נכוןןןןןן!
T tkuihehr New member 9/10/06 #183 ../images/Emo54.gif* חחחחחח למה לא הדר משדרת את החדשות? אם היא היתה משדרת כבר היינו חזרה בסינגלס, מה קרה, 5 דקות??
../images/Emo54.gif* חחחחחח למה לא הדר משדרת את החדשות? אם היא היתה משדרת כבר היינו חזרה בסינגלס, מה קרה, 5 דקות??
L limors2 Active member 9/10/06 #185 תודה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ואיזה הפסקות ארוכות היא עושה באמצע
T tkuihehr New member 9/10/06 #179 אוקיי, סוף השעה הראשונה../images/Emo70.gif איזה יופי של שעה, ואיזה יופי של שרשור עברנו רק חצי, וזה נראה כמו שרשור שלם! שימשיך ככה 178 תגובות במחצית..
אוקיי, סוף השעה הראשונה../images/Emo70.gif איזה יופי של שעה, ואיזה יופי של שרשור עברנו רק חצי, וזה נראה כמו שרשור שלם! שימשיך ככה 178 תגובות במחצית..
R RJlake New member 9/10/06 #186 כמה זמן החדשות בחיי! הבאתי אוכל והייתי בטוחה שפיספתי את ההתחלה פייל לייק דאנסין!
L limors2 Active member 9/10/06 #187 איי דונט פיל לייק פיפטסינג../images/Emo99.gif הם לא נשמעים ניו יורקיים
R RJlake New member 9/10/06 #192 אהא! ויש עוד את כריסטינה ואת בולשיט ואת ג'ון מאייר ועוד ימבה דברים טעימים!! והגלגל"צ גלגל"צ גלגל"צ הלוחש הזה כה מדהים
אהא! ויש עוד את כריסטינה ואת בולשיט ואת ג'ון מאייר ועוד ימבה דברים טעימים!! והגלגל"צ גלגל"צ גלגל"צ הלוחש הזה כה מדהים
L limors2 Active member 9/10/06 #193 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אפפעם לא שמתי לב שבסוף השיר יש "איי דונט פיל לייק סאנסינג" בצורה שונה ברקע של הפזמון ואני אפילו לא שומעת עם אוזניות!! ובמונו
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אפפעם לא שמתי לב שבסוף השיר יש "איי דונט פיל לייק סאנסינג" בצורה שונה ברקע של הפזמון ואני אפילו לא שומעת עם אוזניות!! ובמונו
L limors2 Active member 9/10/06 #196 חשבתי שזה רק אני../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif ברוכה הבאה לשרשורנו הקט! הציפי ועזרי לנו לעבור את מחסום ה300
חשבתי שזה רק אני../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif ברוכה הבאה לשרשורנו הקט! הציפי ועזרי לנו לעבור את מחסום ה300
S Sweet Revenge New member 9/10/06 #198 הממש התפרעתם השירשור הזה הא?? כמו בערך תוכנית שלמה.. קבלו ח"ח