פשש, יש לך עתיד בתור קריין בפרסומות
S ShukyDD New member 9/10/06 #143 או כוכבית 918 אם יש לכם פלאפון של פלאפון ודיווחים בשבילנוווווו איך אני אוהב שהיא אומרת את זה
T tkuihehr New member 9/10/06 #152 והיא תמיד אומרת את זה ../images/Emo6.gif! המצאה שלה! והמצאה גדולה עכשיו ,אפילו שאני אומר אני מוסיף את התוספת הזאת בסוף
והיא תמיד אומרת את זה ../images/Emo6.gif! המצאה שלה! והמצאה גדולה עכשיו ,אפילו שאני אומר אני מוסיף את התוספת הזאת בסוף
L limors2 Active member 9/10/06 #134 מה לינק עם דני משהו../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif עד שיש לי חופש מחר והתלהבתי שאוכל לשמוע את פריצקר
מה לינק עם דני משהו../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif עד שיש לי חופש מחר והתלהבתי שאוכל לשמוע את פריצקר
L limors2 Active member 9/10/06 #144 זה? החרא מועדונים הזה?../images/Emo54.gif אני לא ממש אוהבת את זה, למקרה שזה לא היה ברור
T tkuihehr New member 9/10/06 #159 אה, עכשיו זה מובן כן, את בוב סינקלר אהבתי, את עופר ניסים ומאיה ממש ממש לא [ומוזר שהם התחברו ולא שמתי לב]
אה, עכשיו זה מובן כן, את בוב סינקלר אהבתי, את עופר ניסים ומאיה ממש ממש לא [ומוזר שהם התחברו ולא שמתי לב]
C chen010189 New member 9/10/06 #148 מזה מוב איט של בן מהא? כל הזמן הינג'י תוקעים אותו כשיש סינגל, לא רק בהתחלה... עכשיו הם כתבו שהוא שודר ב20:42. מה יש להם מזה למרות שאני לא צריכה להיעזר בו היום ויש לו מזל כי הוא הפסיק לעדכן שירים, השיר האחרון שם לפני בן מהא הזה, זה סקסי בק.
מזה מוב איט של בן מהא? כל הזמן הינג'י תוקעים אותו כשיש סינגל, לא רק בהתחלה... עכשיו הם כתבו שהוא שודר ב20:42. מה יש להם מזה למרות שאני לא צריכה להיעזר בו היום ויש לו מזל כי הוא הפסיק לעדכן שירים, השיר האחרון שם לפני בן מהא הזה, זה סקסי בק.
T tkuihehr New member 9/10/06 #154 חחחח, הדר לוקחת הדבר הכי חם שייצא בקיץ אז מה אם הוא יוצא רק באוקטובר?
L limors2 Active member 9/10/06 #157 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif והקול שלה כה באסי ברמקולים השווים שלי