ל"הפתעה " לג'קו בגהה

• פותח הנושא Nova5
  • פורסם בתאריך
שמעעעע ישראל...

גמני לא מאזינה ל50% מהדיסקים שלי (הפאתתית של צ'ייקובסקי, נורא מדכא...אל תנסי, רק אם יתחשק לך לזרוק את עצמך על פסי רכבת)... אבל ככה לחלק?...למה לא שאלת אותו אם יש לו עוד?

Karina85

New member
שאלתי וקיבלתי...

גם את NIRVANA בהופעה חיה... לא נורמלי האיש הזה אני אומרת לך...

Karina85

New member
היית מאמינה?!?!?!?!

אבל למה לא אני אומרת... (למרות שמאוד בער בי החשק להכריח אותו לשמוע את כל הדיסק באוטו ולהעריך... אבל בסוף החלטתי לקחת את השלל ולברוח
)

רוצה גם שולחן להתחבא מתחתיו... ../images/Emo3.gif

חברות... בואו נשמור את ענייניי השירה למפגש הפורום... מה דעתכן? לפני ההופעה בחיפה, בחדרון דחוס, אם בכלל נוכל להיכנס הפעם... לא נראה לי המקום הראוי למחווה הזו... וזו מחווה מאד נחמדה כשלעצמה... חוצמיזה... זו כבר לא כל כך הפתעה כי כבר בטח קראו פה את ההצעה הנוגעים בדבר... והמבין יבין...

rootteem1

New member
להלה מקורה?

מה קרה עם האנגלית מאז? מקווה שהכל טוב... הייתי ביום חמישי בירושלים ורציתי לנחות אצלך ולהישאר עד להופעה או לפחות עד שירד קצת שששששששששלג ( בת **** תתחלקי!), אבל הייתי במצב רוח שאחרי "יד ושם"
והאוטובוס כמעט ברח לי!! אז פעם הבאה לא יעזור לך, תקבלי התנחלות טוטאלית לפנים!!! אה ללוש היום מגלים את זהותו של הרוצח!!! אני יודעת שיש מצב שזה ג'קו אז שווה לראות....חיחי.... או אולי זו את? לא ידעתי שיש לך חיבה יתרה לעכבישים
יש משו שאת רוצה לחלוק איתנו?

rootteem1

New member
ששששששששששששששלומי בסססדר

עדיף לשאול ביום שלישי מה שלומי... איזה מזל שאני לא מפספסת את השירה לג'קוש'!!! כי גם אין מצב שאני מפספסת את הקול של עדי ושל קארינה בלדר!!! בובו טוב אני חוזרת ללמוד!!!! טוב עדי מה את רוצה את עדיפה על פני ג'קו ורן! מי יכול לעמוד בפנייך?, אה תגידי מי? כפרה על אקסל!!! זזתוש ביוש!!!

rootteem1

New member
והתיחסות לזוזו

רק שתדעי שההזנחה הזו לא יפה.. אבל לצורך הפרוטוקול מה קורה מאמוש? הכל טוב? מה חדשדש? מה קרה למסנג'ר שלך?

a d i d a s 2 1

New member
אוחתיה...יש לי הפתעה בשבילך..

תמצאי איש בן 70... ותביאי לי אותו כמלווה... אני כבר אדאג לכל השאר.. סתתתתתתאם! תגידי..הוא יכול להיות חלק מהמתומן התימני מימי קשת?? הזקן??

thr7

New member
היי נובה

א. שיר יפה ב. שיר של אפריים שמיר שגם היה בכוורת , נכתב על ירדנה ארזי ג. אני מעדיפה שיר רוק מובהק יותר. אין לי רעיון כרגע אני אחשוב גם על שיר. ביי ט.

Nova5

New member
שאלה לthr

את מציעה שחבורת בנות בגילאים שונים עם יכולות שירה ברמות "שונות" נמעט ללא חזרות תשיר לג'קו רוק? תמונה קצת לא מציאותית...

thr7

New member
אפילו קפץ לי רעיון

זה לא ממש רוק אבל: מכירה את " איך הוא שר " של דני רובס?

Nova5

New member
שיר יפה...

אבל תירדי לסוף דעתי... אני חוזרת ל3 נקודות 1 - שיר אהוב עלינו ומתאים לנו 2 - שיר אהוב על ג'קו 3 - חוויה מתקנת מה יש לך להגיד בקשר ל" איך הוא קשר" ביחס לכל המכלול?

למעלה