מפגש פורום בת"א 15.9

כמה התחשק לי לרוץ היום בגשם - חבל שהוא נגמר

10 דקות ירד גשם אמיתי. הלוואי וימשיך. מי שתקרא את הבלוג שלי מאתמול, תגלה שאני הזמנתי אותו באופן אישי

פספסתי את הגשם ...

ככה זה כשהאימונים הם בלילה... כנראה שכשירד הגשם עוד ישנתי....

2_be

New member
אגיע../images/Emo13.gif

אביא שתיה קלה (זמן לבישולים או קניית דברים שדורשים קירור אין השבוע...) אם מישהו צריך טרמפ מהרצליה פיתוח בהלוך או לכפ"ס והסביבה בחזור, בשמחה

טליטר

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif לא אוכל להגיע

הרגע קיבלתי מייל מהגננת שמתנצלת ובלה בלה בלה ודוחה את אסיפת ההורים ליום ג' ב- 20:00 , אוףףףףףף עד שתכננתי את כל השבוע שלי (תכננתי לרוץ בבוקר במקום לשחות בערב כמו שבדרך כלל ולבוא ואז להמשיך לאיזה אירוע שאנחנו מוזמנים אליו בת"א בתשע וחצי. מעצבן!! בעלי לא יכול לללכת במקומי כי הוא יהיה עם הילדים חבל לי כל כך תיהנו , ותספרו חוויות ותעלו תמונות מיטל

avivar

New member
מה נישאר להביא??

סלט ירוק ענק יש??(חסות, פטריות, עגבניות שרי וכו) אולי קצת גבינות? (פשטידות יש, סלט פסטה יש,שתיה יש,עוגה יש) אביא מחצלת אחת בינונית ואנסה לשנורר עוד אחת. מגיעה משוהם אביבה

נראה לי שצריך גבינות

אני מביאה לחמים אבל לא אוכל להביא גבינות בגלל הקירור אז אם אף אחת עדיין לא רשמה את זה נראה לי שזה יהיה מצויין

hartzitzit

New member
יכול לניות שאוכל להגיע

אבל אדע רק ברגע האחרון... (בעלי במילואים... לא יודעת מתי חוזר). זה בסדר להביא שתייה?

../images/Emo221.gif../images/Emo115.gifבנות, תביאו מים מינרליים/סודה

אני אישית לא שותה שום דבר אחר חוץ ממים או סודה. (חוץ מקפה משובח ללא סוכר). אנחנו פורום של נשים בספורט. מניחה שלפחות פה אני לא לבד בזה... כבר קרה לי שישבתי במקום שהביאו המון שתיה קרה וכולם חיפשו את המים שלא היו.

LihiTad

New member
אני גם מתכננת להגיע

מה עוד נותר להביא? מים וסודה? ליהי

susieada

New member
אני מגיעה!

אני באה מרעננה ויש לי מקום לעוד 4 באוטו. אביא צלחות ומפיות חד פעמיות בקבוק מים (6 אם מישהי תסחוב לי אותן!) טחינה וקרקרים. בכייף! סוזי

אם את יכולה להביא שישיה, תשאירי באוטו ותתקשרי

אלי. אני אגיע לאוטו שלך ואקח בשמחה
במסר שישלח לכל המתפקדות אני ארשום את הנייד שלי.

efratramati

New member
מסתמנת אפשרות שאגיע

לא מוקדם ולא ברור שלהמון זמן אבל יש מצב

efratramati

New member
כולן מביאות דברים בריאים כל כך

נראה לי שאני אחפש איזה משהו שחיתותי לגמרי. לא לא לא להתנפל

יעל :-)

New member
מקווה להצטרף גם

אשתדל להגיע (לאחר ענין אחר שיש לי), אז לא ברור כמה גדול יהיה האיחור. יכולה להביא הפעם רק משהו קנוי, אז זה כנראה יהיה משהו לקינוח (עוגה או משהו בסגנון) ושתיה. אביא איתי מחצלת (אם זה יעזור).

אילת52

New member
מקווה גם להגיע

אני אביא עוגת פירות יבשים, אם מישהי באה מאיזור עמק חפר, אפשר לתאם נסיעה ביחד.

למעלה