היום מפגש פורומירי

veredmp

New member
../images/Emo13.gif

היה לי ממש נחמד. לטובת אלו שלא היו, אעשה סיכום קצר:
מעורב ירושלמי אמור להיות משודר בספטמבר-אוקטובר
הסרט על מירי וקרן אמור להיות משודר בקרוב
כל מי שמירי אוהבת הוא בן מזל סרטן, מה שגרם לה להתחיל להאמין באסטרולוגיה
(אה כן, ושור ועקרב הם בדיוק אחד מול השני בגלגל המזלות ולכן היא ואורי זיווג טוב)
ליאם (הבן של ענבל) מהמם ברמות קשות ולא נראה לי שהילד הזה אי פעם בוכה, גם כשמירי מטרידה אותו
זה מה שאני זוכרת כרגע......... לכל הצלמים - נפתח אלבום. אתם מוזמנים להעמיס!

שכחת את הסיפור על השמלה של 100

שנה לת"א שזה מהבימה אאל"ט ושזו השמלה היחידה שעלתה עליה אבל בהתחלה לא רצו לתת לה אותה כי זה של שחקנית שמופיעה באותו יום.

ועכשיו נזכרתי

שאימא של ענבל הכי אוהבת על צרפת
מירי טוענת שבתקופה ששרה בערב הצדעה לשושנה דמארי היתה רזה אבל LCD לא מסכים איתה

veredmp

New member
מהבימה או מהאופרה?

אהבתי את הסיפור. שהיא מדדה את כל השמלות שם ואף אחת לא עלתה עליה, ולא היה את צדי שיצעק עליה, אז הביאו לה את השמלה הזו למרות שהיא עכשיו "בשימוש" בהפקה אחרת
וגם הסכמנו שמזל שקורים לה דברים רעים, אחרת לא היו לה קטעי קישור

yafit1305

New member
תודה על המפגש../images/Emo140.gif

רציתי קודם כל להודות לורד ואביב על האירגון של המיפגש. תודה לענבל שהיא תמיד חמודה ומירי הרוויחה שיש לה מנהלת כמו ענבל.וליאם-אין לי מילים... וכמובן תודה גדולה גדולה לך מירי שהקדשת לנו מזמנך - זה לא מובן מאליו. היה כיף מחכה למפגש הבא!! (לא צריך לחכות שנה...)

I מ י ר ב I

New member
היה אחלה מפגש../images/Emo70.gif

כיף לראות את כולם אחרי שהמון זמן לא התראינו. וכמובן את מירי המקסימה. תודה רבה לכל מארגני המפגש על ההשקעה והזמן.לא מובן מאליו. כיף לדעת שמירי זוכרת את האנשים מאחורי הכינוי. ניסיתי בסוף ללמוד סנוקר,לא הלך לי
נתראה בשמחות ובהופעות.חג שמח!

BRANGELINA

New member
היה ממש כיף!!

רק עכשיו חזרתי הביתה מבת דודה שלי מירי הרסה אותי מצחוק כל המפגש ונחמד שסופסוף מישהו מסכים איתי שלכל האוכל בפחס יש טעם של חומוס..
הילד של ענבל מהמם!(יש לי משהו עם ילדים קטנים..חחח)כזה חמודי. תודה למירי ולכל מי שאירגן למרות שמירי אמרה שהיא רואה אותנו כל הזמן זה ממש היה כיף...

חחחח זוכרת בשבת../images/Emo6.gif

את - 'קחי משהו קטן למרות שבכל מקרה נפגש מחר..' מירי - 'למה? מה יש מחר?' את - 'מפגש.....' מירי - 'אה, נכון' זה היה אדיר
שמחה שכולכם נהנתם
הלואי ויכולתי גם להגיע. תמונות מקסימות ונשמע שבאמת היה מצחיק וכיף. [הדס כפרעליך אני רוצה לראות אותך
אני מקנאה חחחחחח]

ה 22

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

בקרוב נראלי זה יצא. לא הגיוני שהזמן עובר בלי להתייחס אילינו......... ואת רק בסופי שבוע יכולה- ואני בדיוק הפוך. נראה לי רק מפגש פ.קרן
יכול להציל ת'מצב עכשיו...
חג שמח!

viko222

New member
לך בחתימה יש את הרמב"ם

אצלי יש את הרמב"ן הפורום עוד יחזור בתשובה

ה 22

New member
שמתי לב. או או שמתי לב../images/Emo15.gif

קראתי ת'חתימה כבר ממזמן. נהנתי לראות. חוץ מזה שאלו משפטים כ"כ נכונים חשובים ועמוקים, אז למה לא?!

למעלה