• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

KEEK

Member
../images/Emo91.gif

"זה לא צדק" ראיתי הרגע את הפרומו.. נראה מעניין סרט דוקומנטרי על הליכים משפטיים שהסתיימו בהסדרי טיעון מפוקפקים יהיה מעניין לראות אם יסבירו לנו איך בתי המשפט מגיעים לפעמים להחלטות הזויותועסקאות טיעון מגוחכות מתחיל תכף בערוץ 2 ב21:00

שלום172

New member
../images/Emo140.gif נעה לא אתעלם מזהות הכותב להפך

הייתי ועודני בעדו ! ומי שקביעה זו פוגעת בו כבר מבקש את סליחתו לא שזה משנה במשהו את דעתי ולעצם מהות הכתבה עצוב אך אמיתי זו המציאות העגומה שהורסת חיי רבים מדיי מחייהם

meytula

New member
איזה באסה שפספסתי

מקווה שמחר יעלו את זה לVOD באתר

גייל 7

New member
קיק ../images/Emo2.gif היה נחמד ??

אני מיואשת מהעולם הזה ... זה היה מזעזע
לא שהופתעתי ... ובכל זאת זה היה קשה לצפייה .. ישנם כאן עורכי דין בין הכותבים ?? כי יש לי כמה דברים להגיד על עורכי דין ... ואם יש - אחסוך מהם את דעתי

noaxxx

New member
לא יודעת אם נחמד זו ההגדרה, אבל היה לוקה בחסר

ושטחי. זה היה בעיקר סוג של מסחטת רגשות.. ואני בטוחה שזה יעשה טוב לרייטינג... איפה היה שר המשפטים בכל התחקיר? או שראיינו אותו ופספסתי?

KEEK

Member
לא פספסת..

אני ציפיתי ליותר התייחסות מטעם פרקליטות המדינה לראות מה עבר להם בראש שהם החליטו על הסדרי טיעון כמו שהיו בתוכנית.. בקיצור התוכנית לא חידשה כלום.. ולא הסבירה כלום.. היה סתמי

noaxxx

New member
מסכימה איתך, סתמי זו הגדרה מדוייקת.

וזה מזכיר לי למה נטשתי את ערוץ 2... מזמן

שאפולי

New member
היה בהחלט מזעזע.

לא חושבת שזה קשור לעורכי דין. המערכת רקובה מהיסוד.

KEEK

Member
../images/Emo45.gif העורכי דין הם השעיר לעזאזל

של מערכת בית משפט רקובה מהיסוד ופרקליטות המדינה.. עדיף לחסוך במילים

גייל 7

New member
נכון קיק, אבל - - -

לראות את הזחיחות שלהם והשחצנות והאטימות ואת כמות האגו שנשפרצת להם מהאוזניים ... היה רדוד ושטחי, ובכל זאת קורע לב. לראות את המשפחות עומדות חסרות אונים מול מערכת המשפט המעוותת - זה פשוט מזעזע .. העיקר שזה שזרק נעל על השופטת קיבל שלש שנים ...

KEEK

Member
כן.. לא היה נעים לראות את הזחיחות

של אותו עורך דין שהתראיין שם ראית את השיחת ליקוק שלו עם הבחורה מהפרקליטות? מכוער.. אבל ככה זה עובד בכל מקום. אני חושב שבשביל להיות עורך דין פלילי ברמה שלו, צריך להיות בנאדם קר.. כל הכבוד לו שהוא יכול לנתק את הרגש בכזאת קלות, ולייצג עבריינים ברמה הזאת.. אני לא חושב שהייתי מסוגל.

גייל 7

New member
נעמה, משה שרמן

וששי גז ... הם היו הנציגים של עוד רבים, ערלי לב וזחוחים.

גייל 7

New member
כן, ראיתי ...

בהמה ... נכון שככה זה עובד בכל מקום וזה מה שכל כך מדכא אותי ... למה כל הכבוד לו ? כל הבוז לו. איבד צלם אנוש ... איך הוא ישן בלילות ?? איך הוא מגדל את ילדיו ?

noaxxx

New member
אל תשכחי שכל אחד הוא זכאי עד שלא הוכחה אשמתו

ולכל אחד מגיע ייצוג משפטי. אי אפשר בלעדיהם וטוב שיש מי שמסוגל לעשות את העבודה הזו. אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה, לשמחתי... זה שהם עושים את זה בכזו זחיחות, ויד לוחצת יד... זה מה שדוחה.

למעלה