שאלוןןןן

אני מדברת על הסדרה... כל הסדרה מפגרת.

אני לא יודעת אם יש לך כוח לשמוע חפירות על למה אני חושבת ככה... אבל קיצר סדרה עם מלא סתירות ובלי טיפת עומק.

red violin

New member
אם את רוצה אנימה עם עומק

או לצורך העניין, כל סדרה עם עומק, ובלי סתירות - את כבר מחפשת ספר. ורק אלוהים יכול לעשות אזה חף מסתירות. תקראי ת'תנ"ך XDDD התנ"ך לא נכתב ע"י אלוהים אלא ע"י אנשים מפוחדים ובורים.

נממ רק אנימות?

אנ'לא רואה כל כך הרבה האמת... death note דיי עמוקה, היא מעוררת הרבה שאלות של מוסר, מהו למעשה רצח, מהו טוב ומהו רע. loveless הרבה אנשים לא יסכימו איתי, אבל אני חושבת שאם מתעלמים מהשונן איי יש בסדרה הזאת הרבה עומק. אפילו פעם אחת אני וחברה שלי פתחנו קומונת דיונים על הסדרה
(כן, קצת פתטי אבל לא נורא). הרבה רעיונות מיוחדים ומעניינים. אני גם מאוד אהבתי את שני הפרקים הראשונים של vampire princess miyu הם מאוד מפתיעים ומאוד חזקים. מצמררים. ההמשך של הסדרה דיי מאכזב, הפואנטה חוזרת על עצמה יותר מידי פעמים. גם לfruits basket יש פה ושם הברקות. (למרות שיכולתי למות מעד כמה שטורו היא מרי סו מושלמת בהתחלה>< התחלתי לאהוב את הסדרה רק אחרי שראיתי כמה שהיא מטורפת ומשפילה את עצמה
) באופן כללי אני פחות בקטע של אנימות ויותר בקטע של סרטים ^^ ~תלמידת קולנוע גאה~

אה, וכולם מדברים כל הזמן על כמה שאוטנה עמוקה,

אבל אני באופן אישי לא הייתי מסוגלת לסבול את הסגנון ציור >< וגם אומרים הרבה דברים טובים על princess tutu אבל ההתחלה שיעממה אותי אז וויתרתי
(רושמת לעצמי שאני צריכה להמשיך לראות את זה מתישהו).

ובקשר לכוסיות האלימות...

יש את blood+ ראיתי רק את ההתחלה אבל זה נראה בינתיים דיי מבטיח. סורי על המיליון הודעות, מוח שקצת לא עובד טוב בשעות כאלו

red violin

New member
נממ

שם:קיל תאריך לידה: 1.5.92 מקום מגורים: כ"ס צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 150 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: הודית-טוניסאית איזה נעליים לבשת היום? עדיין לא נעלתי נעליים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לאדעת מה עשה לך את היום? בנתיים שומדבר מי הרס לך את היום? כנ"ל החולשות שלך: כ"כ הרבה. בעיקר עצלנות, אימפולסיביות וטיפשות הפחדים שלך: שאני אשאר שמנה ובודדה לנצח הפיצה המושלמת שלך: אחת שמשביעה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשתפר במוזיקה, לסיים את הקורס באוניברסיטה בהצטיינות יתרה ולהיות יותר טובה במחשבים [3D + תכנות] המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: 'מה השעה?' מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מפרק כף היד ושיער מתי אתה הולך לישון? משתנה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: שנה שעברה, אודיטריום ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאדעת פפסי או קולה:דיאט קולה מקדונלדס או ברגר קינק: החלק הצימחוני במקדולנדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: תה תפוחים-קינמון עם קרח שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: לאמשנה מעשן: נופ מקלל: בארור שר: לפעמים מתקלח כל יום? כשיש בצפר. חופשים פעם ביומיים [אלא אם אני יוצאת או עם צבע כמו עכשיו] התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? לאדעת. רוצה ללמוד במכללה? בוודאי היית רוצה להתחתן? כע אתה מאמין בעצמך? נופ אתה מקבל הפרעות נפשיות? יש לי תעודות XDD אתה פריק של בריאות? רחוק רחוק מזה אתה מסתדר עם ההורים? בדר"כ כן אתה אוהב ברקים? כע אתה מנגן על משהו? כינור שקסע בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא זוכרת. אולי יין עישנת? נופ סמים? נופ יצאת לדייט? נופ נדלקת על מישהו? נראלי שכן רחיצה בעירום? במקלחת גנבת משהו? נופ היתשכרת פעם? נופ קראו לך טיזר? לאדעת הרביצו לך פעם? יאפ. איזה דפוק ענקי [בערך כפול ממני בגובה וברוחב] שגדול ממני בשנתיים. אני עוד אנקום גנבת מחנות פעם? לא נראה לי רצית למות? יאפ נפגעת ממישהו? יאפ מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מיליארדרית איזו ארץ תרצה לבקר? למה להסתפק באחת? אבל אני מניחה שיהיה נחמד לחזור לאיטליה צבע עיניים אהוב? לא ככ משנה לי צבע שיער אהוב? שחור/ברונט/שטני ארוך או קצר? ארוך גובה? מבחינתי האידיאל הוא 170, אבל אני ככ נמוכה שאני מנסה למצוא בנות נמוכות [בסביבות הגובה שלי] משקל? שלי? לא יודעת, לא נשקלתי איזה חודש. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? בצהריים התנשקת? לפניי הרבה מאוד חודשים התאהבת? שנה וחצי, נמשך הרבה זמן נשבר לך הלב? חודש? צחקת? נראה לי אתמול בכית? אינלי מושג אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מתי שנשבר לי הלב בפעם האחרונה. אני לא סגורה מתי זה קרה. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לאדעת. אם ההורים נחשבים אז מתישו השבוע. אם לא אז אפעם חיבקת מישהו/י? אבא שלי חיבק אותי מתישו השבוע. אני לא אוהבת להתחבק עישנת? כמה חודשים שתית משקה אלכוהולי? לאדעת השתכרת?מעולם לא שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון? לפניי 4 שנים? לבשת חצאית? 10 שנים? קנית בגד? שבוע שעבר קניתי גרביים ^^ [ותלבושת, אבל זה זניח] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ראו מספר שאלות למעלה הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? לאדעת. מצב רוח שלי די בקרשים כרגע מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? יש תכופות ויש תכופות אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא נראלי מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? יותר מ100 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 כולל הנוכחי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מלקרימוסה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? לקרימוסה [שלא עניתי כי לא שמעתי אותו מצלצל] מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? טוגנים שלסבתא. הו הנוסטלגיה... למה אתם אוהבים את הבית? הוא גדול באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' ולפניי זה בבניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? במדבר מנוקד [עושה לי בחילה] כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מרעננה לכפר סבא [ולפניי שנולדתי מארהב לנתניה] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? כינור? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אני מעדיפה את הבית שלי בלי המשפחה בתוכו כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 11-12 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אינטרנט/טלוויזיה/ספר אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אין מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבאמא, לאקי ולולי, אח ואחות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מאוחר בלילה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלמיני. בדרכ אני לא עושה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כע, אבל אני מעדיפה לגור בחור כל עוד זה לבד

Liquid Dreams

New member
:]

שם: לינטו
תאריך לידה: 17.7 מקום מגורים: כפר ורדים -.- צבע עיניים: חום צבע שער: לא ברור אבל אנשים טוענים שהוא חום. אני מסרבת להכנע לטענה הזו. גובה: 1.55, נראה לי. ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי שוודית[
], רבע פולניה רבע רומניה איזה נעליים לבשת היום? כמו שדנה אמרה, *נעלתי*, כפכפים
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? המממ. מה עשה לך את היום? משקפיים D: מי הרס לך את היום? אממ אפחד החולשות שלך: יש הרבה:X הפחדים שלך: יש יותר מדי-.- הפיצה המושלמת שלך: אקסטרה גבינה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעלות לקבוצה הרגילה של מתמטיקה?}: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "שיט, עוד פעם ישנתי עד מאוחר
" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אין, פיכ. מתי אתה הולך לישון? מאוחר
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה כל כך ]: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: יש הרבה כאלה:\ פפסי או קולה: איכ מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: אה. ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכ שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: איכ מעשן: אממ... :X מקלל: כןP: שר: בהחלט:] מתקלח כל יום?בטח התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? מז"א? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? בסדר, כנראה. עם אבא פחות, במיוחד בזמן האחרון. אתה אוהב ברקים? מאוד אתה מנגן על משהו? פסנתר D: בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת? as always, yes. סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא.. קראו לך טיזר? לאXD הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא ממש חנותXD רצית למות? בהחלט נפגעת ממישהו? אוהוי. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? הרבה דברים. איזו ארץ תרצה לבקר? שוודיה;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? שחור:] ארוך או קצר? ארווווך גובה? אע משקל? אע מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום ס: לקחת את המשקפיים
אכלת? אממ בצהריים התנשקת? לא נראה לי שזה קרה אי פעם XP התאהבת? לא קרה נשבר לך הלב? הממפף צחקת? לפני חצי שעה:] בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? היום עישנת? -.- שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת? לא קרה שכבת עם מישהו/י? לא קרה XD היית במועדון? לא קרה
לבשת חצאית? אתמול מדדתי את החצאית הלבנה שיש לי בארון
נראית זוועה עליי++ קנית בגד? מזמן מזמן מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? אעממ... לפני כמה חודשים שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אממ לא ממש דבוקה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 ומשהו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אם זהנ יותר מ100 שקל אני משלימה כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? אממ היה לי אחד והוא הלך לאיבוד וקנו לי אחד אותו דבר
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? היום בבוקר מרותם ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אימא לפני יומיים XD מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) אממ בזמן האחרון שעון מעורר, בדר"כ סמסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? יש הרבהההה למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא מקום נחמד כזה שאני יכולה לעשות בו מה שבא לי. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? אממ, בית כזה
לאדעתXD באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית שנמצא בשומקום כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? שלוש, את הפעם הראשונה אני לא זוכרת אבל זה היה בתוך הקיבוץ, אחרי זה עברנו לכפר ורדים ועברנו שוב דירה בתוך הכפר, ובשנה הקרובה נעבור עוד פעם בתוך הכפר:] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מהההה רק אחד?]: האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנתיים כמעט |: כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? יושבת קצת במחשב ורואה טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אין כאלה++ מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אימא אבא אח אני וכלבה ס: מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני לא עושה, איןXD אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אממ, לפעמים לטאט ולשטוף כלים, אבל כעיקרון אני על תקן הכנת אוכל לכלבה
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא את הנוכחי.

Itay Simons

New member
../images/Emo178.gifכאילו שתקראו את זה

שם: איתי תאריך לידה: 22.4.1989 מקום מגורים: מרכז
צבע עיניים: בין ירוק לכחול, לא ברור... צבע שער: בהיר? לא יודע גובה: 1.76? ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: עירקי. כן כן. איזה נעליים לבשת היום? נעלי אצבע
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על הנסיעה לאמסטרדם שכנראה תתבטל/תוּסב לנסיעה ליוון
מה עשה לך את היום? בריכה עם בני דודים ^_^ מי הרס לך את היום? אף אחד
החולשות שלך: אוכל הפחדים שלך: ליצנים (באמא שלי נו!), דבורים, דם. הפיצה המושלמת שלך: המ. אני לא נוטה לאהוב פיצה, אבל אם כבר- פלפל אדום
או פטריות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשתמט?
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "מה, בוקר?
" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?שאני שמן
מתי אתה הולך לישון? לעולם לא
סתם, בימים האחרונים זה קרה ב5-6 בבוקר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: נשף סיום. באמת.
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאנשים מהשכבה
פפסי או קולה: פפסי MAX! מקדונלדס או ברגר קינק: מוזס! דייט לבד או בקבוצות: קבוצות, אני מניח. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי
שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה:מממ. קפוצ'ינו, למרות שקפה גם בא בטוב. מעשן: כן מקלל: בכביש
שר: ניסיתי, לא הלך
מתקלח כל יום? כה :) התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? לא
רוצה ללמוד במכללה? ממ כה. היית רוצה להתחתן? מאוד. אתה מאמין בעצמך? לפעמים. אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן, כי אני בעצמי אחד כזה
אתה פריק של בריאות? ממש לא
אתה מסתדר עם ההורים? לא :X אתה אוהב ברקים? כן
אתה מנגן על משהו? עצבים הולך?
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? ממ יאפ עישנת? יאפ סמים?
אני?? יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום?|סדגש |לא גנבת משהו? לא התשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא נראה לי.. הרביצו לך פעם? בטח ביסודי.. גנבת מחנות פעם? לא, אני תמים לגמרי! רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בן אדם?
איזו ארץ תרצה לבקר? כל ארץ, בערך. בעיקר ברזיל, ארה"ב, יפן. צבע עיניים אהוב? כחול :) צבע שיער אהוב? בלונד/שחור/אדום ארוך או קצר? ארוך גובה? אה? משקל?מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מקודם אכלת? כל הזמן? התנשקת? |:X התאהבת? לפני הרבה הרבה זמן
נשבר לך הלב? כנ"ל צחקת? היום בכית? לפני יומיים, אני חושב. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכר
אני עולה פה על משהו.
חיבקת מישהו/י? לא זוכר, נו עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע? לא זוכר השתכרת? כמה חודשים.. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? מועדון סנוקר נחשב?
אם כן, אז שלשום. לבשת חצאית?
שיואו איזה קטע אני בדיוק עם אחת. סקוטית. סתאאאם. קנית בגד? לא זוכר
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכר.. הקדישו לך שיר? המ. שאלה טובה. שיפרו לך את המצברוח? היום
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? קצת, כן. כשיש מסנג'ר בפלאפון איך אפשר לעזוב אותו?
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 152 נראה לי, בחודש הראשון שהיה לי סלולרי. בכיתה ז'
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? המממ. עכשיו אני עם הרביעי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חבר: "תגיד מה דעתך על יעדים אחרים?" (דיברנו על הנסיעה לחו"ל) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות, שיחות, מסן
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? וואי. כל האוכל העירקי בערך. בעיקר אורז אדום
או השניצל של אמא כמובן. למה אתם אוהבים את הבית? כי יש פה אול בחינם? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וואנבי פנטהאוז
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בקומה נמוכה, אני מניח. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מעולם לא. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את פרדי (הפלאפון
). מושלם שלי
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? בטח. כי גם שם יש אוכל בחינם. רק יותר טעים
(הכוונה לחטיפים וכאלה
) כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 18 שנים ו4 חודשים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? בצפר? המ. תזכירו לי?
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אמממ יש משהו מוזר כזה לדלקות בגרות. זה מר ודוחה ברמות מטורפות (עשוי מאיזה צמח) אבל זה יעיל בטירוף. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4- אבא, אמא, אחי, אני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא זכור לי שעשיתי אי פעם, בחיי. אני מהמכינים-לפני-השיעור. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלים, השקיה וגם סתם לשמוע את אמא מציקה. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? ממ כה =) דברו איתי עוד כמה חודשים, זה יהיה "כןןןןןןןןןןן@$@$!@$%@!%$@!#
"

Beyond The Veil

New member
או שאלון...

שם: גל תאריך לידה: 21.11.91 מקום מגורים:פ"ת:S צבע עיניים: אממ....הכלאה של חום וירוק...אדונואו, פעם אפילו אמרו לי אדום וחרדל:S צבע שער: אממ....חום שמשחק אותה שחור גובה: מאוד מאוד נמוך |דרדס| ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי ערקית חצי הונגריה איזה נעליים לבשת היום?נעלתי ואמ...את הוואנס הסקוטיות שלי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על אוכל ועל אמא
(שילוב מנצח!
) מה עשה לך את היום?אמא
מי הרס לך את היום? אמממ כרגע עוד לא קרה, טפו טפו טפו *מנגבת את המסך אחרי שירקתי עליו* החולשות שלך:חכמה (אצל אחרים כמובן), ועיניים
הפחדים שלך:לא אדון בזה כאן
הפיצה המושלמת שלך:טוסט
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אממממ הקלטות טובות כמו שאני מצפה שיהיו בעזרת כל המיכשור שפה
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "יו, איך אני מתה לישון...." מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא קיים כזה מתי אתה הולך לישון?בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:כשאחותי הודיעה לי משהו...אדון על זה בקרוב
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אחותי פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לבד, יותר אישי ורומנטי....לא שהיה לי כזה אי פעם
ליפטון אייס תיי או נאסטי:איכ שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:שניהם
*מכורה* מעשן: עישון פאסיבי מקלל: יאפ, המון שר:גם המון, צריכה להפסיק מתקלח כל יום?יאפ התאהבת פעם? נופ
אתה מאוהב עכשיו?
נופ...הייתי רוצה להיות רוצה ללמוד במכללה?אוניברסיטה היית רוצה להתחתן?באיזשהו שלב בחיים, בטח....לא עכשיו!
אתה מאמין בעצמך?נופ אתה מקבל הפרעות נפשיות? בטח אתה פריק של בריאות?נופ אתה מסתדר עם ההורים?יאפ אתה אוהב ברקים?מאוד
אתה מנגן על משהו?אהא, אין לי כח לפרט אפילו
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?אהא עישנת?נופ סמים?נופ יצאת לדייט?הלוואי
נדלקת על מישהו?הלוואי
רחיצה בעירום?בטח! עם מוגלי בג'ונגל....:S:S גנבת משהו?נופ היתשכרת פעם?יאפ קראו לך טיזר?נופ הרביצו לך פעם?יאפ, המון
גנבת מחנות פעם?נופ רצית למות?אכן נפגעת ממישהו?|סדגשיאפ| מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?בחיי שאין לחי מושג איזו ארץ תרצה לבקר?המון, אני אהיה בכל העולם צבע עיניים אהוב?ממממ ירוק בהיר כזה בעיקר...כמו של אחותי
צבע שיער אהוב?האמת שזה תלוי בעיניים אצלי... ארוך או קצר?ארוך גובה?גבוה משקל?חחח אין לי מושג מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר אכלת?מקודם התנשקת?דיי נוו...
התאהבת?דדדדדייי
נשבר לך הלב?וואאהההה
צחקת?חחח היום, אמא דיי משעשעת בכית?מממ לא מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום
חחח הכל קרה היום! חיבקת מישהו/י?ניחוש
עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?ממממ נראה לי לפני שבועיים....בעצם לא, שבוע ככה השתכרת?לא זוכרת האמת
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?לפני שבועיים ככה... לבשת חצאית?בחתונה של אחותי...לפני שנתיים:S:S קנית בגד?לא זוכרת, מדחיקה בעיקר
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר?מממ לא מזמן האמת...זה ממש מעודד
שיפרו לך את המצברוח?היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? נופ אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?נופ מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?300 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אבא
(מסכן) כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?נראה לי 4... קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מחברה, שהודיעה שהפלאפון חזר לעבוד
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?חברה טובה שלי
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?הכל! למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא הבית שלי? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה חמודה שכזו... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?מממ קרוואן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעמיים בחיי, עברנו ביומולדת 3 שלי לדירה ברחוב המקביל
(הבית הנוכחי) כי לא היה מקום בבית הישן אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?גיטרה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? בחיים לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מגיל 3
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?הכל, אני צאצאית למשפחה עירקית למקרה ששחכתם מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?היינו 5, אמא אבא שתי אחיות ואני, אבל שתי אחיות עברו דירה אז...נשארנו ההורים ואני
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?פחחחחחחחחח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?האמת שכלום כמעט
*עצלנית* ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?יאפ

למעלה