../images/Emo94.gif../images/Emo75.gif../images/Emo210.gifמפגש פורום בת"א 15.9../images/Emo96.gif
המפגש שלנו יחל בשעה 19:00 בפארק בתל אביב. המיקום המדוייק ימסר במסרים שישלחו ביום שני בלילה למתפקדות
בשרשור הזה. במסרים ניתן גם את מספרי הניידים שלנו כדי שתוכלו למצוא אותנו בקלות. נביא איתנו מחצלות לשבת על הדשא וארוחת ערב משותפת וטעימה. בחרנו שלא לעשות פעילות מובנית הפעם. נחשוב יחד לגבי הפעם הבאה. אנא שרשרו מה תביאו לאכול (מי שלא יכולה להכין, מוזמנת להביא כלים חד פעמיים, אם אפשר מתכלים|תלתI| או לחם מלא טוב עם גבינות), אם אתן מביאות גם מחצלת (נצטרך יותר מאחת, אני מקווה), וגם מאיפה אתן באות ואם יש לכן מקום לבנות אחרות ברכב. אנא השתרשרו גם אם אתן מגיעות באיחור. שנדע שתבואו ונחכה לכן (זברה, מרב. וכל המאחרות לעבוד וכו' ביום ג'). מדגימה - אני מגיעה עם סלט קינואה וכנראה גם מחצלת (צריכה למצוא). מגיעה ממודיעין עם ארבעה מקומות ברכב אבל בלי מזגן
ועוד מילה קטנה ונא לקחת כעצה בלבד ולא כביקורת. אני יודעת שזה שבוע של אסיפות הורים בגנים ובבתי הספר. לנו יש שלוש. אחת בשני (מפסידה ספינינג
), אחת בשלישי ואחת ברביעי. האיש שלי לקח על עצמו את הישיבה של יום ג'. ממליצה למי שיכולה לשלוח את האיש שלה ולבוא להפגש איתנו. יודעת שזה לא עובד ככה אצל כולן
. רוצה מאד להכיר כמה שיותר מכן. להתראות במפגש