האם הפמניזם

אש אש

New member
נועדתם לספק את צרכינו המיניים??

אז למה הגברים מתלוננים שהן שוכבות על הגב ולא עושות דבר? מה קורה לכם פה?????

אש אש

New member
שיט לא ידעתי,ונתתי עצמי שם ב100%

איזה שטות שגרמתי לו סיפוק אה? אני בשוק!

שושה, עשית נהדר שהבאת את המאמר

בתור דוגמה משום שמעבר לתיאורים הרהוטים שיש בהם סוג של מחאה נגד הציפיות שיש מנשים לגמור את פרק א ולהכנס מיד לפרק ב כי צריך פה משפחה ולא טוב היות האדם לבדו והאישה קל וחומר והבחורה השנונה הזאת מתארת את העצמאות בלשון די גברית הייתי אומרת ומאד פרובוקטיבית האישה שנתפסה לאורך כל ההסטוריה כתלותית בגבר שלה, היא לא האישה שחיה היום נשים עושות קריירה, מגשימות את עצמן בעולם העבודה אין מחקר אחד, ששאל נשים בכל העולם אם הן היו מוותרות על העבודה וחוזרות הביתה אל השלווה שלא מציג עמדה חד משמעית, גם המאד עשירות, לא רוצות לוותר על קריירה נכון יש כמה דוגמת מנהלת בכירה בקוקה קולה שויתרה על הכבוד, וחזרה הביתה לטפל בילדים ועשתה כותרות שנמרחות על עמודים שלמים בכל עיתון כלכלי אבל רוב הנשים, לא רוצות להשאר בבית לחנך את הילדים, ולנהל את התקציב המשפחתי מניקור פדיקור, חברות, וסלמאט כל טוב הבחורה מהמאמר מתייחסת לזוגיות בבטנה הרכה והופכת אותה להנהלת חשבונות של מה יש לנו בעצם שק תפוחי אדמה אחד ריח רע מהפה והמון מחוייבות לרצות אותו תמורת זיונים נהדרים ככל האפשר לטעמה של הכותבת הזיונים אינם תלויים בדבר וכך גם היציאות החגיגיות והכיף לא צריך לחיות תחת אותה קורת גג אחד כדי לבלות את החיים בפרט שאת הילדים היא הנביטה בפרק א יש המון נשים שחושבות ככה ויש המון נשים שלו מספר החד הוריות מגיע לעשרות אלפים ולא כולן מחפשות בעלים מסתבר שתפקיד "המפרנס" לא מתלבש הכי טוב על הגבר המודרני כי בהרבה מקרים הוא מרוויח כמו זוגתו ובמקרים רבים מאד פחות ממנה ולה אין את הפריבילגיות שיש לו מבחינת האחריות על התא המשפחתי לפחות לא ברמת הקונבנציה החברתית הבחורה מהמאמר אוהבת גברים ויש להם גם מקום מאד מוגדר בחייה ובהחלט זכותה

שושה

מעניין אותי לפגוש את הכותבת. האם פיה וליבה שווים? להסכל לה בעיני ולשאול אותה מה יהיה בעוד 10-20 שנה כשכל הגוזלים שלה יעופו מן הקן? והיא תהיה לה בדד זקנה גלמודה מה אז תכתוב? אני לא צריכה לקרקר סביב הנעל? וזה שנפלת בחלקה גבר עם ריח רע,שתבוא להריח אותי בבוקר. מעניין איזה בושם יוצא ממנה בבוקר אממממ. אין ספק שגם גבר יכול לכתוב מאמר פחות אותו יותר על אותו משקל אבל כולם שלי יוצא מן הכלל יודעים בסתר ליבם שאין חדש מבראשית ועד היום והלוא נאמר כבר בכתובים" לא טוב היות האדם לבדו אעשה לו עזר כנגדו" מכירה את המושג " תירוצים של שמנים" זה המאמר פחות אותו יותר על אותו משקל,סתם מאמר של אחת שלא מצא מישהו שמוכן לחיות איתה.

s h o o s h a

New member
יש קישור

ואת יותר ממוזמנת להיכנס לאתר ולהעביר לכותבת את שאלתך. אני לא יכולה לענות בשמה.

פצצה אמיתית את יכולה להסתכל בעיני

אני חושבת בדיוק כמוה, רק בצורת ניסוח שונה אולי פחות וולגארית אבל מאותו מקום רגשי ממש הגוזל שלי עף מהקן וגוזלים רבים של נשים רבות עפו מהקן את יודעת, פעם אישה שהגוזלים שלה עפו מהקן נחשבה למתה חיה היום אם תעצרי אישה ותשאלי אותה מה תעשי בפנסיה היא תענה לך : "יש לך זמן לשמוע " גברים לא יוצאים לפנסיה נשים כן אם תלכי לסינימטק, את תיווכחי שרוב האוכלוסיה הן נשים מבוגרות אם תרשמי לקורסים של האוניברסיטה הפתוחה ודומיה קתדרה, קמפוס, מה שאת רוצה קורסים כאלה להרחבת ידע מבוססים על נשים מבוגרות נקודה נשים לא גלמודות, בתי הזקנים מלאים בהן, והן מאד פעילות מה שמאד חשוב זה פשוט לדאוג לפנסיה מגיל צעיר, כדי שיהיה לכל אחת את האפשרות למלא אחרי צווי ליבה בשנות ההזדקנות ובל נשכח את תוחלת החיים של נשים שהיא ארוכה מזו של הגברים הסיסמאות לא טוב היות האדם לבדו מדבר על צוות על חברות כמה מתוך חברייך הנשואים חיים לגמרי לבד בזוגיות של עצמם יש עגמומיות גלמודית נוראה מזו ? ואם את חושבת שכל הנשים היחידות לא מצאו מישהו שמוכן לחיות איתן יש לי הודעה בשבילך רבות מהן מצאו המון שהיו רוצים לחיות איתן הן ורק הן החליטו שהן לא רוצות את הגברים האלה ממש וזה בטח לא היה בגלל ריח הפה אני בטוחה

שילה1

New member
האם-הן לא מבינות מאחר שטרם

היגיעו למצב ולגיל. ובינינו בשושו?תמיד נוכל לקחת פיליפינית,שתעשה כל מה שצריך בזמן שאנחנו נהנות לנו. וכל השאר-ממש קלישאות,שלא מתאימות לחיים היום,ולבטח לא לתוחלת החיים שעלתה פלאים.

Y e d i d

New member
לבוא ממקום של כישלון

הגברת התגרשה לפני 5 שנים. ביג דיל. גם אני הייתי גרוש וגם אני חגגתי "יומולדת 5 לגירושי". אבל כאן נפרדות דרכינו. אחרי 5 שנים של זיונים, כיופים וחיים משוגעים, נמאס לי לישון באלכסון. נמאס לי להתעורר בדירות של נשים שפגשתי או בדירתי בצד אשה שבקושי זכרתי את שמה. קיבלתי החלטה לחפש בת זוג ראויה. מישהי שארצה להעביר שארית חיי לצידה. מצאתי. להבדיל ממני הגברת לא מצאה. לא מצאה זה לא נורא. אבל כנראה בניתוח אישי, הבינה גם שלא תמצא. שאין לה מה להציע לבן זוג. אבל, היא לא תודה בכשלונה למצוא זוגיות. היא תפתח תיאוריה שהיא מעדיפה להיות לבד "מתוך בחירה". אז אני פונה לנשים כאן ושואל - זה העתיד שאתן מאחלות לעצמכן? מי מכן מוכנה לותר על החתירה למציאת בן זוג ולהסתפק בזיונים מזדמנים, שינה באלכסון ושאר מציאות שהגברת מטיפה להם.

שילה1

New member
סליחה ידידי. על סמך רצונותיך,

עברך,וראייתך את עתיד חייך,חטאת במסקנות חפוזות. מבלי להכנס ללמה קבעה הגב' ומדוע-מהיכן שאבת את המידע כי היא נכשלה. כי לא מצאה? ומי אתה שתהין לשפוט את העתיחד שהיא או אחרות מייחלות לעצמן. נראה לי כי ירדת לנימה אישית,וכי מגיעה כאן התנצלות.האינך חושב כך? ואגב,חייך האישיים אינם כלל דוגמה בעיני ל"זה ראה וקדש",ויתר על כן:פתחת פן ממש לא נעים בעברך,ממנו עולה נימת זלזול גורפת בנשים. הגב' כתבה את דעתה,וזכותה להביעה,ואין זו סיבה לביקורת צולבת.

שילה1

New member
ולאור האמור לעיל,(ובאותה הזדמנות

מקפיצה למען תראינה ויראו גם),לא אתייחס לשאלתך .

סליחה, הספור שלך הוא מודל להצלחה?

האם חמש שנים הם הגבול לחגיגות הזיונים הכיופים והחיים המשוגעים והמיאוס בשינה באלכסון מגיע בדיוק אחרי שנוקפות אותן 5 שנים ? האם להחליט למצוא בת זוג ראויה מישהי שתרצה להעביר את שארית חייה בצידה היא סוג של החלטה אחרת שונה מההחלטות שאיפיינו את חמשת חיי הכיף המשוגעים כשמצאת, האם אתה עושה חיים משוגעים עם אישה אחת שהם כייפים ונפלאים לא פחות מחמש השנים הקודמות ? פשוט לא הבנתי אתה מתייחס לחיים ללא בת זוג כחיי כיף זיונים ושגעונות ואת שארית חייך מה ? ואגדיל ואומר לך ידידי שאני בטוחה שמצאת אישה ראויה והיא מצאה איש ראוי ואתם חיים נפלא יחד אבל האם אנחנו מקבלים פה מודל ? חמש שנים, החלטה ואופס מי אמר לך שאין לה מה להציע אולי יש לה המון ולא נמצא איש ראוי שיקבל את מה שיש לה להציע ויציע מעצמו משהו שווה למה שהיא מציעה היא מעדיפה לחיות לבד כי היא בחרה כבר היא התגרשה היא עדין לא בחרה לחיות שוב יחד וזהו הבדל קטן אמנם אבל לא פחות שמעותי אם אתה שואל אותי איזה עתיד אני מאחלת לעצמי לא להתפשר ולמצוא את האיש הראוי איתו אבלה את שארית חיי בלי חופה וקידושין פעם אחת לגמרי הספיקה אף אחד לא מסתפק בזיונים מזדמנים כל אחד חולם (לא חותר) למצוא איש או אישה לחלוק איתם אהבה לא שום דבר אחר לא הנהלת חשבונות לא מי יוריד את הזבל אהבה

Y e d i d

New member
הרבה נכתב חבל רק שמעט נאמר

אין תקופה אופטימלית לתקופה שבין קשר א לקשר ב. אבל אגלה לך סוד גלוי. ככל שמתאכת התקופה, הסיכוי לקשר משמעותי שני, יורד בטור גיאומטרי. חמשת שנות הכייף שלי התמצו בכך שפרט לתענוגות ולבילויים, לא היתה לי שום מחויבות. לא לי כלפי בנות זוגי ולא להן כלפי. ההבדל בין אז להיות הוא במחויבות. מחויבות מרצון. לגופה של תגובה, התפלאתי לקרוא כי את מאחלת לעצמך למצוא איש ראוי כדי לבלות עימו את שארית חייך. זה בעצם היה המודל שלי. אז על מה את מלינה? הרי אם לדעתך הגברת משרטטת מודל אידאלי, למה את מאחלת לעצמך איש ראוי? הלוא לשיטתה אין בנמצא איש ראוי וכולם "שקי תפוחי אדמה מסריחים". למה את לא מסתפקת במודל שלה שכולו "זיונים תענוגות ושינה באלכסון"?

אני שמחה שבכל זאת מצאת משהו

האם קביעתך המתייחסת לטור הגיאומטרי מבוססת סטטיסטית או זו הנחה פרועה ? האם קביעתך משוייכת לנשים ולגברים או רק לגברים או רק לנשים אני כמובן מצטערת אם הבנת את שיטתי בדרך בה ענית לשיטתי, איש איש חי את חייו אין נוסחאות פלא ואני מוכנה גם ללמוד מכל אחד גם מזאת שנמאס לה השיוך הזוגי והיא רוצה ליהנות מעצמאותה יש לי התנגדות למערכת שיפוטים מכל סוג שהיא במתבסס על תפיסת עולם פרטית לחלוטין, ויש בה גם סוג של הפקת לחים נמהרת הייתי אומרת לגבי עצמי, מהמעט שכתבתי כנראה שהבנת הכל ותודה על ההמלצה על פורום הפמיניזם הוא נקרא מעניין לגמרי

s h o o s h a

New member
לבוא ממקום של כישלון???????

ידידי חושבני שקצת נסחפת במסקנות שלך לגבי החלטות של אחרים. "...הגברת לא מצאה. לא מצאה זה לא נורא. אבל כנראה בניתוח אישי, הבינה גם שלא תמצא. שאין לה מה להציע לבן זוג..." הרי "איש באמונתו יחיה" והדבר נכון לכל מהלך בחיינו. אינני שופטת את בחירותיך והתנהלות חייך אך בה במידה אני גם מבקשת שלא תעשה זאת לאחרים. מבינה שאתה שמח בבחירתך ורואה בה את הטוב והמיטב אולם, כידוע לך, אנשים שונים זה מזה ומה שנכון לך לא בהכרח נכון לאחר.

הפמיניזם בעיניי

הפמיניזם בעיניי בא מתוך רצון של להוכיח כל הזמן שהנשים שוות ושהן יותר,ומכאן כל הטעות..כי הפמיניזם בעיקרו מנסה להנציח את הענין שנשים הן אחרות,שונות ורק מתוך המונח עצמו נוצרת תדמית לא נכונה על הנשים.נשים יש להן את היכולות להיות כל דבר,לנשים יש המון כוח רק שהן לא תמיד מודעות לו..ובמקום להציג את האשה מתוך נקודת חולשה,של פמיניזם.לדעתי הנשים צריכות פשוט להיות הן.ואני מאוד שמחה וגאה במין הנשי..אני לא רואה את עצמי פחותה מהגברים,להפך לאשה יש הרבה יתרונות נשיים וכל אחת יכולה להגשים את עצמה אם היא רוצה..פמיניסטיות לדעתי זה לפעמים תירוץ לחוסר עשייה.זוהי רק דעתי האישית,שמחה להצטרף אליכם,באתי בעקבות המלצות חמות על הפורום.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה שירת גלים..

לכבוד יחשב לנו בואך בעקבות ההמלצות. את מוזמנת לתרום ולהתבטא ובעקבותייך יבואו עוד. שירת גלים על מי מנוחות, בירה קרה וקריאת שחפים... מי צריך יותר.

למעלה