מפגש פורום בת"א 15.9

../images/Emo94.gif../images/Emo75.gif../images/Emo210.gifמפגש פורום בת"א 15.9../images/Emo96.gif

המפגש שלנו יחל בשעה 19:00 בפארק בתל אביב. המיקום המדוייק ימסר במסרים שישלחו ביום שני בלילה למתפקדות בשרשור הזה. במסרים ניתן גם את מספרי הניידים שלנו כדי שתוכלו למצוא אותנו בקלות. נביא איתנו מחצלות לשבת על הדשא וארוחת ערב משותפת וטעימה. בחרנו שלא לעשות פעילות מובנית הפעם. נחשוב יחד לגבי הפעם הבאה. אנא שרשרו מה תביאו לאכול (מי שלא יכולה להכין, מוזמנת להביא כלים חד פעמיים, אם אפשר מתכלים|תלתI| או לחם מלא טוב עם גבינות), אם אתן מביאות גם מחצלת (נצטרך יותר מאחת, אני מקווה), וגם מאיפה אתן באות ואם יש לכן מקום לבנות אחרות ברכב. אנא השתרשרו גם אם אתן מגיעות באיחור. שנדע שתבואו ונחכה לכן (זברה, מרב. וכל המאחרות לעבוד וכו' ביום ג'). מדגימה - אני מגיעה עם סלט קינואה וכנראה גם מחצלת (צריכה למצוא). מגיעה ממודיעין עם ארבעה מקומות ברכב אבל בלי מזגן
ועוד מילה קטנה ונא לקחת כעצה בלבד ולא כביקורת. אני יודעת שזה שבוע של אסיפות הורים בגנים ובבתי הספר. לנו יש שלוש. אחת בשני (מפסידה ספינינג
), אחת בשלישי ואחת ברביעי. האיש שלי לקח על עצמו את הישיבה של יום ג'. ממליצה למי שיכולה לשלוח את האיש שלה ולבוא להפגש איתנו. יודעת שזה לא עובד ככה אצל כולן
. רוצה מאד להכיר כמה שיותר מכן. להתראות במפגש

רוצה להגיע ../images/Emo13.gif

אבל לא כ"כ בא לי לנסוע תל אביבה לבד (למרות שאפשרי). רצה - את מצטרפת אלי? בהנחה שאבוא, אביא איתי קיש איזשהוא.

efroch99

New member
../images/Emo127.gifמתפקדת

אני אביא איזה תבשיל מסגנון אורז מלא וחומוס עם ירקות (עדיין לא סגור, משאירה מקום לאילתורים של הרגע האחרון). אין לי מחצלת, אבל אין לי בעיה לשבת סתם על מגבת שאני אביא איתי. אני מגיעה מכ"ס ויכולה לאסוף מכ"ס, הוד השרון, רמת השרון.... אם אזכור, אביא גם מצלמה.

אגשית

New member
אני רוצה להגיע

מקווה שיצילח לי אביא לבנה תוצרת בית ואם אספיק אז גם בראוניז מגיעה רגלית מכיוון צפון

אגיע בשמחה

סוס של נייר- נראה שאצטרף אלייך כהצעתך, האם יש מקום ברכב גם להלן? אני אביא פשטידת ירקות וגבינה כלשהי, מה שיבוא לי להכין יום קודם. לעניין אסיפות הורים- יש לי אחת כזו בביה"ס באותו יום, הפלתי אותה על בן הזוג...

helen12004

New member
לצערי לא אגיע

יש לי מבחן ברביעי. חשבתי שאספיק ללמוד לפני ולהגיע למפגש, אבל זה לא עובד ככה. מקווה להגיע למפגש בעתיד :)

מור שלז

New member
../images/Emo45.gifאיזה כיף שאנחנו הולכות להפגש ../images/Emo13.gif

מגיעה עם שתייה קלה, כוסות ומחצלת (מצטערת, באמצע השבוע אין לי זמן לנשום, בטח שלא להכין משהו מושקע...) אני מגיעה מרמת השרון, אם מישהי רוצה להצטרף - בשמחה ותודה ענקית לנועה שלקחה על עצמה את ארגון המפגש הזה יהיה שווה יהיה כיף לפגוש את הנשים שמאחורי המקלדת אני כבר מתרגשת

מור שלז

New member
אה, ואני מגיעה עם מצלמה - ראו הוזהרתן

מי שמכירה אותי ממרוץ האופניים לנשים, ומטריאתלון נשים, כבר יודעת שמסוכן להיות באיזור שלי כשאני עם המצלמה אז הפעם אני מזהירה מראש

../images/Emo45.gif

אגיע בסביבות 19:30-20:00 (תלוי מתי תסתיים ההרצאה בשיאים) רק לראותכן לכרבע-חצי שעה... מצפה לי עוד ארוחת ערב דשנה. אם חסר לכן משהו (שאפשר לקנות לא לעשות וגם יכול לחכות ברכב ללא קירור משעה 17:00) - אשמח להביא איתי. ואגב, גב' ברוקומיני, המחיר באיזורי 12 שקלים. גם אצל ירקן בית המרקחת בשוסטר וגם בטיב טעם בעתידים... היום אנסה ונראה מה יצא.

zzebra

New member
סיכמתי עם נועה

שאני מתקשרת אליה כשמסיימת לעבוד (21:30) ואם עוד יש שם מישהיא, אני באה... נראה לי שלא יהיה טעם להביא משהו בשלב כזה.. מבטיחה פעם הבאה להביא. מכינה עוגות טובות...
שיהיה למה לצפות. קרן.

הצעת ייעול לזיהוי

מה דעתכן לחלק מדבקות וכל אחת תרשום את שמה על המדבקה (כולל הכינוי בפורום) כדי להקל על זיהוי המשתתפות? זה אולי ייראה מעט מטופש אבל יעיל...

מור שלז

New member
בהחלט!

האמת כבר סוזי ואני תכננו את זה עוד קודם, אני מביאה מדבקות וטוש

אין מפגש פורום בלי טוש ומדבקות../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

בדיוק התכוונתי לבקש ממור שתביא. שלי אזלו אחרי המוני מפגשי פורומים אחרים.... חסכת לי

מתכננת להגיע

ממודיעין... בהתאם ללוז המטורף של השבוע כך מידת ההשקעה במטעמים, בטוחה שאסתדר גם כאן... מחכה לזה

בודאי - מפגש פורום מקצר פז"מ../images/Emo6.gif

אחרי שאת באה למפגש, את מרגישה כאילו את בפורום כבר שנתיים.

למעלה