"יום שני עצבני..."

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifבוקר=]

שוב, גם היום לא לומדים
עוד יום של שיעמום
אתמול לא עשיתי כלום כל היום חוץ משיעור פסנתר ב19:00. רציתי להפגש עם חברות שלי היום אבל "הן שוטפות את הבית" Oם שיהיה.. היום בערב קניון, אבל קניון עם אמא שלי |: הזמנתי חברה והיא אמרה שהיא לא יודעת. טוב נראה מה יהיה יום טוב לכולם

dragonit12

New member
לא נכון!

לפעמיים ואני מדגישה לפעמיים. קניון עם אמא יכול להיות הכי כייף בעולם! תהני!

Lital1989

New member
אוף המחשב שלי בתיקון../images/Emo4.gif../images/Emo39.gif

רק היום בערב כנראה הוא יחזור.. כרגע אני כותבת מהמחשב של אחותי

dragonit12

New member
צהריים!

בא לי להקיא
כואבת לי הבטן ברמות מטורפות האוזנים נסתמו לי הגרון כואב וקשה לי לבלוע רוק ואני מצוננת כמו לא'דעת מה! נמאס לי
יום טוב!

יווולי

New member
משעמם..

משעמם משעמם משעמם... קמתי ב10 וב11 הלכתי לסיבוב עם אבא שלי חחח. ב4 יש לי אימון שלא ניראלי אני אלך כי אני לא מרגישה טוב... קיצר משעמם!

יווולי

New member
לא כזה מגניב...

האימונים האלה משתלטים על החיים! כל יום יש לי אימון, בערך שעתיים וחצי. ושעתיים לפני האימון בערך צריך לאכול... ואחרי האימון הגוף כואב...זה הורס את היום!!! אני רצה 100 מ' וקופצת לרוחק. ולפעמים אני עושה עוד כמה מקצועות... העונה של התחרויות תתחיל בערך בפברואר. שלוש או ארבע תחרויות בחודש...

Legacy of Honor

New member
מאוד מגניב!

בכמה זמן את עוברת 100 מטר? לאיזה מרחק את קופצת? את קופצת גם קפיצות משולשות? האמת היא שנשמע כאילו את ממש נהנת
באתלטיקה הקלה יש מקצועות ממש מגניבים, במיוחד קפיצה לגובה עם מוט (שחכתי איך קוראים לזה :-S), והטלת כדור ברדל, או דיסקוס.

יווולי

New member
זה נשמע באמת מגניב..אבל זה לא..חחח

אני לא כזאת טובה...ואני לא ממש זוכרת את התוצאות שלי. זה רשום באיזה אתר..חח. 100 מ'- 14:30 בערך.. רוחק- 4.70...נו אני מעגלת חחח 4.68. משולשת גם יצא לי לקפוץ- 9.55 פעם או פעמיים בעונה שלי התחרויות אני עושה 400 מ' (דקה ו-10 שניות), 100 מ' משוכות (18 שניות ומשו..), קפיצה לגובה (מטר 34), הדיפת כדור ברזל (לא זוכרת כמה עשיתי..). אבל בעיקר אני עושה 100 מ' ורוחק.. קפיצה במוט זה באמת מגניב. לראות את אלכס אברבוך בלייב עובר 5 מטר זה חבל"ז...

Legacy of Honor

New member
ראיתי באליפות הארץ- היה ממש מגניב.

אבל האתלטים הישראלים דיי גרועים לעומת התותחים שהיו באוסאקה.

hadarinke

New member
הלכתי לבצפר...משום מה..

אמור להיות לנו מחרתיים מבחן ענק בהסטוריה, אבל נתנו את החומר רק היום! וזה ממש לא בסדר! אחרי בצפר הלכתי לתומ', חזרתי עכשיו, ועוד כמה דקות אני הולכת לאזכרה של סבא שלי ואז אחוות הפולניות(כל המשפחה כולל ראש השבט-הסבתא
) ואז אני חוזרת לתומ' כי בדיוק הפסקתי לבנות לו עיר בסימס 2... יום טוב אבריבאדי

למעלה