ל"הפתעה " לג'קו בגהה

• פותח הנושא Nova5
  • פורסם בתאריך

Nova5

New member
../images/Emo91.gif ל"הפתעה " לג'קו בגהה

שבת שלום לכל המתוקיזות! לפני שאספר מה אני מציעה לעשות בגהה, חייבת התייחסות לשרשור " בוקר טוב" של קניה - ברכות ששיר שהצליחה להרים אירוע כל כך גדול, מקקים לדו"ח מפורט, כולל מתכונים והתייחסות לג'קו( לא מאמינה שאירוע עבר בלי שהזכרת את שמו
) - כפית - סחתיין על החמין - - יאמי
, מתגעגעת... - דידה - 11 שעות שינה???!!! ואוו ...גם מתגעגעת - אני אוהבת ים מושבעת - - אף כלב לא יסבול מישהי כמוני שעוזבת את הבית ב7 וחוזרת ב4 או לפעמים ב23, אבל אני אוהבת אותם והם אוהבים אותי,ואני בעצמי כלב
(נולדתי בשנת כלב). בקשר לדגים - אני ויותר בקטע של בישולים, הכנתי סלומון מלוח ולצהריים - סלומון אפוי עם פטריות
+
) ועכשיו - לענייננו... הרעיון הראשוני היה שלפורום איכותי כמו שלנו מגיע המנון. אחרי מספר רעיונות עצרתי בשיר נהדר שיר נהדר, מקסים, מתאים "לשירה בציבור" (אפילו לקול איום כמו שלי) - ו(נקודה חשובה!!!) - מאוד אהוב על נשוא הפורום. . מדובר על "היא כל כך יפה" של סנדרסוןו הנה תזכורת שמי שלא זוכר כל השיר: היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך, אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה, לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב, היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי, אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות, ילד אוהב אישה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש, ותפנה את ראשה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה, לאן - זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר, רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי אני מציעה לשיר אותו לג'קו לפני ההופעה כי: - לדעתי שיר מתאים לנו, אוהבים אותו - ג'קו אוהב אותו - שופטים כמעט חיסלו אותו באודישן הזה ולא בצדק - נעשה לו "חוויה מתקנת" דעות, התייחסות יתקבלו בברכה, אבל חובה לפני לראות בקשת אודישן - "סולו של ג'קו" (טליטל - לנעוץ!!)

קניה 1

New member
רק תתריעו לפני שאתן מתחילות לשיר

כדי שאני אספיק לרוץ ולהתחבא מתחת לשולחן.....

Nova5

New member
קניה, רצוי גם עם משקה../images/Emo13.gif../images/Emo72.gif

moon line

New member
../images/Emo6.gif חחחפשי שולחן לשתיים

נובה'לה
ח"ח על היוזמה, אבל אני פאדחנית בקטעים כאלו...

hela19

New member
שבת נהדרת ../images/Emo113.gifבעד "נרדם"..

אם רוצים המנון, אז ב ר ו ר , שרק שיר מקורי של ג'קוש שלנו..אחרת מה הביג דיל.. יש המון שירים יפים..לפחות היו עד שהתחלתי לשמוע ולאהוב את ג'קוש.. מאז, רק שירים שלו, או שהוא שר.. מה דעתכן.. אכנס מאוחר יותר לראות..
ממני.. ה י ל ה

Nova5

New member
חשוב ../images/Emo70.gif - למה לא בחרתי ב"נרדם"...

- לשיר לג'קו רוק - לא בכוחותינו, זה באמת פאדיחה... - לשיר ליוצר את השיר המקורי שלו - זה לעמיד אותו במצב של בחירה אולטימטיבית בין היצירות שכולן יקרות לליבו. "נירדם" - לא השיר המועדף עליו: למשל, "נשארתי נורמאלי" הוא אוהב יותר. ובכלל ,לאדם כותב היצירה האהובה עליו - היא שעדיין לא נכתבה... - קשר לבנות קומונה - לא כל אחת מאיתנו "נרדמה על החולות", אבל בגינה ישבנו (ונשב), שושנים קיבלנו (ונקבל) , שלא נדבר על "ילד אוהב אישה..." -"נרדם " לא יעשה חוויה מתקנת - האודישן הזה היה אחד מהרגעים הקשים בשבילו בתחרות

eilati27

New member
אני מסכימה איתך...../images/Emo45.gif

אומנם אני מקווה שאנחנו נעמוד במושא הפאדיחה... אבל אני בהחלט מסכימה לעשות לו חוויה מתקנת ולשיר לו את השיר שהוא כ"כ אוהב... אני כבר יכולה לדמיין את ההתרגשות שלו...

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifבשירותים יהיה מקום לשלוש?../images/Emo9.gif

לא מספיק שאני מגיעה מירושלים? אני אחיה עם הפאדיחה של עצמי...אבל למה בפרהסיה?

קניה 1

New member
ללוש מותק מה שלומך? ../images/Emo187.gif

ובשירותים יהיה מקום לאחת........... שתיים........... שלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moon line

New member
מהכ'פת עונה לעצמי - "מי רצח את אגנת

פאלסקוב של נושאי המגבעת- אחת הלהקות הטובות שנולדו פה בארץ!

יופי מוני, הכנת שיעורי בית...

ראיתי את ההודעה כבר לפני שעה ויותר... אבל כמו שדורית אומרת "עשו לי מחטף למחשב" והם לא רק אחת הלהקות הטובות (ועם הכבוד למשינה... ויש כבוד)...הם היו גאונים
רק חבל, שלא כולם הכירו/ מכירים... |"אהד פישוף לא חברה, אהד פישוף לא משחקת, תמיר אלברט לא חברה, תמיר אלברט לא משחקת, רם אוריון לא חברה, כי רם אוריון לא משחקת, אדם הורוביץ לא חברה, אלון כהן לא משחקת..." גאונות וטירוף זה תמיד ביחד...

Karina85

New member
ללי מותק...

אם את ממליצה אני סומכת עליך... למרות שיהיה קשה להתעלות על משינה מבחינתי... קשה מאוד

Karina85

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

איזו מאגניבה את... דרך אגב, תשמעי משהו מצחיק... איזה מישהו שאני מכירה אמר לי, "את שומעת יש לי דיסק של לד זפלין שאני לא צריך..." אז הלכנו אליו לאוטו הוא שולף לי דיסק מקורי שלהם!!! ואני כזה "אתה יודע על מה אתה מוותר פה???" אבל כמובן שחטפתי מהר את הדיסק חחח... איך אני אוהבת כשדברים כאלה קוראים...
יש לי מלא תקליטים מאבא אבל הם לא ממש פרקטיים... מעבר לערך הסנטימנטלי שלהם...

Karina85

New member
יווו זה לא ייאמן!!!

מה ק-ר-ה לי נהייתי עילגת... זה מכל המילים לפסיכומטרי... עומס יתר, כשל מערכות... שכחתי לאיית!!!

Karina85

New member
לא צריך...

לא משתמש... לא מאזין... GO FIGURE... זה הדיסק ROCK AND ROLL HALL OF FAME

למעלה