"יום שני עצבני..."

litaf1

New member
חזרתי ממד"א...

אחרי יום ארוך ביותר.. במקום לנסוע לת"א עם אמא הלכתי ל"עבוד"... אוףף ממש באסה, לא ידעתי בכלל שהיא מתכוונת ללכת היום.. אבל לא נורא.. כי היא קנתה לי ז'קט יפה כזה גם גולגולות... וצמיד של MCR (יאייי) והחוברת השנייה של האמברלה אקאדמי.. שבדר"כ מגיעה אליי בדואר אבל אני משלמת 40 ש"ח במקום 15.5... אז היא חסכה לי את הכסף שבשליחה...ועוד כמה דברים... אז בסך הכל היה יום טוב...!! =] שלומי מצוין תודה. ואת?

I R i T 94

New member
כואב לי התחת XD../images/Emo217.gif

נממ היום המועצה האזורית ארגנה לנו יום ניקיון (כל יום שני בזמן שביתה) היה סתם מפגר T_T אחרי זה נסענו לחרא קרח (נו אחלה קרח, החלקרח, החלקה על הקרח XD) וממש השתפרתי D:: (פעם שנייה שלי, פעם ראשונה שלי הייתה במרץ של שנה שעברה) והפעמיים היחידות שנפלתי הפעם נפלתי על התחת XD אבל אני מתפקעת מצחוק ומחייכת וקמה. היה לי יותר קר מכואב באותו הרגע. הMP3 שוב החליט לעבוד
המסך של הפלאפון נשבר
אבל כנראה מחליפים לי אותו D::::: סוף סוף. 4 שנים איתו זה מספיק XD עכשיו אני בדרך לאימון טניס. בהביי D:

litaf1

New member
מאיפה את??

החלקה על הקרח במטולה? אנחנו נוסעים מחר.. וויפיייי חח

I R i T 94

New member
אני ממשגב.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo217.gif

אבל זה היה במעלות במטולה (מרכז קנדה לא?) זה הרבה יותר שווה.

Billy Shirs

New member
נמנמ,

דווקא יום דיי סבבה. מהימים האלה שמספיקים לעשות בהם הרבה דברים. אז סיימתי את העבודה הענקית במחשבים
, עכשיו רק נשאר לי פונקציות, טריגו, וללמוד למבחן בהיסטוריה. יאי.
אגב, מתי חנוכה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה יום מתיש../images/Emo178.gif

הייתי בבצפר, חזרתי, ההייתי בבית שעה, הלכתי לבדיקות רפואיות בגבעתיים שלקח לי פאקינג שעתיים להגיע! מלא פקקים. אחרכך חזרתי לאימון של שעתיים וחצי ועכשיו אני בבית אאאאא

יווולי

New member
במה את מתאמנת?

וסתם שאלה...הבדיקות האלה שעשית, זה בדיקות ספורט? על אופניים וכאלה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכדורסל

ממפ לא.. עשיתי א.ק.ג וגובה ומשקל

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifכואבות לי הרגליים כ"כ!

ויש לי חומני עצבני בחדר אז אני יושבת עם מגבת על הראש כמו ערביה..
עכשיו אני רק צריכה לעשות שיעורים בלשון ולהתקלח
ולנוח
אני מצליחה לאט לאט יותר על פוינטשוז, ופחות כואב לי...
רק שאני אצליח כבר לעמוד עליהן בבאלאנס בלי ליפול! אוף, זה כזה מתסכל, כי בלי הנעליים אני יכולה לעמוד על רגל אחת ברלווה מלא זמן בלי לזוז, וכאן, פשוט לעמוד על שתי רגליים ברלווה אני לא מצליחה... =\ אבל זה יבוא

moruush

New member
../images/Emo90.gifדנה../images/Emo13.gif

תחשבי מה שאת רוצה אבל את היית מדהימה היום (כמו תמיד
) [: וכייף לראות אותך על הפוינט.

moruush

New member
../images/Emo90.gif=\

קמתי שעה ומשהו לפני ביה"ס.. קיבלנו פוווווול שיעורים, ואת הרוב באלגברה וגיאומטריה סיימתי ככה שאני מרוצה מההספק שלי להיום. אבל בכז"א זה כ"כ לא היום שלי, לא הלך לי כלום בקלאסי, לא החזקתי טוב כלום, הייתי אבונאפח, לא הייתי ממש מרוכזת, הזעתי את הנשמה.. אח"כ בג'אז היה יותר סבבה, ניקנו את הריקוד להופעה אבל עדיין המצב שלי לא בשחקים
וקיבנימט, אני חייבת לעשות עם עצמי משהו, אחרת אני יגיע למימדים לא אנושיים
משטר מזון ופעילות גופנית מתחיל החל מרגע זה!

למעלה