שאלוןןןן

The Fantasy

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo89.gifשאלוןןןן../images/Emo129.gif../images/Emo212.gif

הרבה זמן לא היה פה
אז בא לי
>>מדגישומטיק<< *ואל תבואו אליי בתלונות אם זה ארוך או משהו-לא אני כתבתי את זה!!!* שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

The Fantasy

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: דנה תאריך לידה:26.3.89 מקום מגורים:קרית אתא צבע עיניים: חום נוטה לשחור צבע שער: כנ"ל גובה: 1.67 או משהו כזה ימני או שמאלי? ימנית :) המוצא שלך: חצי עירקית-חצי רומניה איזה נעליים לבשת היום?עוד לא *נעלתי* נעליים היום
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על הכאבי בטן והסחרחורות שלי
מה עשה לך את היום?כדור אדוויל
מי הרס לך את היום?הגוף הדביל שלי
החולשות שלך:יש המון
הפחדים שלך:פחד גבהים, ליצנים, ולאבד אנשים שאני אוהבת. הפיצה המושלמת שלך:עם זית
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:יש יותר מדי
אבל ייחוד להיות מאושרת. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:וואו אני רעבה.
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?הא?
מתי אתה הולך לישון?תלוי עד כמה אני עייפה..אבל בדר"כ קשה לי נורא להרדם בלילה..אז זה שעות מאוחרות הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:טיול שנתי לאילת, נשף, וכל כיתה י"ב בכללי
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:הו יש המון אנשים
פפסי או קולה:קולה! מקדונלדס או ברגר קינק:פיכס
דייט לבד או בקבוצות:.. ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי נראה לי. רק השבוע פעם ראשונה שטעמתי את זה בחיי
שוקולד או וניל:שוקולד. אבל וניל בגלידה זה טעים
קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:
מקלל:
שר:
מתקלח כל יום?
התאהבת פעם?
אתה מאוהב עכשיו?
רוצה ללמוד במכללה?לא ידוע היית רוצה להתחתן?ממ כן ולא. אתה מאמין בעצמך?לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות?חח מה זאת אומרת? של אחרים? אתה פריק של בריאות?not really אתה מסתדר עם ההורים?אמ בדר"כ כן אתה אוהב ברקים?כן
אתה מנגן על משהו?לא
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?המ כן עישנת?לא!!!! סמים?בטח..אני מסוממת כרגע.. יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא ממש רחיצה בעירום?חחח בטח, כל יום בבריכה הביתית שלי יחד עם ג'ארד לטו
מה נראה לכם?
גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?פעם? כן. פעם אחת. בערך. קראו לך טיזר?לא חושבת הרביצו לך פעם?כן
גנבת מחנות פעם?לא שאני זוכרת
רצית למות?ממ כן נפגעת ממישהו?ברור מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מאושרת. אה וכמקצוע שחקנית+זמרת. איזו ארץ תרצה לבקר?פינלנד
אירלנד
סקוטלנד
צבע עיניים אהוב?תכלת וירוק
צבע שיער אהוב?לא משנה לי ממש
ארוך או קצר?ארוך! גובה?מה אכפת לי חח משקל?אנערף מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?כרגע אני בכלל 43564353 ק"מ מהבית שלי, אבל מהבית של בת דודה שלי יצאתי לפני יומיים. אכלת?לפני שעתיים אולי? התנשקת?
התאהבת?
נשבר לך הלב?אף פעם. צחקת?בבוקר. בכית?אתמול בלילה, יותר ייללתי מבכיתי חחחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום או אתמול לפשושון הקטן שלי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול
חברות
חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?לעולם לא. שתית משקה אלכוהולי?לפני שבועיים בערך? משהו כזה. השתכרת?לפני כמה חודשים שכבת עם מישהו/י?הרגע חזרתי מסקס סוער. היית במועדון?לא זוכרת
אולי חצי שנה
לבשת חצאית?בפורים נראה לי הייתה הפעם האחרונה, אבל לא בטוחה בזה קנית בגד?המ שאלה טובה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול :) הקדישו לך שיר?לא יודעת
שיפרו לך את המצברוח?אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?אכן כן
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא יודעת מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?מה שבינתיים יש לי בחשבון, שזה 240 או משהו כזה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?בעלי כמובן. סתם נו חח ההורים שלי, אבל החודש אני משלמת כי לא נעים לי מהם =/ כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?המ בוא נראה. נוקיה מקרר, אחד אדום מוזר כזה, אחד לבן שנשברה לו הפומית, אחד SK שמכבה ומדליק את עצמו והזה החדש, אז זה הפלאפון ה5 שלי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?אני לא ארשום אותה כאן כמובן, והיא ממרי :]] ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?קשת
ולא עניתי לה פעמיים
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות, הודעות, טלוויזיה, אנערף מה עוד. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?כל דבר שאמא מכינה זה טוב
למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הבית שילי
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בבניין של 2 קומות, דירה ראשונה עם כניסה פרטית. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?המ לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת גרנו בארה"ב לחצי שנה [הייתי בת שנתיים] אבל תמיד גרנו באותו בית בקרית אתא חח אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הדיסקים שלי
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא נראה לי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?משנולדתי
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?משתעממת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?לא יודעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא אבא אח ואח. כלומר, עוד 4 אנשים חוץ ממני :] מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מ..מה?
לא שמעתי על ש.ב. משהייתי ביסודי אולי
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כמעט הכל
אחים שלי פדלאות ולא עושים כלום
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?אהא

lacrimosa girl

New member
עלומה לאהוב דנה.

דנה להיות משעשעת. דנה להיות במרחק 25 דקות מעלומה ועלומה לא לנסוע אליה
כי לעלומה יש מבחן ענק במד"א שהיא להכשל בו. אז עלומה ללמוד. [ועלומה לשלוח לדנה המוני נשיקות דרך האוויר המזוהם של ניצנים
]

The Fantasy

New member
דנה כבר לא להיות קרובה, כי דנה חזרה לקריות../images/Emo7.gif

ודנה מדברת על עצמה בגוף שלישי, אז לדנה יש הפרעות נפשיות. ודנה מוסרת לי להגיד לך שאת כזאת מותק וחמודה בעצמך ודנה אוהבת אותך המון
דנה נכנסת לאישפוז פסיכיאטרי כרגע. דנה מוסרת ביי.

The Fantasy

New member
כן אבל דנה חזרה מוקדם מהצפוי,

ודנה רצתה לראות אילנה ועלומה ודנה לא לראות אותן
ודנה באמת שפויה
בארץ לה לה לנד

היויו

New member
יא-אילוהיים!! מה זה האורך הזה?? ../images/Emo8.gif טוב,נו...

יש לי טיפה זמן, אז ננסה לענות על זה.אל תכעסי אם אני נוטש באמצע כי אין לי כוח... שם: יאיר תאריך לידה: 10 בדצמבר 76' מקום מגורים: ב"ש צבע עיניים: כחול צבע שער: שחור גובה: 1.78 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: לטבי איזה נעליים לבשת היום? ג'ינס, חולצה אדומה, נעלי הייקינג על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? הבנות שלי
(מקורי לכאן, לא?) מה עשה לך את היום? פגשתי ידידיה שלא ראיתי הרבה זמן ברכבת מי הרס לך את היום? עוד לא הרסו לי אותו החולשות שלך: יכולת ריכוז נמוכה הפחדים שלך: שמשהו יקרה למשפחה שלי ולבנות שלי הפיצה המושלמת שלך: אהממ... דבל גבינה, פפרוני, אננס, בקר ואווז. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לסיים סופית את התואר !!
(בדרך מאוד לשם) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: למה כל כך מוקדם?תנו עוד 10 דקות... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? העיניים שלי?
מתי אתה הולך לישון? כשהבנות נרדמות... |עייף מאוד,לא הלכו לישון אתמול ...| הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: החתונה, הלידה של שתיהן...
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאשתי ולבנות פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג (מק בארץ מגעיל
) דייט לבד או בקבוצות: לבד? איך לבד? לא זוכר, היה מזמן ...
ליפטון אייס תיי או נאסטי: אייס טי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: הפסקתי בי"א מקלל: כשצריך שר: גם לא כשצריך
מתקלח כל יום?ברור.. התאהבת פעם?ברור... אתה מאוהב עכשיו?כבר כמעט 14 שנה... באשתי
רוצה ללמוד במכללה?למדתי במכללה,רוצה לסיים עם זה כבר
היית רוצה להתחתן?אהממ... אני חושב שאני לא רלוונטי לשאלה הזו
אתה מאמין בעצמך?כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות?כמו כולם
אתה פריק של בריאות?לא.אבל משתדל לחיות בריא. אתה מסתדר עם ההורים?תלוי מתי.בד"כ כן אתה אוהב ברקים?חולה עליהם.בצבא היינו עושים כאלה ...
אתה מנגן על משהו?גיטרה, בס בחודש האחרון: שתית אלכוהול?בירה עישנת?לא סמים?לא!!! יצאת לדייט?תעשו לי טובה.. לא יצאתי לשום מקום כבר 3 וחצי שנים,מאז שהגדולה נולדה... נדלקת על מישהו? אהממ... לא רלוונטי?
רחיצה בעירום?בטח! כל יום, במקלחת.אפשר אחרת?
גנבת משהו??? היתשכרת פעם?כן.ואז נרדמתי
.ככה אני כשאני שיכור - נרדם. קראו לך טיזר?כן. הרביצו לך פעם?אף שבור נחשב? מצד שני, עשיתי פעם למישהו נוק-אאוט (הייתי מתאגרף). גנבת מחנות פעם?לא.תפסתי כמה פעמים מישהו שגנב מחנות.הוא חטף מכות. רצית למות?פס נפגעת ממישהו?כמו כולם. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מהנדס תוכנה?
.אבא טוב. איזו ארץ תרצה לבקר?איטליה. צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?ברונט,בלונד ארוך או קצר?ארוך,לא מדי. גובה?1.70 +- משקל?מה זה חשוב? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?הבוקר,לעבודה?
אכלת?לפני שעתיים התנשקת?הבוקר,עם שלושת הבנות שלי. התאהבת?כל יום מחדש. נשבר לך הלב?כל יוםףכשאני עוזב את הבנות בבוקר. צחקת?לפני כמה דקות ,כשראיתי את האורך של השאלון. בכית?ביום ראשון, בלוויה של סבתא שלי
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?ל3 הבנות שלי, הבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?3 הבנות שלי, הבוקר (טובף 2.השלישית עדיין לא מדברת...בכל זאת בת 8 חודשים
) חיבקת מישהו/י?שוב... הבוקר, 3 בנות מקסימות. עישנת?לפני... 15 שנה בערך? שתית משקה אלכוהולי?מזמן השתכרת?ממש ממש מזמן שכבת עם מישהו/י?אהמממ.... אני נשוי, ריממבר? אצלנו זה לא פונקציה
היית במועדון?בצבא,לפני 10 שנים בערך. לבשת חצאית?בטח! אתמול! מה זהי יפה.. עם פרינג'ים למטה והדפס בכתום על שחור
קנית בגד?שלשום, שני ג'ינסים חדשים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?הבוקר
הקדישו לך שיר?בצבא שיפרו לך את המצברוח?לפני כמה ימים, אחרי הלוויה של סבתא שלי ,הבת הגדולה שלי באה אלי, נתנה לי נשיקה על הלחי,ואמרה "אבא,זה לא כל כך נורא... עם חיוך תמים על השפתיים". מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דבוק,משתדל להמעיט אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?שני פלאפונים,600 ש"ח. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?בעל?? אני הבעל!! אני משלם... כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?5 או 6. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מאשתי שאיחלה לי הצלחה אתמול. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מאשתי הבוקר מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?עוף מגניב בשום ודבש שאני מכין למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא לגמרי שלי... (ושל הבנק :-S) באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירת 3 חדרים. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דירת 2 חדרים
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?5 פעמים.הפעם האחרונה כשהבית שלנו היה מוכן, כי הוא היה מוכן ומור נולדה לנו
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?ספר טוב. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?של ההורים שלי. זה בית קרקע בישוב מעולה. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?3 שנים בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?שוכב במיטה ורואה TV,או מול המחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?כל מה שאתם מכירים. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אשתי, הבנות ואני.4 סה"כ מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?כשאני חוזר מהעבודה...
(NO MORE !!) אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?הכל חוץ משטיפת כלים.זה אשתי עושה. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן, מאוד. וואלה, עניתי על הכל!! ועכשיו חזרה למסמך המעצבן שאני עובד עליו...

The Cat Woman

New member
אמ... אני ראשונה?

שם: ענבר תאריך לידה: 2.11.1986 מקום מגורים: אשקלון צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 165 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: רגע, זה יקח קצת זמן... חצי עירקית, החצי השני- פולניה, ליטאית, בלגית... וגם איזה 1/8 מאלג`יר. טירוף הא? איזה נעליים לבשת היום? לא לובשים נעליים, נועלים נעליים. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אממ... אסף כנראה. מה עשה לך את היום? עדיין לא התעוררתי. על מה את מדברת?? מי הרס לך את היום? so far so good אבל בטוח שהוא יהרס איכשהו מתישהו החולשות שלך: נראה לך שאחשוף את חולשותי ברבים?! O_ס הפחדים שלך: כן בטח הפיצה המושלמת שלך: דקה!!! אם היא עבה- אני לא אוכלת. עם כל מני תוספות טעימות לפי החשק. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לטוס לד"א. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שיט, שוב פעם התעוררתי...
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עזבי.
לא יפה. סתם!!!!!!!! מתי אתה הולך לישון? מאוחר מאוד הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: עזבי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אוף די...
פפסי או קולה: דההה קולה. פפסי זה תרופה לכלבת.
מקדונלדס או ברגר קינק: לא אוכלת המבורגרים תעשייתיים. דייט לבד או בקבוצות: נגד דייטים בכללי. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי, ברור!!! שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו בלי קצף/קצפת מעשן: לא מקלל: כן שר: המון מתקלח כל יום? אפילו כמה פעמים ביום התאהבת פעם? לצערי אתה מאוהב עכשיו? כנראה שלא רוצה ללמוד במכללה? לא! בראשית ברא האדם את האוניברסיטה. למה שאסתפק במכללה? היית רוצה להתחתן? כן... =\ אתה מאמין בעצמך? משתדלת אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זתומרת "מקבלת"?! שיש לי או שאני מסכימה שלאחרים יהיו? אתה פריק של בריאות? לא כזה... אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים. כשהם לא מציקים. אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? ניגנתי על פסנתר. ואני רוצה לחזור לזה כבר איזה חצי שנה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן (רגע, נרגילה נחשבת?) סמים? לא!! יצאת לדייט? לא. נראה לי שבכלל עוד הייתי עם איתי לפני חודש... נדלקת על מישהו? לא ממש רחיצה בעירום? בערך...
גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? המון פעמים הרביצו לך פעם? ברור... יש מישהו שלא הוריד לאח הקטן שלו איזה כאפה ופתאום קיבל כיסא לראש?
סתם... לא עד כדי כך אבל הבנתם את הרעיון (של אנשים בני 10 שהולכים מכות עם האחים שלהם) גנבת מחנות פעם? כן
אבל לא משהו רציני. רצית למות? כן נפגעת ממישהו? יותר מדי פעמים מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו שמכניס הרבה כסף וחוסך דאגות. וכמובן- אמא
איזו ארץ תרצה לבקר? יש יותר מדי כאלה
צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שטיני ארוך או קצר? ארוך! גובה? 185 משקל? 70? (ושתהיו בעניינים- תיארתי פה את החבר האידיאלי שלי...
או את מארקו לחילופין) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול עד 2 בלילה בערך. אכלת? לפני שעה התנשקת? כנראה שביום שישי. התאהבת? אי שם בשלהי ספטמבר 2007. נשבר לך הלב? אי שם בשלהי נובמבר 2007. צחקת? אתמול בכית? אתמול... מרוב צחוק
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? גם אם לא התכוונתי? אמרתי לאיתי כשעוד היינו יחד... מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חודש בערך. חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? בחודש האחרון מתישהו, ביום חמישי כנראה (שוב- נרגילה נחשבת?) שתית משקה אלכוהולי? אתמול
השתכרת? ביום חמישי שעבר. לא השתכרתי, התסמטלתי קלות. שכבת עם מישהו/י? O_ס
היית במועדון? ביום חמישי האחרון לבשת חצאית? אמ... לפני שבוע/שבועיים בטח... כי עכשיו המצב לא מאפשר
(קוסמטיקאית דחוף!!!
) קנית בגד? חחח... ביום שבת האחרון, קניתי בגריפ מכנס ממש מגניב. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? למישהו רומנטי- לחבר הראשון שלי וזה היה לפני שנה וחצי בערך (וואו, היינו ביחד לפני שנה וחצי! OMG...) ואני מניחה שאמרתי מתישהו השבוע לאחד ההורים/אחים שלי שאני אוהבת אותם. כנראה אתמול לאחי כי הייתה לו יומולדת, אבל אני לא ממש זוכרת
. הקדישו לך שיר? אני מעדיפה לא לענות. שיפרו לך את המצברוח? ביום שישי האחרון...

The Cat Woman

New member
טוב אז אני לא ראשונה... ../images/Emo3.gif והמשך

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא כ"כ. משתדלת שלא לפחות. האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן
הרבה פעמים מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? בסביבות ה500 ש"ח
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים בינתיים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? לא רוצה לנסות לספור, אבל בערך 4 או 5. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "יווו את לא מאמינה, ירו לנו על הש.ג רק במזל אף אחד לא נפגע!" ידיד שלי מלחיץ אותי באמצע הלילה... ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אותו ידיד התקשר אלי ב12 וחצי ולא עניתי, מה שמזכיר לי שאני צריכה לחזור אליו... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMS, שיחות ושעון מעורר. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כל אוכל שהוא. למה אתם אוהבים את הבית? כי יש לנו אחל'ה חצר בחוץ ויש לי חדר משלי מנותק מהעולם... וזהו. כיף פה. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? טריילר. (קרוון) כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? בחיים שלי- 3. הכל באשקלון. בהתחלה היינו גרים בשכונה מגעילה וישנה, עברנו לשכונה חדשה וחביבה ואז רצינו לעבור לבית קרקע אז עברנו. והנה אני כאן. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? די נו... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. אני די מחבבת את הבית שלי. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מגיל 12... 9 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שו בצפר? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל דבר שאת יכולה לחשוב עליו, אני מתה על תרופות סבתא! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, אח, אחות. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? פחחחחחחחחח
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? הכל כמעט... סעמק, אל תזכירי לי.
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לפעמים. אבל עכשיו אני בתקופה שאני צריכה לגור לבד... אז אל תתיחסו אלי יותר מדי.

להלהלה

שם: נועה תאריך לידה: 22.2 מקום מגורים: חור ליד נתניה צבע עיניים: חומות צבע שער: חום כהה גובה: 1:60 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: מסובך מידי. איזה נעליים לבשת היום? נעלי ספורט שחורות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? "אני עומדת למות, כל כך חם, אני עומדת למות, מיייייים מייייים"
מה עשה לך את היום? מח ופיצה מי הרס לך את היום? אף אחד החולשות שלך: שיער ארוך, עיניים יפות, מוזיקה טובה, דברים שקשורים לפינלנד הפחדים שלך: בדידות, דבורים/צרעות/, המוח האנושי הפיצה המושלמת שלך: המון המון גבינה צהובה, ומעל זה או גבינה בולגרית או גבינת עיזים, גמבה, ועגבניות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור את הבגרויות בשלום. בתקווה עם גם ציונים טובים. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "רוצה לישון עוד
" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הממ לא יודעת, אנשים אומרים לי הרבה שיש לי שפתיים יפות. מתי אתה הולך לישון? בזמן בצפר בסביבות 11-1, בחופשה מתי שבא לי. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הממ אישי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: שוודי
פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: רצח. דייט לבד או בקבוצות: בקבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: קצת שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא, באוניברסיטה. היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? תלוי עד כמה
אתה פריק של בריאות? במידה מסויימת כן אתה מסתדר עם ההורים? אהא אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? כן הרביצו לך פעם? לא רציני גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו שקשור לפסיכולוגיה איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנד+שוודיה צבע עיניים אהוב? כחול או ירוק (או שילוב של שניהם
) צבע שיער אהוב? לא ממש אכפת לי, אני אוהבת בלונדינים, אבל גם שיער שחור, ולפעמים גם ג'ינג'ים ארוך או קצר? ארוך גובה? אני אוהבת גבוהים :] משקל? לא אכפת לי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני רבע שעה אכלת? לפני שעה התנשקת? צרפתית? לפני קצת יותר משבוע התאהבת? לפני שנה וחצי, אולי כבר שנתיים כשאני חושבת על זה. נשבר לך הלב? כנ"ל. צחקת? לפני חצי שעה בכית? הייתי קרובה לזה אתמול, סרט עצוב
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? שעה בערך עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול (לא יודעת אם נחשב, אבא קנה ליקר שוקולד אז טעמתי טיפה) השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני שבועיים אני חושבת לבשת חצאית? יום שישי קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? הממ כמה חודשים שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

אוי שכחתי לענות על הסוף..

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? קצת מיותר שילדים בני 5 עם פלאפונים, אבל לפעמים זה יעיל. אני לא דבוקה לשלי, מסתובבת איתו רק כשאני יוצאת מהבית אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 אני חושבת, חוץ מSMSים לא משתמשת בו יותר מידי. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? לא החלפתי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? בהודעות דניאל שהרגע שאל אותי אם אני יכולה להגיע לתל אביב
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מח
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הסלט של אימא והחביתה של אימא
למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית שלי? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית פרטי באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? איגלו כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? איפה שאני עכשיו, עברנו לצרפת (משלחת מהעבודה של אבא) משם עברנו לאבן יהוד כי הבית שלנו היה מושכר, ועכשיו אנחנו שוב בבית הישן והטוב
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? לא יודעת, הייתי מעדיפה לקחת אדם אחד
הממ את השוודי?
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? הממ לא, הכי נוח לי אצלי בבית, אבל אני אוהבת גם את הבתים של חברות שלי ומתנחלת שם המון
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?הממ בעיקרון מאז שנולדתי, אבל חזרנו לפה מלפני 3-4 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שורצים מול המחשב/טלוויזיה או קוראים ספר אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? הממ בעיקר השתיים האלו. לא מצליחה לחשוב על משהו אחר כרגע. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 3, אני, אימא ואבא. אח שלי בבית רק פעם בשבועיים-שלוש מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה
או עושה בבצפר בזמן השיעור אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? להוציא את הכלים מהמדיח ולשים אותם במקום, לשים את הכביסה במיבש/לתלות את הכביסה. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אהא :]

אוי רק עכשיו קלטתי,

שבשאלה על הדייט בקבוצות זה date ולא diet
אז כן, דייט בזוג הרבה יותר שווה מדייט בקבוצות. למרות אף פעם לא הייתי בדייט בקבוצות אבל אז קצת קשה לשפוט
אבל נו, בזוג זה יותר רומנטי.

LadySilkworm

New member
אני DDDDDD:

אני אוהבת שאלונים כאלה P: ואני לא יודעת איך לעבוד עם המדגישומטיק S: שם: שירה תאריך לידה: 3-9-91 מקום מגורים: ירושלים צבע עיניים: ירוק-חום צבע שער: ג'ינג'י DD: גובה: לא יודעת ימני או שמאלי? ימנית P: המוצא שלך: מממ אמא שלי ספרדייה ואבא שלי מרוקאי [ואני נראית אשכנזייה] איזה נעליים לבשת היום? כלום על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אפחד מה עשה לך את היום? אפחד מי הרס לך את היום? אפחד החולשות שלך: שיער הפחדים שלך: בדיקות דם, זריקות, מחטים, דם, נטישה, שיגעון, כל מיני דברים P: הפיצה המושלמת שלך: פיצה דומינוס עם גבינה בולגרית
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: ממ..לקום מהמיטה או לא לקום מהמיטה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? חיצוני ז"א? P: מתי אתה הולך לישון? תלוי.. אתמול הלכתי לישון ב12 ורבע כי הייתי ממש ממש עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: קנדה עם המשפחה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: למישהי שבחו"ל פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינג: שניהם דייט לבד או בקבוצות: לבד? ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי אפרסק שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: לא יודעת מעשן: לא מקלל: לפעמים שר: הלוואי מתקלח כל יום? כן, כמעט התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אמממ אולי היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לפעמים, תלוי במצברוח. אתה מקבל הפרעות נפשיות? הא?:p אתה פריק של בריאות? לא :p אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא :p אתה מנגן על משהו? לא לצערי בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? אח שלי גנבת מחנות פעם? לא רצית למות?כן ואף ניסיתי נפגעת ממישהו? בהחלט מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?צלמת מצליחה איזו ארץ תרצה לבקר? בהמון ארצות!! ואני ארצה גם לחיות בחו"ל לכמה זמן.. צבע עיניים אהוב? כחול\ירוק צבע שיער אהוב? ג'ינג'י :p ארוך או קצר? ?? גובה? גובה משקל? משקל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? never התאהבת? never נשבר לך הלב? never :DDDDD צחקת? היום בכית? אמממ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה ימים חיבקת מישהו/י? אתמול? עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? ביום ראשון, טעמתי בירה מההורים שלי וזה היה מגעיל ביותר :p השתכרת? never שכבת עם מישהו/י? never היית במועדון? אמממ.. כיתה ז' P: לבשת חצאית? בבר מצווה של אח שלי קנית בגד? לפני..לא זוכרת :S אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? חהחה מי רוצה להקדיש לי? :p שיפרו לך את המצברוח?הרגע, קארין
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? ממש לא |: אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כמובן P: גם "שכחתי" להטעין אותו P: מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכרת, אבל בחודש שעבר קיבלתי 200 ואמא שלי אמרה לי שזה הרבה :p האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמא משלמת כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? אחד! קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? טיפקום אינפו ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות שכצריך איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אמממ.. תפוחי אדמה עם עוף למה אתם אוהבים את הבית? בגלל שיש לנו בית יפה:} באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית בטבע P: ברור למה P: כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת, לפני שעליתי לכיתה ז', לבית שאני גרה בו היום, כי אמא שלי כבר רצתה לעזוב. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המצלמה שלי, ובפנים הייתי מבריחה מוזיקה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא! יש לנו בית יפה! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אמממ.. ארבע שנים בערך כבר כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אני יושבת בסלון, מרחמת על עצמי ורואה מלא טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת S: מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני אח שלי ואמא שלי- סה"כ 3, ואבא שבא לבקר הרבה. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מממממ בהפסקה בבי"ס :p או יום לפני אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את המדיח, להוריד דברים, לשאוב אבק, לקפל כביסה S: ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן!! HOME SWEET HOME :)

למעלה