אני X:
מצעד הלהיטים של מקפליי: נאמ יש כמה כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : אממ המון שירים של לינקין בעיקר ... + ביטלס וביצ' בויז Baby, It's Fact Arctic Monkeys - old yellow bricks Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Francisco
Arctic Monkeys - old yellow bricks Arctic Monkeys - Temptation Greets You Like Your Naughty Friend (Feat Dizzee Rascal)
Paramore - My hero שיר יפה בכלליות, ביצוע חמוד ^^ הלהקה המגניבה של השבוע: ראה שאלה קודמת XD אלבום שחרשתן עליו: לא משהו מסויים הכל ביחד ><" קליפ שעשה לכן את זה: החדש של סימפל XD ~מתה~ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית - האוס, סמולוויל, בובות והעונה השנייה שגמרתי של הג"ש
סרט - ארין ברוקביץ' משהו שהכעיס אתכם השבוע: המחנכת המתוקה שלי כמו דבש מורעל. משהו ששימח: הוא חזר DDDDDDDD: משהו שהעציב: אני מתגעגעת לאחותי ומיטול
ציטוטיה: **ילד : "בלונדי את עושה טרינום ??!" בלונדי : "אל תקרא לי בלונדי, אני שתני" ילדה : "אתה כזה ערס" אני ~מתה~ מצחוק בשלב הזה. אבל אתם לא תבינו D: ילדה אחרת : "אוי זאת בדיחה טובה, אולי הוא פריק או אימו עם השיער הזה שמחסה לו את העיניים עוד שניה" אני כבר צוחקת בקול רם עד שידיד שלי מסתכל לראות מה עובר עלי. ~מתה~ אה והמ"י. **המורה : "כואבת לי הבטן, כואבת לי הבטן בגלל שאני צועקת !" ילד : "לי כואבת הבטן בגלל שיש לי קקי" **ילד: "מה את רוצה ??" אורלי : "אני אישה סתומה שלא יודעת כלום שבא לצעוק על ילדים בני 16 שלא יודעים מה אני רוצה מהם !" ילד : "אני מנקה את השקפיים שלי ! אני צריך אור - לי !" **אם גוש טימטום א' אומר לגוש טימטום ב' שהוא מטומטם זה אומר שהוא מטומטום ! הייתי שמה פה ציטוט של משהו אבל טל תהרוג אותי אז ... ><" מתנגן בראש / בפלייליסט:Arctic Monkeys - Temptation Greets You Like Your Naughty Friend (Feat Dizzee Rascal) אני מכורה לשיר הזה ><" וגם לזה : Linking Park - Faint I can't feel, The way I did before, Don't turn your back on me, I won't be ignored, Time won't heal, This damage anymore, Don't turn your back on me, I won't be ignored !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 כה בטח ... המלצת השבוע: פשוט תגידו מדי פעם אני אוהב אותך ותביאו פרחים מסתבר שזה פותר הרבה ><" התמונה הכי חמה: XDDDD לא הייתי אומרת חמה ...