נממ
שם:קיל תאריך לידה: 1.5.92 מקום מגורים: כ"ס צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 150 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: הודית-טוניסאית איזה נעליים לבשת היום? עדיין לא נעלתי נעליים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לאדעת מה עשה לך את היום? בנתיים שומדבר מי הרס לך את היום? כנ"ל החולשות שלך: כ"כ הרבה. בעיקר עצלנות, אימפולסיביות וטיפשות הפחדים שלך: שאני אשאר שמנה ובודדה לנצח הפיצה המושלמת שלך: אחת שמשביעה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשתפר במוזיקה, לסיים את הקורס באוניברסיטה בהצטיינות יתרה ולהיות יותר טובה במחשבים [3D + תכנות] המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: 'מה השעה?' מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מפרק כף היד ושיער מתי אתה הולך לישון? משתנה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: שנה שעברה, אודיטריום ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאדעת פפסי או קולה:דיאט קולה מקדונלדס או ברגר קינק: החלק הצימחוני במקדולנדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: תה תפוחים-קינמון עם קרח שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: לאמשנה מעשן: נופ מקלל: בארור שר: לפעמים מתקלח כל יום? כשיש בצפר. חופשים פעם ביומיים [אלא אם אני יוצאת או עם צבע כמו עכשיו] התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? לאדעת. רוצה ללמוד במכללה? בוודאי היית רוצה להתחתן? כע אתה מאמין בעצמך? נופ אתה מקבל הפרעות נפשיות? יש לי תעודות XDD אתה פריק של בריאות? רחוק רחוק מזה אתה מסתדר עם ההורים? בדר"כ כן אתה אוהב ברקים? כע אתה מנגן על משהו? כינור שקסע בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא זוכרת. אולי יין עישנת? נופ סמים? נופ יצאת לדייט? נופ נדלקת על מישהו? נראלי שכן רחיצה בעירום? במקלחת גנבת משהו? נופ היתשכרת פעם? נופ קראו לך טיזר? לאדעת הרביצו לך פעם? יאפ. איזה דפוק ענקי [בערך כפול ממני בגובה וברוחב] שגדול ממני בשנתיים. אני עוד אנקום גנבת מחנות פעם? לא נראה לי רצית למות? יאפ נפגעת ממישהו? יאפ מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מיליארדרית איזו ארץ תרצה לבקר? למה להסתפק באחת? אבל אני מניחה שיהיה נחמד לחזור לאיטליה צבע עיניים אהוב? לא ככ משנה לי צבע שיער אהוב? שחור/ברונט/שטני ארוך או קצר? ארוך גובה? מבחינתי האידיאל הוא 170, אבל אני ככ נמוכה שאני מנסה למצוא בנות נמוכות [בסביבות הגובה שלי] משקל? שלי? לא יודעת, לא נשקלתי איזה חודש. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? בצהריים התנשקת? לפניי הרבה מאוד חודשים התאהבת? שנה וחצי, נמשך הרבה זמן נשבר לך הלב? חודש? צחקת? נראה לי אתמול בכית? אינלי מושג אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מתי שנשבר לי הלב בפעם האחרונה. אני לא סגורה מתי זה קרה. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לאדעת. אם ההורים נחשבים אז מתישו השבוע. אם לא אז אפעם חיבקת מישהו/י? אבא שלי חיבק אותי מתישו השבוע. אני לא אוהבת להתחבק עישנת? כמה חודשים שתית משקה אלכוהולי? לאדעת השתכרת?מעולם לא שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון? לפניי 4 שנים? לבשת חצאית? 10 שנים? קנית בגד? שבוע שעבר קניתי גרביים ^^ [ותלבושת, אבל זה זניח] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ראו מספר שאלות למעלה הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? לאדעת. מצב רוח שלי די בקרשים כרגע מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? יש תכופות ויש תכופות אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא נראלי מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? יותר מ100 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 כולל הנוכחי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מלקרימוסה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? לקרימוסה [שלא עניתי כי לא שמעתי אותו מצלצל] מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? טוגנים שלסבתא. הו הנוסטלגיה... למה אתם אוהבים את הבית? הוא גדול באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' ולפניי זה בבניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? במדבר מנוקד [עושה לי בחילה] כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מרעננה לכפר סבא [ולפניי שנולדתי מארהב לנתניה] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? כינור? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אני מעדיפה את הבית שלי בלי המשפחה בתוכו כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 11-12 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אינטרנט/טלוויזיה/ספר אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אין מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבאמא, לאקי ולולי, אח ואחות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מאוחר בלילה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלמיני. בדרכ אני לא עושה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כע, אבל אני מעדיפה לגור בחור כל עוד זה לבד