שרשור חצות היום

Klayhamn

New member
חבל שלא הביאו אותה בתחילת התכנית

היא הייתה יכולה להוות תחרות יותר טובה לדניאל מאשר קרן, כי היא הרבה יותר הטעם שלו

Rach31

New member
הדרכה איך לעבוד על אנשים לקנות תמונות שמן.../images/Emo4.gif

goodpink

New member
מה? מור בכלל לא הטעם של איתן. ונינה הטעם שלו

ויש לו כימיה עם ונינה מאוד מותעת שהיא אמרה שהיא בעניין של גב בפרומו נראה עם זה לא עריכה יצירתית. מור בכלל לא הטעם של איתן קודם כל היא לא נראית טוב חיצונית בפרצוף יותר מיזה העובדה שהיא קוראת טארות ומאמינה בשטויות האלה איתן לא סובל את זה והיום אמר במפורש שהיא לא הטעם שלו חיצונית לבן שחיפש חיזוקים לכך שמור שווה משהו מבחינת הבנים האחרים כי רק ככה הוא מרגיש טוב שבחורה רוצה אותו ונינה היא הטעם של איתן רואים שיש להם כימיה...גם העובדה שחשד בה בגלל שהיא ענתה תשובות כמו שהוא עונה תשובות... מראה שהוא כן מתעניין בה...גם במטבח שהם דיברו יש שם כימיה...

noaxxx

New member
פתאום נשמע לי מצחיק שליהי לומדת מדעי ההתנהגות

כנראה שהיא לא תלמידה מצטיינת

רינתי77

Active member
היא רק התחילה השנה, וגם ככה לא ברור

מה קורה עם זה כי היא נכנסה לוילה בדיוק כשהחלו מבחני נסמסטר...אז איך זה מסתדר, אני לא יודעת.

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifהתכוונתי במובן שהיא לא ממש יודעת להתנהג../images/Emo9.gif

רינתי77

Active member
הבנתי למה התכוונת וגם אני חושבת שיותר עדיף

טיפול פסיכולוגי מאשר לימודים, שלהבנתי, הם די בספק....

goodpink

New member
וזה סוציולוגיה לא משהו כל כך יוקרתי או מעיד

על משהו זה לא פסיכולוגיה פסיכולגיה ניתן ללמוד רק באוניברסיטה ללמוד מדעי היתנהגות ועוד במכללה זה לא משהו משפטים מדעי המחשב תיקשורת מובן אבל סוציולוגיה הדרישות לא גבוהות

דיי3

New member
קרן מסרבת להבין שהיא לא בעדיפות ראשונה אצל גב

היא גם לא הבינה שהיא לא רצוייה אצל איתן. שכבה אתו, למרות שידעה שהיא רחוקה מלזכות בו. דבר נוסף, הוא לא מסמס לה שתבוא. היא מסמסת לו, עד שלא נותרת לו ברירה אלא לומר לה, "את יכולה לבוא".

למעלה