויתן תרומה בו אני כן מאמינה. שוב לילה טוב גלשתי.....
אם ההדחה היתה ביום חמישי, נראה לכם שליהי היתה עכשיו עם קרן? אני מבינה שרק השתיים נשארו ערות אני לא מסוגלת לראות את המשחק שלהן למצלמה הצמד הזה מגעיל אתי ברמות שלא היו בריאליטי הקודמים. אז לילה טוב לכולם