מפגש פורום בת"א 15.9

אוקי אז..

מה הלביא? מה להביא? אני כולה בת 24 נטולת כישורי בישול בעליל החבר התנדב להכין סלט פסטה קר עם טונה, תירס, עגבניות שרי חתוכות לרבעים,גמבות בכל מיני צבעים, גבינה בולגרית וכיכר לחם שיפון מלא אני חייה על זה :)

bjill

New member
רוצה להשתתף - אם אוכל לנסוע יחד עם מישהי...

אולי אני יכולה לחבור בדרך? לא נעים לי לנסוע מאזור באר שבע לבד.... תודה, ג'יל

הצעה למקרה שלא תהיה עוד דרומית

אפשר לבוא ברכבת לתל אביב ולתאם עם אחת הבנות שתאסוף אותך או להגיע בריצה מהרכבת...

bjill

New member
צודקת...חוץ מהריצה ../images/Emo13.gif - בקשה לאיסוף...

בדקתי, ויש רכבת שמגיעה לתחנה של אוני' ת"א (זה הכי קרוב, נכון?) ב-7:05...מישהי מוכנה לאסוף אותי? או האם תחנה אחרת יותר מתאימה? תודה, ג'יל

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמי יכולה לאסוף את ג'יל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מדגישה.

efroch99

New member
אני יכולה../images/Emo45.gif

ג'יל, שלחי לי מסר עם מספר נייד, ונתאם.

Jungle Girl

New member
מגיעה בלי נדר

יש לי מבחן יומיים אחרי המפגש ואני במקרה אלמד באותו יום מרחק כלום מפארק הירקון. אשמח להגיע ולהביא משהו שלא דורש מקרר/חימום כי אהיה כל היום בדרכים. אביא כוסות חד-פעמיות או משהו מתכלה - לפי מה שאמצא באותו יום. אם יש עדיפות למשהו ספציפי נא להודיע לי. מגיעה עצמאית בתחבורה ציבורית.

מגיעה!

מגיעה מרמת אביב אז לא ממש תורמת בנושא הטרמפים. אביא לחמים (לא אוכל להביא משהו שדורש קירור )

חניתס

New member
../images/Emo45.gifמתכננת להגיע

בס"ד מגיע מאיזור השרון (נתני'ה והסביבה) טרמפיסטיות מוזמנות להצטרף אביא איתי עוגת "קרמשניט" ופשטידה (זה מה שעולה לי כרגע בראש) אם יש צורך בדברים נוספים אשמח להביא...... מור, נועה וכל המארגנות כגננת יש לי את כל הציוד המשרדי הנדרש אם יש צורך אוכל להביא איתי (אוכל להדפיס מראש את הכינויים המתפקדים כאן ולניילן ולשים על תג זיהוי, ובמפגש כל אחת תוסיף את שמה ע"י הכינוי עם טוש ארטליין) בענין האסיפת הורים קצת הסתבכתי, אצלי רובם כבר התקיימו בשבוע שעבר ובגלל זהדחיתי את האסיפת הורים אצלי בגן להשבוע והיום היחיד הפנוי הוא יום שלישי בעקבות המפגש אקיים את האסיפה ב5:00 או אדחה לשבוע הבא אחרי החג... מה לא עושים כדי להשתתף במפגש חשוב כ"כ בהצלחה!

מור שלז

New member
חני, זה נשמע נפלא - תודה

את באמת מצויידת היטב: תג זיהוי מודפס, מנויילן - נשמע אחלה. מקבלת בשמחה רבה ובתודה את הצעתך

חניתס

New member
אוקיי, התגים נמצאים ומעתיקה מכאן את הכינויים,

בס"ד כל אחת תצרף כאן בשירשור את השתתפותה כדי שלא אפספס אף אחת. כרגע ממש חזרתי מרכיבת בוקר אחרי הגשם הראשון עם שבילים מהודקים יותר, גלגלים מלאים בוץ ופרטנר שסימן לי עוד
בטבלה תענוג צרוף!!!

חניתס

New member
../images/Emo42.gifכן, את רואה מה זה?!

בס"ד ירד איזה 10 דקות של גשם רצוףףףףף האדמה הדיפה את ריח הגשם בחלל האויר אחחחחחח איזה כיף לפתוח בוקר חם בצורה כזו.... הכל סביב הי'ה רטוב!!!

למעלה