M..M..McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ס'חשההה !! DD:

שתדעי שעדיין יש בי חיבה אלייך. אלוהים יודע למה. בלובנד. 3>>

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהוווו בלובנד!!!../images/Emo23.gif

בי טמונה אהבה עזה אלייך. כןכן. לודעת למה. XD שומן. 3>>

Charley XD

New member
אני X:

מצעד הלהיטים של מקפליי: נאמ יש כמה כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : אממ המון שירים של לינקין בעיקר ... + ביטלס וביצ' בויז Baby, It's Fact Arctic Monkeys - old yellow bricks Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Francisco
Arctic Monkeys - old yellow bricks Arctic Monkeys - Temptation Greets You Like Your Naughty Friend (Feat Dizzee Rascal)
Paramore - My hero שיר יפה בכלליות, ביצוע חמוד ^^ הלהקה המגניבה של השבוע: ראה שאלה קודמת XD אלבום שחרשתן עליו: לא משהו מסויים הכל ביחד ><" קליפ שעשה לכן את זה: החדש של סימפל XD ~מתה~ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית - האוס, סמולוויל, בובות והעונה השנייה שגמרתי של הג"ש
סרט - ארין ברוקביץ' משהו שהכעיס אתכם השבוע: המחנכת המתוקה שלי כמו דבש מורעל. משהו ששימח: הוא חזר DDDDDDDD: משהו שהעציב: אני מתגעגעת לאחותי ומיטול
ציטוטיה: **ילד : "בלונדי את עושה טרינום ??!" בלונדי : "אל תקרא לי בלונדי, אני שתני" ילדה : "אתה כזה ערס" אני ~מתה~ מצחוק בשלב הזה. אבל אתם לא תבינו D: ילדה אחרת : "אוי זאת בדיחה טובה, אולי הוא פריק או אימו עם השיער הזה שמחסה לו את העיניים עוד שניה" אני כבר צוחקת בקול רם עד שידיד שלי מסתכל לראות מה עובר עלי. ~מתה~ אה והמ"י. **המורה : "כואבת לי הבטן, כואבת לי הבטן בגלל שאני צועקת !" ילד : "לי כואבת הבטן בגלל שיש לי קקי" **ילד: "מה את רוצה ??" אורלי : "אני אישה סתומה שלא יודעת כלום שבא לצעוק על ילדים בני 16 שלא יודעים מה אני רוצה מהם !" ילד : "אני מנקה את השקפיים שלי ! אני צריך אור - לי !" **אם גוש טימטום א' אומר לגוש טימטום ב' שהוא מטומטם זה אומר שהוא מטומטום ! הייתי שמה פה ציטוט של משהו אבל טל תהרוג אותי אז ... ><" מתנגן בראש / בפלייליסט:Arctic Monkeys - Temptation Greets You Like Your Naughty Friend (Feat Dizzee Rascal) אני מכורה לשיר הזה ><" וגם לזה : Linking Park - Faint I can't feel, The way I did before, Don't turn your back on me, I won't be ignored, Time won't heal, This damage anymore, Don't turn your back on me, I won't be ignored !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 כה בטח ... המלצת השבוע: פשוט תגידו מדי פעם אני אוהב אותך ותביאו פרחים מסתבר שזה פותר הרבה ><" התמונה הכי חמה: XDDDD לא הייתי אומרת חמה ...

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח החדש של סימפלXDDDDDDD

הוא פאקינג הורס ת'שיר
טומצ'יייייייי333333>

just orr

New member
חחחחחחחחחחח כן בלונדי פריק XDDDDDDDDDDD

סליחה סליחה, שטני. חבל שלא ראיתי את זה
שיהיה איתי במתמטיקה ): איתייי ): חהחה כתבת פעמיים את אולד ילו בריקס. מה זה אומר? |גבות| סתם XD אני חופרת כי אני עייפה, ואפחד לא כאן כדי לשעשע אותי. להלהלהלהלה

Charley XD

New member
את לא מבינה בכלל !

אני עוד שנייה הייתי על הרצפה חבל שרק את תביני את זה XD רינג XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ נו באלד והקולות - תתעלמי. למה את עייפה ? אולי בגלל שהיית כל הלילה עם דרור ? חה. ואממ את לא מקבלת אותו, הוא מאוד משעשע !!111 *גבות*

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטיםXD

אורטלי אמרתי לך פעם שאת טיפשה?! 3> [אין סיבה מיוחדת האמת
] בקשר להמלצת השבוע שלך - יו נואו איי לאב יו. אבל אין לי דרך להביא לך פרחים אז באסה לך XDD אגב, את מתגעגעת למיטול ואחותך?! מה איתי?!?!!? [אני צומי היום] כל היום רק זורקת עלי אבנים עם שיר.

Charley XD

New member
סתם ככה ? להגיד ואז את מצפה לפצות על זה

במילים פשוטות ? בלי פרחים ? XDDDDDDDDDDDD תרגעי זה מסקנה מהג"ש
מיטול ואחותי בחו"ל ><" אוח אני עדין אוהבת אותך
למרות שאת ביצ'ית (XD)

Maddie

New member
McWeekend Time!../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
That girl
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
לא משהו מיוחד.
הלהקה המגניבה של השבוע:
בולט
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
Panic at the disco-Nine in the afternoon
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בניחוש חוקר - כמו תמיד
אלופים של החיים - כןכן הראו את המתנ"ס הצהבהב והמזוויע של יקנעם!!! ואת בצפר ארזים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אחת מהבנות בחוג
כ"כ ארגגגגגגגג
משהו ששימח:
פתיחת הביג בשלישיD:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
"אנחנו נשמעות כמו הילדים המפגרים האלה שלא באמת מבינים מה הפירוש של המילה לא ובכל זאת מתלהבים.. 'רוצים לשמוע את גיא שר?!' *מתלהבים*'לא!!!!!!!!!'"XDD אני:"מחר אנחנו נבוא לאיריס ונגיד לה, חשבנו עלייך" סיגל:"והיא תגיד, 'רק דברים טובים אני מקווה'" אני:"ואנחנו נגיד 'כן...היה טעים'" המורה שלי לאנגלית, איריס, צבעה את השיער וכעת הוא נראה כמו שילוב של קטשופ ומיונז במקדולנדס/ברגר קינג. אז אכלנו בברגר קינג, שילבנו את הקטשופ והמיונז ונזכרנו באיריס
"הו לעזאזל!" זה היה נשמע מצחיק באותו הרגע *סיגל אומרת שלום למישהו שעבר* סיגל:"לא אמר שלום הכלב!" *כלב עובר* אני:"בגללך נהיה לי מבטא רוסי!" סיגל:"את חייבת להפסיק להסתובב איתי" *עיקמתי את האף בצורה של חזיר* אני:"הייתם אוהבים אותי גם אם הייתי נראית ככה?" יאיר [פיסטוק!]:"הייתי אוהב אותך בכל מצב..אבל עדיין היית מכוערת"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Fort Minor - Remember the Name (Ethereal Remix)
המלצת השבוע:
"אני כריסטיאנה פ." "משחק האמת והשקר" ספרים מעולים
התמונה הכי חמה:
בעעע אין לי כוח

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifפאניק../images/Emo99.gifלמה בכל הקליפים שלהם יש שפם

לכל האנשים? חח

Maddie

New member
ב-I write sins יש את דניאל אייזק../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

דאאמ הוא סקס

michalie XD

New member
מיי מקוויקנד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ת'אמת?! לא ניראה לי ששמעתי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
יותר מידייייי
הלהקה המגניבה של השבוע:
Flyleaf
The used guns n' roses
אלבום שחרשתן עליו:
the used - Lies For The Liars Guns N' Roses -
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מממ.... לא מדהימה דרייק וג'וש רומיאו הטינה 2 ארתור טוטלי ספייס
ועוד....
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שנתנו לנו מלאמלמלאמלאמלא עבודות לחופש
משהו ששימח:
שהתחיל החופש מהיוםםםםם
משהו שהעציב:
מממ.... שאני אחגוג את החג בלי סבתא שלי
ציטוטיה:
ממ.. היה לי רגעע כתבתי את זה איפה שהואאא ~מחפשת~ אני מתקשרת לחברה שלי הביתה והיא עונה לי אז לא זיהיתי את הקול שלה כי היא טיפה מצוננת אני: שני? היא: לא זאת לא שני!!! אני: שני תקשיבי! היא: מה? XDDDD והיה לי עוד ציטוט אבל אני לא מוצאת אותו ככרגע.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Flyleaf - i'm so sick
המלצת השבוע:
אמממ......
התמונה הכי חמה:
אני מאוהבת בתמונה הזאת אני לא מפסיקה לבהות בה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifאהאה../images/Emo70.gif הלחץ החברתי שלי עבד../images/Emo70.gif

גמאנייי רוצההה חופששש
אני מצטער על סבתא שלך

michalie XD

New member
XDDDD ועוד איך עבד../images/Emo70.gif

חעחעחעחחעחעעחעחעח לי יש חופש ולך איןןןןןןןןןן

למעלה