../images/Emo91.gif ל"הפתעה " לג'קו בגהה
שבת שלום לכל המתוקיזות! לפני שאספר מה אני מציעה לעשות בגהה, חייבת התייחסות לשרשור " בוקר טוב" של קניה - ברכות ששיר שהצליחה להרים אירוע כל כך גדול, מקקים לדו"ח מפורט, כולל מתכונים והתייחסות לג'קו( לא מאמינה שאירוע עבר בלי שהזכרת את שמו
) - כפית - סחתיין על החמין - - יאמי
, מתגעגעת... - דידה - 11 שעות שינה???!!! ואוו ...גם מתגעגעת - אני אוהבת ים מושבעת - - אף כלב לא יסבול מישהי כמוני שעוזבת את הבית ב7 וחוזרת ב4 או לפעמים ב23, אבל אני אוהבת אותם והם אוהבים אותי,ואני בעצמי כלב
(נולדתי בשנת כלב). בקשר לדגים - אני ויותר בקטע של בישולים, הכנתי סלומון מלוח ולצהריים - סלומון אפוי עם פטריות
+
) ועכשיו - לענייננו... הרעיון הראשוני היה שלפורום איכותי כמו שלנו מגיע המנון. אחרי מספר רעיונות עצרתי בשיר נהדר שיר נהדר, מקסים, מתאים "לשירה בציבור" (אפילו לקול איום כמו שלי) - ו(נקודה חשובה!!!) - מאוד אהוב על נשוא הפורום. . מדובר על "היא כל כך יפה" של סנדרסוןו הנה תזכורת שמי שלא זוכר כל השיר: היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך, אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה, לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב, היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי, אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות, ילד אוהב אישה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש, ותפנה את ראשה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה, לאן - זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר, רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי אני מציעה לשיר אותו לג'קו לפני ההופעה כי: - לדעתי שיר מתאים לנו, אוהבים אותו - ג'קו אוהב אותו - שופטים כמעט חיסלו אותו באודישן הזה ולא בצדק - נעשה לו "חוויה מתקנת" דעות, התייחסות יתקבלו בברכה, אבל חובה לפני לראות בקשת אודישן - "סולו של ג'קו" (טליטל - לנעוץ!!)
שבת שלום לכל המתוקיזות! לפני שאספר מה אני מציעה לעשות בגהה, חייבת התייחסות לשרשור " בוקר טוב" של קניה - ברכות ששיר שהצליחה להרים אירוע כל כך גדול, מקקים לדו"ח מפורט, כולל מתכונים והתייחסות לג'קו( לא מאמינה שאירוע עבר בלי שהזכרת את שמו