שרשור חצות היום

Klayhamn

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo98.gif שרשור חצות היום ../images/Emo98.gif ../images/Emo89.gif

מה נשמע חברים?

webguy

New member
דניאל דואגת לתחזוק הקשר נוכח האיום מהחדשות

השאלה אם זה מספיק ? או שתקח שעור מקרן איך לקשור בן זוג אליך מבלי להכשל כמוני ..

בכורח הנסיבות, לא נותרה להם , אלא הבריכה...:-

היא פועלת נכון, הם זוג לכל דבר ועניין ורואים שהיא נמשכת אליו וזה יפה שהם מצליחים לממש פה ושם... קרן ....מה יהיה הסוף איתה? חבל לי על הבחורה..באמת.

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifנשמע היטב ../images/Emo8.gifשיחה מעניינת של החדשות עכשיו

noaxxx

New member
הן אומרות..

ואני אעזר בוואלה.. "דנה משתפת את ונינה "אני לוקחת דברים יותר מידי קשה, אני לוקחת ברצינות כל דבר שהן עושות". ונינה מייעצת: "לפעמים צריך לתת מרחב למישהי, כדי להתקרב" אז במשפט האחרון הכוונה היתה לענבר. הן הוסיפו קצת על הבנות הותיקות, שזה מובן למה הן מתנהגות לידן כמו שהן, ושההדחה הקרובה לא תורמת למצב. הן תוהות אם במשימה שלהן זוכה רק אחת או שתיים ומחליטות שמי שזו/הן לא תהיה/תהיינה, הן יפרגנו ויקחו הכל ברוח טובה. באופן כללי הן מחליטות להתקרב אחת לשניה מעצם מעמדן הזהה בוילה.

noaxxx

New member
לא בטוח בכלל שהן בעמדת חולשה,

אולי רק מבחינת הצבעות הקהל, שעדיין לא מכיר ויתקשה להצביע להן. אבל הן אלו שיש להן את כל הידע מבחוץ, וצריך להמשיך ולראות איך העובדה הזו באה לידי ביטוי.

לונדרון

New member
עמדת החולשה שלהן נובעת ממספר סיבות:

הקהל לא מכיר אותן היטב עדיין כפי שהקהל מכיר את הוותיקות, והן לא שם פרק זמן ארוך ומתיש כמו הוותיקות (אז כן, אהדת הקהל). להכיר את המתמודדים מבחוץ ולהכיר אותם מבפנים (=לחיות איתם בוילה), זה שני דברים שונים. הכניסה של החדשות מלכדת יותר את הוותיקות (והן עדיין הרוב מבחינה מספרית) וטיפחו קשרים הדוקים יותר עם הבנים. ההיכרות המוקדמת מבחוץ יכולה להיות לטובה אך גם לרועץ. ומבחינת הסיכוי לגמר - מתוכניות ריאליטי קודמות אנחנו יודעים שמתמודדים חדשים שנכנסים בשלב מאוחר לא זוכים בפרס הגמר.

noaxxx

New member
../images/Emo127.gifצודקת... חוץ מ..

זה שאין שום משמעות לזה שהבנות הותיקות הן רוב מבחינה מספרית.

noaxxx

New member
נכון, אבל

זה לא משהו שבשגרה, וזה היה בעידן הדור הבא הקודם, טרום גב והבנות החדשות. אני לא רואה מצב שבו להפקה יש אינטרס ליצור איזושהי התרחשות, שבה לבנות הותיקות יהיה יותר משקל מבחינת ההשפעה בוילה. אבל אולי אני טועה

למעלה