M..M..McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif3333333333333>

כי באלי, ישלך בעיה?

Yu vi

New member
כה, ישלי בעיה. ../images/Emo11.gif../images/Emo85.gif

קפרות עלייך3333333333333> "היי הייייי איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחדדדדדדדדד" XDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
../images/Emo18.gifאורטל אל תכנסי למקוויקנד! יש ספויילר!

הסרטונים שלך.
אני כ"כ הולכת לראות עכשיו ת'עונה ה-3. XD העונה ה-4 גם ממש מעולה, אבל מדכאת אותי. אז אני לא אראה אותה שוב.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כה דפוקה. וג'סטוש33> אבל איכ אית'ן.
אני אוהבת אותך!!!!!!!1 33333333> ~כבר התרגלת לפרצי האהבה הבלתי נשלטים שלי, לא? D:~

Yu vi

New member
את מספרת לי שהעונה ה4 מדכאת? לי?? XD../images/Emo85.gif

אני כבר שעוווווות יושבת פה ונהיית ריגשי מכל סצנה XD ואת עדה לזה! חחחחחחחחח היו לי דמעות בעיניים כשראיתי את רדי טו גו!!!111 אמרתי לך שלא סבלתי את אית'ן מההתחלה#$^ חה! פיכס עליו גמני אוהבת אותך!!!111 33333>
התרגלתי, זה בסדר. קפראלייך

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך 333333>

לא נכון, אמרת לי שאהבת אותו בעונה ה-2. (כמו כולם חחח) חחחחחחחחחחחחחחחח DDDD: 33333> ~רגע מושי ולסבי לפאניייים~

Charley XD

New member
איזה מזל כי ממש באתי להכנס תאמת XD

יובל תתביישי לך ! עכשיו אני לא יכולה לראות את המקוויקנד ><" 308

Sharon Kez

New member
יובי../images/Emo99.gif

אהבתי את הסרטונים חחחחחח ברייאן הזה נראה טוב. <: אז חיפשתי עליו בגוגל אבל לא מצאתי תמונות יפות חחחחחחחחחחחחחXD אמרתי לך שהתעודה שלך תהייה טובה! אמרתי או לא אמרתי שאת גאון קטן?!
לא דיברנו הרבה זמן.
33333>

sweet shir

New member
חחח זה בסדר, יובי פותחת תיקייה של תמונות הג"ש

כל הסקרין קאפס שיש לה. רק העונה ה-1 זה 230 חחחחחחחחחחחחח XD

Yu vi

New member
קפראלייך../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

נההה בגוגל אין תמונות את מוזמנת לגלריות שלי! XD http://www.shareapic.net/302701-Queer-As-Folk--Season-1.html http://www.shareapic.net/302836-Queer-As-Folk--Season-2.html http://www.shareapic.net/302892-Queer-As-Folk--Season-3.html התמונות הכי מושלמות http://www.shareapic.net/303026-Queer-As-Folk--Season-4.html הכי פחות יפות ~נו מה אני חייבת לפרסם אתזה XDDDDDDDD~ חחחחחחחחחח נכון, אני גאון *קטן* XD באמת לא דיברנו הרבה זמן יא כלבה.
33333>

just orr

New member
../images/Emo79.gif סופשבוע. חופש.

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא היה משו מיוחד. אולי פינבול וויזארד
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Paramore- Emergency Paramore- Oh Star Paramore- That's What You Get Paramore- Hallelujah Paramore- Misery Business Paramore- crushcrushcrush Paramore- Fences Paramore- Born For This Paramore- My Hero (Foo Fighters Cover) אעאע לא יותר טוב מהמקורי, אבל..
Foo Fighters- Best of You ועוד מלא של פו פייטרז D:
הלהקה המגניבה של השבוע: פאראמור
פו פייטרז
אנג'לס אנד איירוויבס D:
אלבום שחרשתן עליו: ---
קליפ שעשה לכן את זה: אפשר גם סרטון? כי הראיון עם הארי מאוד עשה לי את זה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס האנטומיה של גריי עב"נ מרפאה פרטית "היום שאחרי מחר" "סטפ אפ 2" האוסף השני של ג'קאס [או משהו כזה
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע: דברים רגילים.
משהו ששימח: חופשששששששש!@#$%^& באתי לתותי והיה כיף D: באתי לצ'רלי והיה כיף D: מיטול שבוע הבא חוזרת DDDDDDDDD:
משהו שהעציב: אני מתגעגעת למיטווווווללללללל
הפסים הסגולים שלי כמעט ונעלמים |חותך|
ציטוטיה: אורטל: "בעח" [נשמע כמו "באך"] אני: "שופן" אבא שלי לחתולה שלי [שהמליטה לא מזמן]: "כל הציצים שלך בחוץ! תלבשי חזייה" אבא שלי: "אנחנו לא רוצים להיות גזענים אבל תביא שקית שחורה"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Foo Fighters- Have It All
המלצת השבוע: כל שירי השבוע שלי^
התמונה הכי חמה: חמממממממוד. שבוע טוב ^^

גרבע

New member
XDD../images/Emo105.gif

איזה אבא חביב
אוו היום שאחרי מחר!ואי זה סרט מצוין!

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח אבא שלך XDD

ראיתי שלושתרבע מהיום שאחרי מחר ואז בגלל סיבות מעצבנות הייתי צריכה להפסיק. ומשגע אותי שאני לא יודעת מה הסוף ^$@%^& אולי תזמיני אותי לגלידה + לראות תסרט?
סטפ אפ 2 ממש יפה. אבל נכון זה לא אותו דבר בלי צ'אנינג? |חותך| חח לאביו
333>

just orr

New member
חחחחח עוד לא מחקנו את ההקלטה D:

אז את מוזמנת לבוא |גבות| אני אקנה עוד גליה, בשבילך.
היי היי, יש קצת צ'אנינג. ועוד על טרמפולינה.
333>

Charley XD

New member
הארי ../images/Emo99.gif כל כך הדבקתי אותך בזה

LOL ככה את מפלה את מוצארט אה ? וואי קרדיט על פופייטרס בבקשה ! ופינטבול ווזירד XD מסכנה נקיטה ... הגורים
אחח הראיון של הארי גרררררר
למרות שאת טיפה זונה |סנוב|

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לך אבא מצחיק!../images/Emo185.gif

פרארמור
תביאי מסן ואת מעבירה לי את כללל השירים
נכון, יש לי את הדיסק, אבל אין ת'שירים על המחשב *שורקת*

חחחחחחחחחחחחחחחח קפרות על אבא שלך XDDDD

חהחה פאראמור.
מגניב לי שגרמתי לך לאהוב אותם. מעניין מה יהיה עם השאר. D: וגם פו פייטרז כמובן.
ואיינג'לס אנד איירווייבס
DDDDDD: אגב, זה אוסף תוכניות כזה של ג'קאס, את גרמת לזה להישמע מזה כאפתי! XDDD סתמוש נשמה3> וגמלי היה כייף איתך ^____^ 333333>

just orr

New member
חחחחחחחחחח הדבקתי את עדי לפאראמור גם DDD:

תהיי גאה בי
נו בסדר מה זה משנה איך קוראים לזה, זה פשוט ג'קאס!
333333>

../images/Emo203.gifעא, כן, צריך נושא../images/Emo69.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: TWYMMF DWMU ROT3F Broccoli Transy FN BW כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Mercy- Duffy Syrup & Honey- Duffy Love is a Losing Game- Amy Winehouse Me and Mr. Jones- Amy Winehouse Love will Keep Ypu Up All Night - Backstreet Boys City of Devils - Yellowcard Ocean Avenue - Yellowcard Only Once - Yellowcard Twentythree - Yellowcard View From Heaven - Yellowcard Believe - Yellowcard One Year Six Months - Yellowcard Save You- Simple Plan הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: לא בדיוק חרשתי אבל.... Unbreakable- Backstreet Boys קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס3> משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ..... אין-- רוב השבוע הייתי בביתD: אע, מקפליי קראו את אחת ההודעות שלי ודווקא את זו שבה אמרתי לטום שיפסיק לחפור >< משהו ששימח:
קיבלתי את תעודת הבגרות שלי [אז זהו, שסופסוף לא חייבת כלום לביצפר XD אבל לא ממש איכפת לי ממנה, האמת.]
ראיתי את כל החברים שלי ביומבוגרים והיה כיפכיפי D:
השבוע הבא של השבוע החרון של הסמסטר D::
נממ... קניתי ג'ינס :)
מצאתי צמיד אחר של ארסנל אחרי שהקודם נפל לי :<
בת דודה שלי הזמינה את המשפחה שלי לאכול אצלה, וזו הייתץה הפעם הראשונה שהייתי אצלה בבית...
משהו שהעציב: נממ.... אין כל כך XD ציטוטיה: גילפקה|
-"התמונה של הלמה!" *אני וחברה שלי עושות חיפוש בגוגל על תמונות של לאמות XD*
מתנגן בראש / בפלייליסט: נממממ. לאב וויל קיפ יו אפ אול נייט + דייט ליין (איי אם גון) של ילוקארד המלצת השבוע: האלבום החדש של דאפי-- Rockferry התמונה הכי חמה:
לאדעת מה איתכן, אבל נהיה לי חם...... מיסטר ג'אד ופני פוש XD

למעלה