אני אבהיר, כי הדר ממש לא סחי, אולי בלאטה "סחי בלאטה"
L limors2 Active member 9/10/06 #48 נגיד שהבנתי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif אני לא דוברת את השפה הזאת
L limors2 Active member 9/10/06 #9 סאחי בלאטה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif האם הוא יצליח להדיח את ריההנה השבוע? אני לא עזרתי לו. הצבעתי ל2 השירים
סאחי בלאטה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif האם הוא יצליח להדיח את ריההנה השבוע? אני לא עזרתי לו. הצבעתי ל2 השירים
C chen010189 New member 9/10/06 #11 אני היחידה שלא מצביעה לריהאנה? ולא סובלת את השיר הזה רק בגלל הקול שלה
C chen010189 New member 9/10/06 #17 אני אוהבת רק את הלחן הקול שלה גורם לי לא לסבול גם את השיר עצמו ושתוציא כבר עוד סינגל, כל האמנים שבאו לפניה או אחריה כבר הספיקו לשחרר עוד אחד לרדיו, רק היא עוד תקועה עם אותו אחד.
אני אוהבת רק את הלחן הקול שלה גורם לי לא לסבול גם את השיר עצמו ושתוציא כבר עוד סינגל, כל האמנים שבאו לפניה או אחריה כבר הספיקו לשחרר עוד אחד לרדיו, רק היא עוד תקועה עם אותו אחד.
L limors2 Active member 9/10/06 #19 כי הוא ממש מצליח!../images/Emo54.gif האומנים בחו"ל הם לא כמו בארץ שמשחררים סינגל כשיש להם כבר 2 במצעד
כי הוא ממש מצליח!../images/Emo54.gif האומנים בחו"ל הם לא כמו בארץ שמשחררים סינגל כשיש להם כבר 2 במצעד