שרשור חצות היום

דיי3

New member
אגב, ההסבר של "עצת אחיתופל"

עצה טובה שלא התקבלה. ולא כמו שרבים חושבים שזו עצה רעה. עצת אחיתופל: עצה טובה שלא התקבלה.

Klayhamn

New member
ונאמר זאת שוב - עצה טובה שלא התקבלה

ועוד פעם: עצה טובה שלא התקבלה עצה טובה? שלא התקבלה מה לא התקבל? עצה טובה

noaxxx

New member
אז את טוענת שקרן נתנה לליהי עצה טובה?

אולי השימוש במושג 'עצת אחיתופל' היה מוטעה מלכתחילה?

noaxxx

New member
השתמע כאילו את מסכימה איתי, משמע ...

קרן לא נותנת לה עצה טובה. לכן תהיתי אם השימוש במושג היה מוטעה מלכתחילה כי הרי פרושו הוא שהעצה היתה טובה (ולא משנה כרגע אם נעשה בה שימוש, או לא).

לואיזה7

New member
פירוש "עצת אחיתופל " מתוך ויקיפדיה :

הביטוי עצת אחיתופל מסמל עצה גרועה, שנועדה להוליך שולל. ברם לאמיתו של דבר הייתה עצתו של אחיתופל עצה טובה ונכונה, כפי שמעיד התנ"ך: "וַיהוָה צִוָּה, לְהָפֵר אֶת-עֲצַת אֲחִיתֹפֶל הַטּוֹבָה, לְבַעֲבוּר הָבִיא יְהוָה אֶל-אַבְשָׁלוֹם, אֶת-הָרָעָה:" (שמואל ב' י"ז, יד). ושעל כן, דוד, אשר ידע את עוצמת עצותיו, התפלל במיוחד: "וַיֹּאמֶר דָּוִד סַכֶּל נָא אֶת עֲצַת אֲחִיתֹפֶל יְהֹוָה:" (שמואל ב' ט"ו, לא). יש הסוברים כי אם הייתה עצתו מתממשת היה מת דוד מלך ישראל טרם זמנו ולכן נחשבת העצה לעצה רעה. סברה נוספת לגבי משמעות הביטוי כעצה רעה הוא טויפל בגרמנית אשר פירושו שטן ומכאן עצת השטן.

דיי3

New member
לפי התנך, עצת אחיתופל היתה טובה. לכן

זו הדרך הנכונה להשתמש בביטוי. עצה טובה שלא התקבלה. זה השימוש.

goodpink

New member
ונינה חמודה אבל הקול קצת מעצבן חן הכי מעניינת

ונינה יפה חמודה פייבורטית מחדל כרגע לפי הפרומו היא אומרת שהיא מעוניינת בגב אבל לא נראה ככה אולי הם מתאים שם נראה שהיא תתאים יותר לאיתן גם נראה שאיתן יכול להיות מעוניין בה. היא נראית גדולה הופתעתי לראות שהיא בגובה של יוני ואפילו יותר נמוכה לא נראה ככה בכלל. יש לה ולאיתן כימיה. חן לא סובלת את האופי שלה אבל יש לה את הפונציאל להיות הכי מענייננת גם בגלל שראתה את התוכנית וגם בגלל שהיא פלפלית היא לא תשתוק לאנשים וראיתי את הריב עם ענבר בפרומו חחחחחחחחחחחחחח היא כזו עוקצנית כזו לא סובלת אנשים כאלה יש דרך להגיד כל דבר אבל חחחחחחחחחחחחחחחח טלויזיונית זה מצחיק וטוב... לדעתי יש לה פרצוף יפה ומסכימה עם גב שבבגד ים יש לה גוף יפה מאוד והיא גם לא טיפשה...גם יש לה פרצוף טלויזיוני היום שהיא הקריאה את המשימה גם הסתכן עליה כאילו מעוניין מאוד אבל קשה לי לקרוא את גב כך שהיא אפשר לדעת והעובדה שאמר שיש בה נשיות ופניה לשלום גם מעלה סימני שאלה. מור מעצבנת וחופרת לא אוהבת אותה בכלל גם לא נראית הכי טוב ודנה בכלל הבנים לא נמשכים אליה והיא לא פלפלית כמו שהיא נראית ומציגה את עצמה מיותרת

goodpink

New member
קרן ענבר דניאל וליהי חוצפניות מי הן חושבות את

עצמן. נתחיל מדניאל החוצפנית הראשית הבחורה שחושבת שהכל מגיע לה שמתנהגת כמו תינוק מפונק שלוקחים לא את הצעצוע או לא נותנים לו את הצעצוע שלו...כל פעם היא מראה את זה מחדש חוצפנית למה היא חושבת שההפקה צריכה לפרגן לה היא באה לתוכנית טלויזיה ולריאלטי היא צריכה לצפות לדברים האלה לא מגיע לה כלום מההפקה היא לא צריכה לצפות לכלום מעבר למה שכתוב לה בחוזה קרן וענבר חוצפניות מלכלכות על הבנות החדשות ועל זה שהם יכולים לזכות במשימה זה התוכנית זה ראילטי מגיע להם כמו שהיה לכם בהתחלה זה לא שונה וליהיא גם כן מלכלכת ודואגת לא להיות מודחת עושה הכל להיות עלוקה על בן כדי שיגן עליה

goodpink

New member
לא דניאל לא מגיע לך משהו- מי את חושבת את עצמך

עוד פעם חוזרת על זה. חוצפנית לא מגיע לך וזה הסיבה שאני לא סובלת אותה.

sunflower11

New member
בדיוק מה שחשבתי. היא כל הזמן מקטרת לבנים,

ולרוב (מסתבר) דרך סמסים שאותם אנחנו לא רואים. איתן אמר לגב בהקשר של המשימה שהוא ניסה להרגיע אותה והראה לו סמסים שהיא שלחה לו בנושא. החשש שלה לגבי איתן הוא כ"כ מוגזם ולא הגיוני, שזה מעלה תהיות לגבי המטרה שלה ו/או אופייה.

sunflower11

New member
רציתי גם להוסיף שזה גורם לחשוב (במידה והקשר

בין דניאל ואיתן באמת כזה שהם כבר החליטו שהם יחד עד הסוף) שדניאל משחקת אותה מודאגת כדי להראות שכאילו התחרות על איתן נמשכת (כמו שהוא אולי רק משחק שהוא כאילו פתוח לבנות אחרות).

../images/Emo41.gifמי אני?../images/Emo41.gif

"יו אחותי" "אז את שומעת אחותי" "לא אחותי, זה לא שלנו אחותי" "רגע שכחתי להגיד אחותי" "אחותי אחותי אחותי" "מה אחותי" "אני הייתי עושה לו אולטימטום אחותי" "אחותי וגם אחותי, כי אחותי היא אחותי ואחותי" אז רגע.. אחותי?

למעלה