היום מפגש פורומירי

veredmp

New member
../images/Emo94.gif היום מפגש פורומירי ../images/Emo94.gif

אתם מוכנים? אתם נרגשים? היום זה קורה! מפגש פורומירי! נראה את כולכם ב-15:00. לא לאחר! אל תשכחו לחשוב על שאלות לשאול את מירי

אתם מוזמנים להפציץ בתמונות וסיפורים

נו מה לעשות שלא כולם מוכנים נפשית למפגשי פורום וכו' [:

מייפלס

New member
חשבתי ששעתיים וחצי יספיקו לי להגיע בזמן

למפגש . נסעתי מהרצליה לתחנה מרכזית בתל אביב ומשם לקחתי אוטובוס למקום המפגש . הגעתי בעשרים לשלוש לתחנה מרכזית ! נו לפחות ראיתי את מירי לכמה דקות והספקתי לתת לה את המתנה מלאכת יד שלי ושל האחיות שלי . שקיקי ריח שאני הכנתי וכרטיס ברכה שהכינו האחיות שלי . ואלוהים כמה שכואב לי הגב עכשיו . למרות שהגעתי בסוף והספקתי לראות את מיר לכמה דקות זה שוה את הכאבים שיש לי עכשיו . למי שראתה אותי - אני יודעת שאני נראית בסדר גמור פיזית . אבל יש לי נכות גבוהה עקב ניתוח בגב שעברתי . רק שתבינו את הנחישות שלי. .אולי פעם הבאה יהיה לי העונג לראות שוב את מירי ולהכיר אתכם כמו שצריך ...

ה 22

New member
מירי, חובה להכנס../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

*כותרת מצחיקה...אבל עדיין גורמת להכנס
* מירי היה לי ממש כייף נו אז מה שלא היה כ"כ מה לשאול. זה רק מראה כמה הקשר שלך עם הפורום טוב. כולם מעודכנים ממש טוב. את צריכה להיות שמחה! תודה על הזמן שהוקדש לנו על הטבעיות שלך שמאד כייפית על החמימות, המחמאות, והאהבה. והלוואי שהכל תקבלי בחזרה. (מקווה שכבר אין לך כאב בטן, ובעזרת ה' שדודה שלך תחלים מהר, רפואה שלמה! בקרוב אמן.אמן.אמן
!) נשיקה
וחיבוק
אה, מירי, חובה עלייך לפתוח ניק. עכשיו, חשוב מאד.
תודה לורד ולאביב, למי שאירגן לענבל שהיא נפלאה- ולתינוק המתוק שלה שגם בא. לאורי- שהסכים לשלוח את אישתו
לאלינור המקסימה על הנסיעה בהלוך
ולסתוי המהממת על הנסיעה בחזור.
ולכל מי שפגשתי והכרתי , רונוש, מירבי, קסםםם, איריסססס, נעמי, יעל, עדייי, ולכל מי שגם אני לא ממש מכירה
. *יש לי איזה כמה תמונות, אשלח במסנ' למי שצריך* חג שמח
ושתמיד נהיה בשמחה- ולא רק בחג
תהנו מהחופש..... הדס

הילה 201

New member
../images/Emo9.gifמירי תכנסי!

ושוב..היה מפגש מדהים ואפילו מוצלח מהמפגש הקודם,כמו שאמרו כבר לפניי,משום מה הרגשתי צורך לומר זאת שוב.. ואני רוצה להוסיף שגם אני ממש צחקתי מכל הקטעים שלך ואני חושבת שחשפת בזה צד אחר שבך,זה היה פשוט מקסים ותרם מאוד לזה שהמפגש זרם הכי טוב שרק יכול היה להיות.. ושוב,כל הכבוד שלמרות כל הסערה הפנימית שלך הצלחת להתעלות על עצמך ולתת לכולנו את הטוב ביותר שיכולת לתת!!!

סתיוי16

New member
מהמם *-*

הי'ה מקסים... האווירה היתה ממש טובה, למרות שהפעם בקושי שאלנו שאלות. נהניתי מאוד וצחקתי המון... נראה לי שאפשר להחליף את המשפט מ'גדרה זה לא חדרה' ל'גדרה זה מקום קי'ים' תודה רבה רבה לענבל, ורד ואביב וכל מי שעוד אירגן כמובן למירי שהקדישה מזמנה, זה לא מובן מאליו. :) הדס את מהממת! התאהבתי לחלוטין
ורד תעשי לי ילד בהזדמנות, תודה חג שמח לכולכם, אני אשמח לתמונות ^_^

veredmp

New member
../images/Emo45.gif איך שמפתחים את הטכנולוגיה. אפילו 2

אחד ווזווז כמוני ואחד אברג'יל כמוך, שיהיה מאוזן

ה 22

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo15.gif

גם את. מתוקה.מתוקה.מתוקה.

איזה מפגש.. ../images/Emo13.gif

התביישנו כמו ילדים קטנים..
מירי, רציתי לחבק אותך כל הזמן על החום והאהבה, על הזמן שפינית לנו בזמן שהלב שלך נמצא עם הדודה..
(מסרי לה החלמה מהירה מכל ה
הרחב שלנו). שמחתי לראות את חברי הפורום המדהים ואת מירי וענבל וכן הגוזל שלה..
את רובכם כבר הכרתי, ושמחתי להכיר בראשונה את הדס המקסימה.. המשך שבוע מקסים לכולנו, ומירי- אוהבת אותך המון ומעריכה את המאמץ שלך היום.

ה 22

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

גם אני שמחתי לראותך. מהממת.

הילה 201

New member
מירי..../images/Emo24.gifתודה על המפגש ובריאות לכולם!

שתרגישי טוב ולא תכאב לך הבטן והמון בריאות לדודה...

ady18

Well-known member
../images/Emo140.gif

היה ממש כייף תודה מירי על שהקדשת לנו מהמזמן...
ממש נהנתי וכמוהן החלמה מהירה לדודה
וענבל הגוזל ממש חמוד וממש שמחתי את כול חברי הפורום:) ושוב תודה ענקית לורד ואביב על ארגון המפגש המקסים:)

למעלה