ל"הפתעה " לג'קו בגהה

• פותח הנושא Nova5
  • פורסם בתאריך

דורית41

New member
אשכרה מותר.ואני../images/Emo5.gif

לי מותר שיער אסוף,אסור פרנץ',אסור עגילים לא צמודים,אסור,אסור,אסור.......

Karina85

New member
../images/Emo2.gif אסור פרנץ'???

מה הם נורמליים??? אצלנו עושים פרנץ יהלומים חופשי...

talytal

New member
הדעה האישית שלי

אני חושבת שבהחלט מדובר בשיר יפה, ובמחווה יפה מאוד. אני בהחלט כן בצד שמתפדח משירה בציבור, אבל אם עושות את זה כולן, או לפחות הרוב, זה הרבה פחות מרתיע ואפשר להשיג תחושת איחוד ושותפות מול ג'קו. מה שכן, לדעתי (וזו דעתי בלבד) אין מקום לשיר את השיר מול ג'קו פעמיים. אני חושבת שהמקום הנכון לעשות את זה הוא בהופעה מול הפורום, בסוף ההופעה, כאשר כולנו נחליט מראש על איזשהו סימן ונתחיל לשיר. לעשות את זה בחדר קטן איתו בגהה, כשלא ברור מי כן תצליח להיכנס ומי לא, ואולי בכלל נוכל להיכנס רק בכמה נגלות, נראה לי קצת מסורבל, וגם קצת מביך, כי זה ממש אנחנו איתו בקטן... אם נעשה את זה בגהה כהכנה למפגש פורום, אלמנט ההפתעה ייעלם. אני מסכימה עם נובה שדרושה הכנה, אני רק לא חושבת שג'קו צריך להיות נוכח בהכנה הזו. רצוי שהוא ייקבל רק את התוצר הסופי. אפשר לעשות ניסיון בגהה בינינו לבין עצמנו, ולא מול ג'קו, והווליום במועדון גם ייספק כיסוי לא רע...
זו דעתי, בכל אופן...

דורית41

New member
בנות-יש רק בעיה קטנה...

שקשורה לאלמנט ההפתעה,אם אכן ג'קו קורא בפורום מדי פעם-הרי שהוא יהיה מוכן ומזומן להפתעה... אבל שלא תחשבו חל וחסיסה(הפעם לא התבלבלתי במשפט ,זה בסדר) שיש לי רעיון חכם איך להתגבר על זה. במסרים אישיים להרים דבר כזה, הוא משימה בלתי אפשרית.

דורית41

New member
לילה טוב לכולן....

אני פורשת בשלב זה.חלומות פז לכולן,וקארינוששש בהצלחה עם הכרטיסיות.

Karina85

New member
טליטל מאמי!!!

תצילי אותי מהמילים!!! הן רודפות אחריי!!!

talytal

New member
מתוקיזה, תניחי את הכרטיסיות! ../images/Emo2.gif

נו, המילים נעלמו כבר? בטוח לצאת החוצה?
תרגישי חופשי לדחוף את הכרטיסיות רחוק רחוק ממך כשמספיק לך. את שולטת במילים, לא ההפך!
אוף, אין לי כוח לעוד שבוע לימודים החל ממחר. רוצה ח-ו-פ-ש!
מצד שני, בסוף השבוע הזה יש -

Karina85

New member
חחח...

זה חזק ממני... עוד ועוד מילים... חחח!!! גם לי אין כוח לעוד שבוע למידה לפסיכו!!! ועכשיו כשאני משוחררת אין לי תירוצים!!! שיגיע יום שבת! אני רוצה הופעה!

רנה6

New member
ארוע...

הארוע עבר בהצלחה וזו בלשון המעטה...לא אפרט את מגוון המאכלים , כיוון שזה בערך כמו הסיפור שאינו נגמר. אלא שחוץ מהארוחה הדשנה, הייתה אוירה מופלאה ולא תאמינו, לא הייתי צריכה להזכיר את שמו של ג'קו, כיוון שכל מילה שיצאה מפי זכתה בתגובה ג'קואית.כולם דאגו שמא פיספסתי הופעה שלו בשל הארוע, אלא שלא היה עולה על דעתי להרים כזה ארוע דווקא ביום בו מופיע האלוהי שלנו.....

reviital

New member
../images/Emo45.gif בעד+ ../images/Emo31.gif אשיר...../images/Emo9.gif

הרעיון חמוד מאד!!! אם תשירו אמחא כפיים... מעבר לזה? עדיף שלא אשיר בעצמי...
בכל מקרה - יש לי גם רעיון להופעה הזו, אז אפתח הודעה חדשה.

Nova5

New member
"היא כל כך יפה " - סיכום

כעיקרון, רעיון לשיר לג'קו "היא כל כך יפה" התקבל בברכה לפי תגובות בשרשור ובמסרים 18 בנות אהבו את הרעיון בערך 10 היו מוכנים להצטרף לשירה, שזה בהחלט מפתיע, לדעתי אחרי כמה דרינקים מספר המשתתפים היה גם עולה
בכל זאת רוצה להבהיר כמה נקודות כתבתי "הפתעה" במירכאות כי חלק מהעניין היה שגם ג'קו תקרא את זה,ושיר שלנו ייפול על הקרקע המוכנה.לבוא לג'קו עם "שירה" בלי לתת רמז מראש - לא בא לי טוב. על הפתעות אמיתיות לא כותבים בפורום בגלוי - זה ברו ר. בקשר למקום, בניתי על המשרד בגהה, כי הכרתי את המקום ולדעתי הוא היה מספיק בשבילנו. אבל עכשיו - אחרי דחיית ההופעה, אין טעם לדבר על זה, כי בהחלט גודל המשרד - גורם חשוב. אז למרות "העתיד המעורפל" ואי וודאות זמנית, בנות שהתנדבו לשיר – תעשו חזרות בבית

דורית41

New member
נשבעת לך בהן צדק,שכבר יומיים,

אני לא מפסיקה לזמזם לעצמי את השיר הזה....הוא פשוט נדבק אלי. באמת שיר מקסים.

eilati27

New member
איזה עצובבבבבב../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

עכשיו אין למה לתכנן לו את "ההפתעהההההההההההההה"

למעלה