היום מפגש פורומירי

ה 22

New member
../images/Emo13.gifתקשיבי, בלי ציניות ובלי תארים. באמת. ../images/Emo15.gif

יש הרבה מה ללמוד מכל אחת מהן. ומכל אחד כאן בכלל.
גם מהחתימה שלך אני נהנית
וגם מהחתימה במסנ'...
--> והסמיילי הזה לא קורץ ציני. הוא קורץ כי הוא אוהב שאת משתמשת בו הרבה ומשפיעה על כולם. וככה הוא מוצא את יעודו ב'תפוז'
אגב, פעם חשבתי על זה שיש כאן אנשים (וגם בפורום קרן) שמזוהים עם סמיילים מסויימים. רציתי לעשות רשימה כזו. בסוף לא יצא......

ביום שבת ראיתי את קרן [בהופעה של עפר בשן]

ומירי וקסם דיברו על המפגש, אז רמזתי לקרן שצריך מפגש גם איתה
חג שמח!!!!

EVGIRL

New member
היה כיףףףף../images/Emo70.gif

למרות שהייתי בטוחה ב90% שאני לא אצליח להגיע למפגש..הצלחתי
היה כיףףףף גדול לראות את כולכם וגם את מירי
נהנתי מכל שניה...במיוחד מכמות הבמבה המטורפת שהייתה
תמונה תעלה בקרוב

Rony 05

New member
היה מאוד כיף!

לפגוש אתכם ואת מירי (ואת אורי) , את ענבל ואת ליאם המתוק ! כל פעם מירי נותנת לי עוד סיבה להעריך אותה
מי צילם אותי בסוף עם מירי? כמובן שלא לעלות לפה...

ravid haruvi

New member
wow!!!!!!!

hii it's me, ravid. it's so fun to read all what you wrote i'm sorry i couldn't be there it looks so much fun (i want too!!!) never mind... i don't have enough time to write so much but i just wanted to say that i'm realy having fun here in harrogate even that we work very very very very hard and we come back very late and very tired after the shows. you don't understand!! my mp4 doesn't work and i don't have music, so i become a walking mp
i'm so happy that you had fun in the MIFGASH!!! love you all!! hope to write soon!! n.b vered you gave miri the letter? thank you anyway!!

viko222

New member
איך שכחת לצרף תשמש?../images/Emo8.gif

ראתי מישהי מרחוק ליד הזאפה חשבתי שזו את,עד שהתברר לי שאת בחו"ל

אוקי קצת באיחור אבל..

היה ממש נחמד, הרבה זמן שלא יצא לי לראות את מירי אז זה היה נחמד. מירי כרגיל חמודה ומצחיקה עם המעופפות שלה. היה כיך לראות את כולכם
אביב מקווה שלא קיבלת הרעלה

למעלה