../images/Emo34.gif
שם: ליהי תאריך לידה: 10.4.91 מקום מגורים: הרצליה צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 170 בערך ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: עיראקית-רוסייה0.0 איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי היום על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על חברה שלי מה עשה לך את היום? שארון מי הרס לך את היום? אפחד החולשות שלך: יש לי חולשה לתיפוף של יוקה ++ הפחדים שלך: מקקים :{ הפיצה המושלמת שלך: טונה פטריות ובצל יאמי ;; מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשיג מספיק כסף לטיסה לאירלנד ]: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: ארג. בוקר. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת מתי אתה הולך לישון? 4-5 בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: רגעים עם השציצים ]: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לשציצים ;[ פפסי או קולה: קולה. איכ פפסי
מקדונלדס או ברגר קינק: ברגרקינג
דייט לבד או בקבוצות: לבד :? ליפטון אייס תיי או נאסטי:לאזהולאזה שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: לאולא מעשן: לא מקלל: מדי פעם שר: כשאני לבד מתקלח כל יום? לא ~מוזנחת~ התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לפעמים אתה מסתדר עם ההורים? לא ממש אתה אוהב ברקים? לא כ"כ || אתה מנגן על משהו? על פד
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים?לא יצאת לדייט? המממ לא? נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא נראה לי קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ציירת/מתופפת איזו ארץ תרצה לבקר? אירלנד ואוסטרליה
צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? שטני ארוך או קצר? תלוי... השיער שלי קצר גובה? ?.. משקל? לא עונים על כאלה דברים >> מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה התנשקת? ביום ראשון התאהבת? ... נשבר לך הלב? לפני 3 שנים צחקת? לא זוכרת++ בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? לפני יומיים עישנת? כיתה ה'XD שתית משקה אלכוהולי? שבוע וחצי השתכרת? לא יודעת אם השתכרתי שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? כשהייתי ממש קטנה 0.0 קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת הקדישו לך שיר? לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח? לאזוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לסמסים בעיקר אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אני על ביגטוק האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? פעם ככה פעם ככה כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מזוהר... לא זוכרתמה, הפלאפון מת ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?לאזוכרת מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) סמסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לאיודעת למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא שלי0.0 באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? באיזו דירה מסריחה באמצע עיר גדולה עם עשן פיח ורעש כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? הרצליה-מתן-הרצליה כפול 3++ אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אמפי כמובן P: האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?אה... כן. הבית של דוד שלי ממש יפה והוא לא רחוק מהעיר ונמצא ליד קיבוץ ושקט ויפה שם כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הממממממממממ כמהחודשים... כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? או שוכבת במיטה או במחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם כלמיני צמחים מהגינה של סבא ++ מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? סבא סבתא שתי אחיות ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מי עושה?XD אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר אותו ולשטוף כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הוא אחלה