גם אני שיר יפה, הכי יפה שלה עד עכשיו, כאלו שירים מנינט אני אשמח לשמוע
T tkuihehr New member 9/10/06 #23 גם אני ../images/Emo45.gif שיר יפה, הכי יפה שלה עד עכשיו, כאלו שירים מנינט אני אשמח לשמוע
L limors2 Active member 9/10/06 #29 אות בינלאומי רק פעם אחת?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif הוא לא אמור להיות פעמיים אומשו?
T tkuihehr New member 9/10/06 #49 בגדול ,לא. אצל הדר, כן אולי סופסוף נמאס לה להשמיע אותו פעמיים ולחקות את שמעון פרס?
T tkuihehr New member 9/10/06 #68 יש בזה משהו בגלל זה אני יותר אוהב לשמוע רדיו, למרות שכל שיר שאני אוהב אני יכול להוריד למחשב... אבל הלייב של הרדיו, רק בשביל זה אני מוכן לשמוע כל אות בגלגלצ אפילו פעמיים
יש בזה משהו בגלל זה אני יותר אוהב לשמוע רדיו, למרות שכל שיר שאני אוהב אני יכול להוריד למחשב... אבל הלייב של הרדיו, רק בשביל זה אני מוכן לשמוע כל אות בגלגלצ אפילו פעמיים
L limors2 Active member 9/10/06 #34 גמני../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ואיזה כיף שמשמיעים אותו ככ הרבה פעמים ביום
T tkuihehr New member 9/10/06 #53 פעם ראשונה שאני שומע, ונשמע מעולה אני אוהב את שייגעצ, והשיר הזה באמת טוב לא כמו הסקסי בק של עכשיו, נמאס לי ממנו, למה הוא מצליח כל כך?
פעם ראשונה שאני שומע, ונשמע מעולה אני אוהב את שייגעצ, והשיר הזה באמת טוב לא כמו הסקסי בק של עכשיו, נמאס לי ממנו, למה הוא מצליח כל כך?